Unik Plakat Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ultrakort leveringstid. Bestilte den ene formiddag inden kl 12. Næste dag fik jeg mail fra GLS, at pakken kunne afhentes i pakkeboks. Bestilling, print, pakning og forsendelse på under 22 timer. 6 S... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en plakat sent søndag aften og modtog den allerede tirsdag formiddag. Super fin kvalitet og meget flot plakat! Bestilte et stort verdenskort til børn med flotte skarpe farver og søde dyr p... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Så flot en plakat der levede helt op til billedet på hjemmesiden. Flot indramning. Hurtig levering af den indrammede plakat, der virkelig, som i virkelig, var meget meget forsvarligt indpakket. Ta... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'affiches
  2. Galerie d'art
  3. Graphiste
  4. Magasin d'encadrement
  5. Magasin d'impressions et de signalisation

Écrit par l'entreprise

UnikPlakat.dk er en lille plakatbutik med onlineshop og showroom i Odense. Vi tegner selv alle vores plakater, fordi det er fantastisk at tegne, forme, farvelægge og bare skabe. Vi har givet en stor printer en plads på hjemmekontoret, så vi selv kan printe plakaterne og holde øje med kvaliteten. Papiret er selvfølgelig en god, kraftig kvalitet - 260g med den fineste semiblanke satinoverflade. Sådan vil vi helst have det. Og så kan du hænge et unikt kvalitetsprodukt fuld af hygge og kreakærlighed op hjemme hos dig. Vi vil så gerne have glade kunder, og vi går langt for at svare hurtigt og hjælpe, når vi kan. Med andre ord - det, vi mangler i volumen, har vi så rigeligt af i originalitet, skabertrang og venlighed, når du banker på i indbakken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Absolut problemfrit

Absolut problemfrit - bestilling, levering og kvalitet på plakat perfekt.

23 juillet 2022

Hej Kirsten

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er så glad for, at du havde en god oplevelse hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtagere af det bestilte billede

Modtagere af det bestilte billede, med diverse oplysninger i forbindelse med fødsel, blev meget glade.

23 juillet 2022

Hej glad bruger

Hvor er det godt at høre, at dåbsplakaten skabte glæde hos modtageren. Stort tak for din anmeldelse!

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig levering

fine plakater, hurtig levering, fin indpakning
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

22 juillet 2022

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du er tilfreds med vores plakater, levering og emballering. Kontakt os endelig, hvis du har forslag til forbedringer :-)

Tilfreds kunde

Unik Plakat var super hurtige til at besvare min forespørgsel om at oversætte nogle få plakater fra dansk til engelsk. Det gik hurtigt og smertefrit og jeg er en meget tilfreds kunde. Jeg vil med garanti købe fra dem igen :)

19 juillet 2022

Hej Sara

Jeg er superglad for, at du er tilfreds med de engelske udgaver af cocktailplakaterne. Jeg håber, de spreder god stemning, hvor de kommer op at hænge. Hav en rigtig god tur!

God kunde pleje

Unik plakat har været hurtige til og svare, lave nye drinks og sørge for en hurtig levering.

4 juillet 2022

Hej Thue

Stort tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at de nye drinks kom godt frem, og at du er tilfreds med dem :-)

Kan godt anbefales 😊

Alt var fint og hurtig levering.

1 juillet 2022

Hej Sofie

Det er jeg bare glad for, at du synes ;-)
Hav en skøn weekend!

Hej Anette

Rigtig mange tak for din anmeldelse - den er vi superglade for!! Hvor er det dejligt, at du kan lide vores plakater :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

God og hurtig service og levering

God og hurtig service og levering, men jeg havde håbet at produktet levede mere op til forventningerne.
Der stod at farven var sort og guld, men det jeg modtog var sort og gul. Øv

14 juin 2022

Hej Michala

Jeg er ked af at læse, at vi kun er to stjerner værd hos dig. Men jeg vælger at fokusere på det, vi kan lære af din anmeldelse - nemlig at vi må informere endnu mere om vores produkter på vores webshop.

Når man printer plakater, gør man det hverken med guldmaling, bladguld eller anden slags metal. Man printer med blæk, som man kan lave forskellige effekter og looks med. Sådan er det med alle "guld"-plakater derude. Og det er også tilfældet med vores. Det har vi ikke været gode nok til at oplyse om, og derfor sørger jeg for at opdatere vores produktbeskrivselser hurtigst muligt.

Opdatering:

Vi har efterfølgende valgt at tage kontakt igen, fordi vi har været meget kede af at have en utilfreds kunde. Vi har derfor valgt helt ekstraordinært både at refundere ordren og fjerne det pågældende produkt fra vores shop. Det er ikke vores ønske, at nogen skal have en dårlig oplevelse med at handle hos os. Og ingen skal sidde med et produkt herfra, som de ikke vil have.

Unik Plakat fortjener 5 stjerner for design, kvalitet og kundeservice

Har købt en håndtegnet vaske plakat til vores bryggers. Kvaliteten er i top og designet passer bare så godt til den lyse nordiske stil. Modtog allerede plakaten 2 dage efter bestilling. Virkelig god oplevelse hvor både design, kvalitet og kundeservice er helt i toppen og fortjener 5 stjerner. Vil helt klart anbefale Unik Plakat til andre :-) - Kirsten

8 juin 2022

Hej Kirsten

Jeg er først og fremmest superglad for, at du er tilfreds med din nye plakat. Dernæst er jeg taknemmelig for din gode anmeldelse og for, at du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os. Tusind tak :-)

Hej Betina

Hvor er det godt, at du er tilfreds med vores kvalitet og leveringstid. Det er jeg rigtig glad for. Mange tak for din anmeldelse :)

hurtig ekspedition

hurtig ekspedition, levering og i orden

31 mai 2022

Hej Kaj

Mange tak for din positive anmeldelse :)

Flot plakat

Flot plakat og hurtig levering

20 mai 2022

Hej Camilla

Mange tak for de 5 stjerner! Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse hos os, og at du ville anmelde os herinde :-)

Så fin en vare

Så fin en vare.
Kan kun anbefale

16 mai 2022

Hej Ann

Hvor er det skønt, at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse - tusind tak for den! Jeg er så glad for, at du er tilfreds med plakaten :-)

Charlotte, Unikplakat.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Desværre var plakaten helt ødelagt med…

Desværre var plakaten helt ødelagt med et knæk hele vejen igennem ….
Men super bytte service 👍😉

8 mai 2022

Hej Nancy

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for, at vi fik chancen for at hjælpe dig med en ny plakat. Jeg beklager besværet :-)

Perfekt billede

6 mai 2022

Hej Dennis

Det er to ord, der gør min dag meget bedre ;-)
Tusind tak for de 5 stjerner!

Hurtig levering. Fint produkt

13 avril 2022

Hej Cecilie

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse hos os. Og tusind tak for, at du har taget dig tid til at lave en 5-stjernet anmeldelse bagefter. Det betyder meget for mig :-)

Hurtig og sikkert

25 mars 2022

Hej Lisbet

Tusind tak for de 5 stjerner - de betyder rigtig meget for mig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og kvaliteten er i top

Hurtig levering og kvaliteten er i top. En klar anbefaling herfra 😊

24 février 2022

Hej Mai-Britt

Jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for din anbefaling :-)

Charlotte

Super glad for plakaterne

Super glad for plakaterne, hurtig service. Det er ikke sidste gang jeg køber derfra 👍🏻

18 février 2022

Hej Najla

Hvor er det godt, at du er glad for plakaterne. Du skal være velkommen en anden gang. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Charlotte

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus