Utrolig skuffende Bestilte bord til 2, med 6 retters menu men der blev serveret så små portioner at vi begge gik derfra sultne. Ikke pengene værd, vi var ellers virkelig spændte på at prøve r... Voir plus

Deal-oplevelse restaurant UMA i Nørre Farimagsgade. Seks spændende og velsmagende retter, delikat servering og fin betjening med god forklaring på ingredienser. Desværre indfandt der sig ved hovedr... Voir plus

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

40 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Utrolig skuffende, især betjeningen

Utrolig skuffende

Bestilte bord til 2, med 6 retters menu men der blev serveret så små portioner at vi begge gik derfra sultne. Ikke pengene værd, vi var ellers virkelig spændte på at prøve restauranten da deres billeder ser super ud.

Maden levede ikke op til forventningen, vi regnede med kylling som der stod i menuen vi bestilte, men fik istedet noget meget sejt oksekød. Det meste af maden udover var blot friturestegt.

Tjeneren virkede stresset på trods af det ikke var en travlt aften og vi måtte vente længe på alt fra bestilling af drikkevarer til maden, endda regningen måtte vi selv gå op i køkkenet og bede om.

Kan ikke anbefales når der er så mange andre gode spisesteder i København

21 mars 2026

Virkelig lækker testing menu

Virkelig lækker testing menu, enestående kok der kreerede den ene japanske fusions ret efter den anden, den ene mere lækker end den forgående. Vi havde en super hyggelig aften 😊

31 mai 2025

Kan kun anbefales

Som tidligere var maden yderst delikat med mange smagsnuancer. Trods at restauranten var fyldt helt op, var der hurtig og venlig betjening.
Det er en restaurant vi regelmæssigt vender tilbage til.

28 février 2025

Sabores melhores

Uma empresa tem de saber como atender seus clientes para que eles sejam cativados e possam frequentar mas o ligar , saber estudar os clientes , e a maneira de preparar um hambúrguer ou qualquer outro tipo coisa o empresário deve ser criativo de maneiras a diferenciar dos outros locais, e que no seu tenho uma maneira de preparo em que os outros não tem , ou por exemplo no hambúrguer o seu molho seja diferente dos outros, tem que ter sempre um segredo em que na qual aja diferenças para que o negócio vá mas a frente e tenha muitas concorrências no mercado

13 mai 2023

Første og ikke sidste gang.

Vi fik en servering med flere små retter. Det var utrolig lækkert og indbydende, både hvad angår smag og udseende. Munden blev nærmest bombarderet med velsmag og indtryk. Man blev behagelig mæt.
Betjeningen var yderst kompetent og hjælpsom. Det skal prøves igen.

1 février 2023

Virkelig god oplevelse 😀 Lækker lækker…

Virkelig god oplevelse 😀 Lækker lækker middag med 8 serveringer, fisk, kammusling, rødt kød - alt meget velsmagende og spændende - og anderledes ! Professionel, nærværende og venlig betjening ! Virkelig en perle, som er værd at bemærke. Vores bedste anbefalinger!

4 février 2023

Originalt og ekstremt velsmagende

UMA lever en lidt overset tilværelse blandt de københavnske restauranter. Den ligger måske lidt "gemt" nogle få trin ned på den del af Nørre Farimagsgade, hvor færrest passerer fordi. Men det er ellers centralt i København, og (familie-)restauranten er bestemt værd at lægge vejen forbi.
Ud over ganske fin suchi serveres der en slags nordisk/japansk fusionskøkken. Det kommer der nogle originale og ekstremt velsmagende retter ud af. Serveringen er venlig og høflig på den behagelige japanske måde, og en menu bestående af 6-8 små og lidt større retter serveres i passende tempo over godt to timer. Ingen står og tripper for at sparke dig ud efter endt servering. Prismæssigt er det hverken dyrt eller billigt. Men der er i dén grad tale om "value for money".
Kan på det allervarmeste anbefales.

16 juin 2022

Mad med kritik

Jeg havde bestilt “full experience” svarende til en 8-retters menu. Maden var lækker og kombinerede det japanske med der nordiske på delikat vis. Dog oplevede vi en række mangler herunder ben i fisken, sejt kød (blev sendt tilbage. Vi havde givet udtryk for, at vi gerne ville bede om regningen, idet vi skulle nå et tog, hvorefter der på vores bon står, at vi skulle betale 29x2 kroner for “vand ad libitum” til trods for, at der blot var blevet bestilt en kande vand til 24, hvilket i min optik er under alt kritik, da vi skulle skynde os.

Personalet, bestående af 1 tjener, havde tydeligt styr på retterne og vinen med mulighed for at svare på spørgsmål, men tilstedeværelsen var ikke til stede.

14 mai 2022