Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlige mails, efter jeg havde lavet min bestilling. Det gjorde mig glad. Jeg købte 2 uld plaider, dejligt at der var en god vejledning med til hvordan man vedligeholder dem. Uld plaiderne er m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en plaid til en fødselsdagsgave, og hele processen var smertefri og nem. Ligeledes modtog jeg hurtigt min indpakket bestilling, som var klar til at give videre. summa summarum, havde de et go... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en virkelig god oplevelse at handle hos Uldplaiden! Meget fin hjemmeside med nogle lækre produkter, som er flot præsenteret med en grundig produkt beskrivelse. Hurtig levering af den smu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en plaid og et halstørklæde. Begge dele levede op til forventningerne. Varen ankom problemfrit kort tid efter bestillingen.

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget skuffende kundeservice og håndtering af reklamation

Jeg bestilte et plaid, som allerede efter 3 uger gik i stykker (revnede). Jeg kontaktede kundeservice og fik besked om at sende det retur, hvorefter jeg ville få tilsendt et nyt.

På tidspunktet for returneringen kunne jeg se, at varen stadig var på lager (7 stk.) og endda på påskeudsalg. Alligevel valgte virksomheden ikke at reservere et nyt til mig, selvom de vidste, at jeg havde en igangværende reklamation. Det fremstår derfor som om, at varerne er blevet solgt til andre kunder i stedet.

Efter noget tid får jeg så besked om, at de ikke kan skaffe et nyt plaid – og at beløbet i stedet er blevet refunderet. Problemet er blot, at refunderingen er sendt til gavegiveren, som desværre for nylig er afgået ved døden.

Under en time efter deres mail om refunderingen skrev jeg tilbage og spurgte, om det var muligt at få beløbet udbetalt på anden vis, eller alternativt vælge et andet plaid/anden farve. Dette blev afvist uden reel løsning.

Der er heller ikke gjort noget forsøg på at stoppe refunderingen, og jeg blev ikke informeret inden, den blev gennemført. Jeg fik dermed ingen reel mulighed for at vælge en løsning – fx at få tilsendt et nyt produkt, som oprindeligt aftalt.

Alt i alt en meget utilfredsstillende oplevelse med både produktkvalitet og kundeservice. Jeg forventer som minimum, at en virksomhed håndterer reklamationer professionelt og inddrager kunden i løsningen.

13 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Desværre bliver min tilbagemelding…

Desværre bliver min tilbagemelding negativ, Fordi der ikke står størrelse i den og da jeg havde bestilt og betalt for den største størrelse så jeg tror det er den mindste jeg fik.
Jeres firmanavn var ikke syet ordenligt fast - Farve er ikke rød men nærmest mørk rust farve. Plastik posen den lå kan ikke bruges som returpose og der var ikke lagt en retur labeli pakken.
Jeg har betalt over 400 kr for en som jeg aldrig kommer til at bruge

27 février 2026
Logo de Uldplaiden

Réponse : Uldplaiden

Hej Karen

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at ponchoen ikke har levet op til dine forventninger. Den poncho du har bestilt er vores model i 100% merinould i farven rust rød. Modellen produceres i én klassisk størrelse (ca. 60 x 60 cm, svarende til str. S/M), og derfor er der ikke angivet en størrelse i selve produktet. Vi beklager, hvis det ikke har fremgået tydeligt nok ved bestillingen.

Farven “rust rød” er en mørkere rød nuance, som kan fremstå lidt forskelligt afhængigt af lys og skærmindstillinger.

Med hensyn til returnering fremgår det af vores handelsbetingelser, at returfragten afholdes af kunden selv, og derfor vedlægger vi ikke en returlabel i pakken. Du er dog meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker at benytte din returret, så hjælper vi dig gerne med vejledning til returneringen.

Vi tager også gerne et nærmere kig på det med mærket, da det naturligvis skal være i orden.
Dbh Mette

Venlighed

Uld plaiderne er meget smukke og lever op til mine forventninger.

10 février 2026

Kedelig plaid

Det var en rigtig kedelig og tynd plaid jeg modtog
Efter flere dages brug, blev den så fnuldret, som havde jeg vasket den.
Kontaktede Uldplaiden, men de var så frække og beskyldte mig for forkert brug af plaiden.
Jeg har brugt den til at varme mine ben med. Det skal den vel kunne tåle !!

23 janvier 2026
Logo de Uldplaiden

Réponse : Uldplaiden

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis ærgerligt at høre, at oplevelsen med plaiden ikke har været som håbet – særligt når det er en gave.

Uld er et naturmateriale, som ved brug og friktion kan danne fnug, også uden at produktet er vasket. Vores vurdering i sagen er foretaget ud fra de billeder, vi har modtaget, og uldens naturlige egenskaber.

Plaiden er naturligvis beregnet til at holde varmen, men i denne konkrete sag har vi vurderet, at den viste slitage ikke kan betragtes som en produktionsfejl.

Som en gestus tilbød vi derfor, at plaiden kunne returneres, selvom sagen ikke blev godkendt som reklamation.

Vi beklager, hvis vores kommunikation er blevet oplevet anderledes end tilsigtet, og vi tager feedbacken med os.

Uldplaiden

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus