Kundebehandler var raskt, hyggelig og løsningsorientert. Bruker Unifon i jobbsammenheng med sentralbord og gikk fra Telenor til Unifon for nærmere ett år siden. Dette har resultert i bedre flyt i arbe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk hjelp når jeg fysisk besøkte kontoret i VS27. Men burde vært unødvendig bruk av tid. Porteringen burde gått smertefritt fra starten av. Det påstås at det er sendt Sim-kort, aldri fått, aldr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alltid gode opplevelser hos Unifon! Vi har et tett samarbeid med Unifon som fungerer utmerket bra, vi får tett oppfølgning, alltid rask respons og tilbakemeldinger. Kundeservicen er 10/10 fra forhandl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Telefoni og data fungerte greit men organisasjonen er helt forferdelig. Hadde 0 binding på avtalene men når vi ønsket å bytte operatør skulle de ha bruddgebyr 3.000,- pr. abonnent. Sendte de da vår ko... Voir plus
L'entreprise a répondu
Unifon er en norsk telefonioperatør i bedriftsmarkedet som tilbyr 100% Telenordekning - identisk som Telenors' egne sluttkunder. Telenornettet er kåret til Norges raskeste hele 6 år på rad. Vi spesialiserer oss på skreddersydde telefoniløsninger og utvikler vårt eget bedriftsnett - som er kåret til Norges beste sentralbordløsning i EPSI undersøkelsen. Vi er stolte av å være den største utfordreren til Telenor og Telia i bedriftsmarkedet.
Vestre Strandgate 27, 4611, Kristiansand, Norvège
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Veldig flotte abonnement jeg har veldig fornøyd hyggelig folk kundeservice
Jeg anbefaler videre :)
Mvh Mathias Berge
Fra oktober til dagsdato har det vore 5 feil på fakturaen eg får fra Unifon. Dei legger på ekstra for rollover, mms eller datasimkort som er avtalt skal vera inkludert i månedsprisen. Begynner å bli temmelig frustrert over så mye feil dei klare å gjøre og eg må klage nesten hver måned at dei legger på ekstra kostnader.Ringte 7 april og sa dei skulle se på siste faktura så var feil i løpet av uka men fikk ingen svar. Ringte inn i dag og lurte på hva som skjer og personen eg snakket med da fant ikke saken så måtte forklare alt på ny og sa dei trenge 1-2 uker til før eg for et svar på faktura så er feil. På dei 5 tidligere feil har eg fått kreditnota men blir ekstra arbeid for å føre det fôr regnskapsfører. Ser og nå dei skrudde opp prisen på abonnement så eg trudde dei ikke kan gjøre når eg har avtaletid.
Hyggelig og imøtekommende.
Gav
inntrykk av å ønske å løse problemet og kom med forslag til løsninger.
Kort ventetid, god service og de løste problemet der og da🙂
Fikk kjapp hjelp og informasjon angående henvedelsen
Jeg fikk mer hjelp enn jeg hadde forventet, og er superfornøyd.
Forsto og løste problemet raskt. Ingen/Kort ventetid.
Dere svarte raskt og brukte tid for å hjelpe oss. Resultatet ble bra🙂
2 års bindingstid, i et uklart dokument hvor dette ikke var tydelig.
Meget høy pris for ekstra Mb; 1,- pr mb, uten videre varsel, noe som raskt løper opp til maksbeløp. Håpløs løsning.
Tydelig at Unifon ha ta bindingstid når de har dyre abonnementer og dyre løsninger for mobilbruk.
Skal styre unna Unifon videre.

Réponse : Unifon
Hyggelig og forekommende serviceperson; problemet var løst på noen få øyeblikk. Anbefales.

Réponse : Unifon
Problem ble løst raskt og effektivt. Fikk puk kode sendt på sms. Ingen kø på linjen, fikk raskt svar ved oppringning av en imøtekommen kundebehandler.