Unique For Skin Avis

1. Magasin de cosmétiques

Moisturizers op basis van jouw huidtype doormiddel van een quiz. 💚 Gemaakt voor ieder huidtype. Unique bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Heel fijn!

Ik heb een vette/gecombineerde huid, de balance moisturizer werkt enorm goed tegen mijn huid problemen! Heel fijn en ruikt lekker fris!

11 avril 2023

Hi Sam,

Bedankt voor je review! 🤍

Super fijn product

Super fijn product. Frisse geur en merkte meteen dat mijn huid niet meer zo droog werd. Heel blij mee.

8 avril 2023

Hi Noa,

Bedankt voor je review! 🤍

Een fijn, niet vet product, wat makkelijk is in gebruik

Ik ben het product nu een paar weken aan het proberen en het bevalt me uitstekend. Duidelijke website en snelle levering.
Ik blijf het product gebruiken, het is niet vet en mijn huid word er zacht van

26 janvier 2023

Hi Thea,

Top product!

Top product!

Het kwam goed verpakt en met een leuk kaartje binnen. Heb zelf altijd last van een vettige huid en dit is voor mij echt de oplossing. Ben zeker te spreken over dit product.

22 janvier 2023

Hi Marijn,

Bedankt voor je review! 💚

Super tevreden

Ik was een beetje sceptisch maar heeft echt mijn verwachtingen overtroffen! Hele fijne moisturizer met een heerlijke geur!
Mijn huid voelt super gezond.

22 janvier 2023

Hi Isis,

Bedankt voor je review! 💖

Unique For Skin

Echt een hele fijne moisturizer

Echt een hele fijne moisturizer! Mijn huid heeft nog nooit zo goed gevoeld!!!

18 janvier 2023

Hi Mae,

Top product

Snelle service, top product zoals beschreven. Aangepast op mijn eigen huid! Enorm blij mee.

12 janvier 2023

Hi Demi,

Unique For Skin

Mijn huis ging helaas erg achteruit en…

Mijn huis ging helaas erg achteruit en werd onzuiver er door. Gelijk mee gestopt en durf het eigenlijk niet meer te gebruiken

2 janvier 2023

Hi Ruth,

Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt met ons product. Soms kan het zijn dat wanneer je een nieuw product gebruikt, je gezicht al het oude vuil naar buiten duwt. Je moet een nieuw product dan even de tijd geven.

Wij bieden een 30 dagen garantie aan onze klanten. Je kan even een email sturen naar info@uniqueforskin.nl met jouw ordernummer en dan kan je het product terugsturen. Je ontvangt dan je geld terug!
Wij hopen dat deze informatie je helpt!