Fick snabb hjälp med förslag på färger t cape. Lätt att beställa o betala. Varan kom snabbt. Däremot kan jag tycka att jag får för mycket reklam från er varje dag. Inte aktuellt att köpa ngt ytte... Voir plus
Ja har närmare 20 plagg från Er i olika utförande..trivs jättebra men ser att det lätt blir lite trasigt här å där då man tex har dragkedja på jackan å det lätt hakar i. Skulle gärna få tips på hur ma... Voir plus
Snabb leverans. Bra kvalité, känns mjuk och skön. Lätt att tvätta i 30 grader. Lite svårt dock att välja rätt färg, den ljus beige som jag beställde var ganska mörk i färgen. Krångligt att byta så... Voir plus
Fint kundbemötande, hög kvalitet på plagg och sjalar och säkra leveranser är sådant jag uppskattar med Ulla Jacobsson Kläder. Har varit kund i många år och ser att nu med de nya ägarna blir det ännu r... Voir plus
Ulla Jacobsson Kläder - En färgstarka värld av finstickade plagg. Utforska vår kollektion av capes, koftor, ponchos och sjalar som erbjuder en oändlig mångfald av stil. Med en rik palett av färger kan du skapa personliga uttryck för varje tillfälle. Dessa tidlösa plagg är utformade i en storlek som passar alla. Upptäck elegans och mångsidighet på ett nytt sätt idag.
Vattlång 114, 82991, Ilsbo, Suède
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Helnöjd med produkten, färgen var den jag trodde. Men svart söm kanske inte så bra på ljusgrön färg men får duga.
Snabb service och en produkt som är precis som beskriven.
Är nöjd med mitt köp av mindre tubsjal. Lyfte min kraftlösa blus och jag kände mig mer klädd.
Tyckte inte att färgen riktigt motsvarade mina förväntningar.

Réponse de Ulla Jacobsson Kläder
Passade bra med övriga färger i min garderob och blir perfekt på nästa utlandsresa i juni!

Réponse de Ulla Jacobsson Kläder
Man vill ju ha era sjalar och caper i alla färger!,, Underbara!!¡!!

Réponse de Ulla Jacobsson Kläder
Ni kunde nås på telefon r jag behövde hjälp med färgval
Ni kontaktade mig när Posnord hade missat att skicka meddelande till mig så paketet hade gått tillbaka.
Hjälpsamma, serviceminded och trevliga.