Ullman Gulve ApS  Avis

4,8

Vi er super glade og tilfredse med det arbejde Flemming har lavet for os. Resultatet er blevet så flot, og meget bedre end vi turde drømme om, og hvad vi troede muligt. Vi kan varmt anbefale ham... Voir plus

En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Kommunikationen med Flemming var i top og vi er utrolig glade for resultatet. Hvis vi kunne, havde vi givet Flemming 6 stjerner ⭐️

Fantastisk flot arbejde! Vi fik slebet, olieret og lakeret nogle nye gulve, der ikke var i orden fra den tidligere gulvmand. Arbejder blev gjort hurtigt og ordentligt og huset var pænt og rent at komm... Voir plus

1. Service de vernissage des parquets
  2. Service de restauration des planchers
  3. Service de polissage et de sablage des planchers

Ullman Gulve ApS beskæftiger sig primært med gulvafslibninger samt overflade behandlinger. Herudover foretager vi rens af fliser samt fuger indendørs. Ved lægning af nye gulve henviser vi idag til eksterne partnere.

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Punktligt og perfekt resultat

Jeg havde fået Ullman gulve anbefalet og han levede 100% op til anbefalingen. Så den er hermed givet videre.
Kom med en uges varsel og på dagen kom han på minuttet på det aftalte tidspunkt. Super flot resultat og nærmest ikke et støvkorn efter han havde været der.

2 novembre 2022

Flemming Ullman is a true specialist…

Flemming Ullman is a true specialist and professional. He has given new life to our old and wornout Ashwood floors from 1975 in a way that we did not even think was possible. We very much appreciate his efforts - top job, honest, reliable and dependable. Jacob & Amber

8 septembre 2022

Tre gange har Flemming renset

Tre gange har Flemming renset, pudset og olieret vores gulve med et perfekt resultat hver gang.
Flemming tilbyder formidabel kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale Ullmangulve.

11 août 2022

Nyt liv til gamle gulve med super flot…

Nyt liv til gamle gulve med super flot resultat. Arbejde udført til aftalt tid.
Super service og rådgivning. altid fin oprydning og respekt for huset og dets beboere. Vil helt klart benytte Flemming igen når flere gulve står for tur.

28 juillet 2022