UGCButiken
Hadde gleden av og jobbe sammen med UGCButiken, alt ifra start til slutt er gjort med så stor kvalitet. Det settes stor pris på og se at alt blir gjort på en så skikkelig og oppriktig måte🤲🏽
Vi är en UGC byrå som brinner för UGC. Vi tror att blivande användare litar på nuvarande användare. Med ett nätverk av över 700 UGC- kreatörer från Norden och Tyskland producerar vi på UGCButiken UGC-innehåll åt företag och byråer för användning i marknadsföring. Vi erbjuder alla varumärken möjligheten att med hjälp av UGC-content nå ut på internationella marknader och engagera en äldre målgrupp genom kvalitativa UGC-videor.
Stockholm, Suède
Riktigt bra och smidigt samarbete! Bra kommunikation.
Smidigt och flexibelt genom hela processen, från uppdragsbeskrivning & avtal till slutförande. Lyhörda och måna om ett givande samarbete vilket genererade en positiv helhetsupplevelse.

Réponse : UGCButiken
Good communication, smooth payment, pleasant interaction.

Réponse : UGCButiken
Jag vill verkligen ge full pott för UGCButiken! Har gjort jobb med dom tidigare och det jag verkligen älskar är att alla på UGCButiken bryr sig om sina kreatörer, vill det allra bästa och har kontakt, svarar snabbt och engagerar sig. Något jag kan se en brist i hos vissa andra, de SER kreatören och vill det bästa för dom. Inte omöjliga att bolla med ♥️ FANTASTISKA ♥️

Réponse : UGCButiken
Enkla att jobba med. Snabba på att återkoppla. Levererade bra resultat!

Réponse : UGCButiken
Har arbetat med UGCButiken ett par ggr nu och dom är alltid väldigt öppna, raka och lätta att sammarbeta med. Bra beskrivningar på vad som förväntas och när det skall vara klart.

Réponse : UGCButiken
Arbetat med UGCbutiken flera gånger och det har alltid varit supersmidigt. Bra kommunikation och har aldrig varit något strul.
Rekommenderar!

Réponse : UGCButiken
Jag arbetade med UGC Butiken i ett projekt och kände mig väldigt omhändertagen. Matilda prioriterar alltid sina kreatörer och kollegor, det är teamtet före jaget! Hon utbildar, stöttar och ger rum till många nya kreatörer som önskar leva samma livsstil! ⭐️

Jeg er så glad for at være en del af UGC Butiken ❤️

Réponse : UGCButiken
UGC butiken gör ett superjobb i att förstå just vad vi behöver och connectar kreatörer som passar oss på ett imponerande sett (svårt att hitta bra kreatörer). Vi är väldigt nöjda.

Réponse : UGCButiken
Duktiga och snabba när det kommer till både kvalité och leverans. Upplever att de förstår mig och mina behov, och jag är oerhört tacksam för all flexibilitet i processen. Ett stort tack!

Réponse : UGCButiken
Proffsiga, tydliga i sitt arbete och grym kommunikation!

Réponse : UGCButiken
Snabbt och smidigt samarbete! Rekommenderas stark!

Réponse : UGCButiken
Jag har inte arbetat med UGC-byråer tidigare, men UGC Butiken överträffar verkligen min förväntan! Deras anpassningsförmåga och snabbhet i leverans är imponerande. Jag uppskattar framförallt deras engagemang för mångfald och hur de lyfter fram unika berättelser genom sina kreatörer.
Kommunikationen är kristallklar, och de ser till att allt går smidigt från början till slut. De har en fantastisk förmåga att förstå mina behov och översätta dem till äkta och gripande innehåll.

Réponse : UGCButiken
Jobbar ofta och gärna med UGC-butiken. Rekommenderar varmt. De jobbar snabbt, effektivt och alltid med kunden-först-fokus.

Réponse : UGCButiken
En savoir plus sur les différents types d'avis.