L'entreprise a répondu

Har videresolgt et stk billet til Fyrfest 2025 i Viborg, men ikke modtaget pengene endnu, selvom de skriver der vil gå ca 5 hverdage. Hej Vi kunne desværre ikke foretage en betaling på dit Fan t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg fik supergod service, da jeg henvendte mig til kundeservice ang. en mail jeg manglede at få med billetterne, jeg havde købt. Jeg fik hurtigt svar og fik løst problemet af en venlig medarbejder.

L'entreprise a répondu

Total svindel Mig og min veninde har købt to billetter vi har ingen billetter fået og mistet 4800 kr Kundeservice er mega ringe og ikke existrende svare ikke når man skriver😡😡😡😡 Dette er... Voir plus

1. Billetterie de spectacles

Écrit par l'entreprise

United Tickets er en billetformidler med base i København – og din genvej til uforglemmelige kulturoplevelser i både Danmark og udlandet. Hos os handler det ikke bare om billetter, men om oplevelser, du vil huske. Vi gør det nemt og trygt at sikre dig adgang til koncerter og events. Har du spørgsmål, eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på support@unitedtickets.dk eller via vores kontaktformular: https://www.unitedtickets.dk/kontakt-os

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Dagen før APHACA koncert d

Dagen før APHACA koncert d. 21.03.2026, hvor alle billetter ellers var udsolgt kunne jeg nemt og meget, meget, meget bekvemt købe 2x billetter og det fungerede upåklageligt og helt til top forventning - kæmpe anbefaling herfra!!

20 mars 2026

Hej Silas,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Jeg håber, at du havde en fantastisk koncert i Forum! 🌟

God dag,

Supergod service

16 mars 2026

Hej Eva,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp med andet 😊

Rigtig god weekend!

/United Tickets

Jeg var kommet til at slette en mail…

Jeg var kommet til at slette en mail med mine Aphaca billetter. Agnete vendte tilbage 10 min efter jeg har skrevet og sendte dem. Klasse service!

16 mars 2026

Hej Nikolaj!

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os - det er vi rigtig glade for.

Vi i Fan Care er glade for, at vi kunne hjælpe dig 😊

Rigtig god dag

/United Tickets

Venter stadig på mine penge retur for…

Venter stadig på mine penge retur for en forestilling som blev aflyst. Det er 5 mdr siden nu.
Totalt grotesk.

2 mars 2026

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse!

Jeg vil rigtig gerne vide, hvilket event din henvendelse drejer sig om. Så kan jeg meget bedre hjælpe dig 😊 Jeg kan se, at du ikke har skrevet til vores kundeservice angående problemet, så hvis jeg kan få dig til at henvende dig igennem vores kontaktformular, så vil vi med glæde tage et kig på din sag!

Kontaktformular: https://www.unitedtickets.dk/kontakt-os

/United Tickets

Kæmpe tak til Agnete fra Kundeservice…

Kæmpe tak til Agnete fra Kundeservice da jeg i farten fik skrevet en forkert mailadresse til den nok sidste Apacha-billet der var tilbage.
Alt er løst til UG og min datter er jubellykkelig.

23 février 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Hvor er jeg glad for at høre, at du fik den hjælp, du søgte. Så håber jeg, at du og din datter får en fantastisk aften til lytteventet!

Jeg giver dine fem stjerner videre til Agnete ⭐️

God dag

Stort tak til Agnete fra UT

Stort tak til Agnete fra UT, som hjalp mig ud af en rigtig træls situation, hvor jeg havde fået købt billetter til den forkerte festivaldag på Tinderbox. Hurtig og effektiv ekspedition! 6 stjerner herfra. Camilla, Svendborg

30 janvier 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord.

Jeg er virkelig glad for, at jeg kunne hjælpe dig 😊

Rigtig god dag

God og hurtig service

Super god service ifm. billetbytte. Stor tak til Agnete :-)

3 février 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe dig 😊

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp med andet.

Rigtig god dag !

/United Tickets

Stor Tak til Maja fra United Tickets…

Stor Tak til Maja fra United Tickets for super hurtig besvarelse på min henvendelse og efterfølgende kompetent og meget serviceminded assistance med hjælp tillykke køb af billetter til Musik ved Bøgen.
Helt klart 5 ⭐️ herfra
Mvh Karin Peschard

28 janvier 2026

Hej Karin,

Tusind tak for de pæne ord!

Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en god oplevelse.

Rigtig god fornøjelse med arrangementet – og du er altid velkommen til at kontakte os igen!

/United Tickets

God hjælp og god service

Havde rodet rundt i bestilling af billetter og bestilt dobbelt. Men der var ingen problemer med at få hjælp og refundering. God service, tak for det!

26 janvier 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at refunderingen forløb uden problemer, og at du har haft en god oplevelse med vores Fan Care.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

/United Tickets

Bestilte billetter til Birthe Kjærs…

Bestilte billetter til Birthe Kjærs julekoncert sidste år i december måned, pengene blev trukket og billetterne kom også, men da min ledsager og jeg kommer til spillestedet var de pladser jeg havde også blevet booket af et andet par. Jeg synes ikke at det er ok at man kan bestille de samme pladser 2 gange og nu har vi forsøgt i over måned at få fat i jer og jeres kundeservice er ikke eksisterende. Min ledsager og jeg var tæt at måtte stå op og det er ikke det jeg betalte for. Synes at det er svineri at tage næsten 1000 kr for 2 billetter også får man ikke de sidde pladser man har bestilt og kundeservice svare ikke

10 décembre 2025

Hej Maja,

Tak for din feedback!

Jeg kan se, at jeg har svaret på din tidligere henvendelse. Som skrevet i den e-mail, kan jeg se, at spillestedet har scannet jeres billetter (og alle andre billetter til koncerten) og valideret deres gyldighed.
Det er ikke teknisk muligt for os at sælge to (eller flere) billetter til den samme plads. Jeg har også tjekket alle solgte billetter igennem manuelt - der er kun en ordre som har købt billetter til række 4, sæde 17-19. Og de er købt af jer.

Mere kan jeg ikke se, da vi ikke har et samarbejde med arrangøren af denne koncert længere. I min tidligere e-mail til dig, har jeg oplyst en e-mailadresse, hvor du kan kontakte dem direkte med din klage.

God og hurtig hjælp

God og hurtig hjælp

15 janvier 2026

Hej Marie,

Tak for dine fine ord! Vi er meget glade for din anmeldelse.

Billetter ikke modtaget

Jeg har tilbage i oktober 2025 købt billetter på United Tickets til Christopher koncerten i Valby Parken. Pengene er trukket, men jeg har hverken modtaget billetter eller en ordrebekræftigelse. Når jeg bruger kontaktformularen på deres hjemmeside hører jeg intet fra dem. Umiddelbart virker det som scam, så jeg vil ikke anbefale at købe billetter her.

12 janvier 2026

Hej ABL,

Tak fordi du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse hos United Tickets!

Jeg kan ikke finde din sag i vores system, da du hverken har oplyst navn eller ordrenummer.
Jeg kan dog ikke se nogen henvendelse omkring manglende billetter til Christopher i Valby Parken, som ikke er besvaret. Jeg formoder derfor, at vi har svaret din henvendelse.

Hvis du fortsat mener, at du ikke har modtaget et svar fra os, så vil jeg henvise dig til at skrive til os på support@unitedtickets.dk. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af, hvor dine billetter er/hvorfor du ikke har modtaget en ordrebekræftelse.

/United Tickets

Jeg skulle bruge en ledsager billet til…

Jeg skulle bruge en ledsager billet til en koncert med Annika og jeg fik så hurtig og god service....

30 décembre 2025

Hej Mette,

Tak for din fine anmeldelse!

Vi, i Fan Care, er rigtig glade for at høre, at du fik den hjælp du søgte ☺️

God weekend!

Dårlig/ manglende kommunikation

Jeg har i flere omgange, prøvet at skrive til jer. Men der har ikke været nogle tilbagemeldinger, før at jeg skriver på Trustpilot. Jeg har også prøvet på at finde et telefonnummer, hvor man kunne komme i kontakt med jer. Jeg har også fundet et telefonnummer, men når jeg ringer bliver jeg modtaget af en telefon svare. Jeg har brug for hjælp til at få refunderet mine biletter, ( som jeg så ikke kan i følge af jeres retningslinjer ) og hvordan at jeg kan få dem overført til
videre salg, som jeg selv har fundet ud af.
RIGTIG DÅRLIG SERVICE OG MANGLENDE KOMMUNIKATIONEN

2 janvier 2026

Hej Chris,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos United Tickets.

Som mange andre har vi givet vores team juleferie, så derfor har vi haft længere svartid end normalt. Det håber vi på forståelse for 😊.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med min kollega angående refundering af dine billetter. Da du har henvendt dig d. 30/12 om aftenen og igen på selve Nytårsaften, så har vi af den grund ikke svaret dig med det samme.

Men jeg kan se, at du d. 2/1 har været i kontakt med min kollega, og som hun helt korrekt har fortalt dig, så er billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette er ikke vores retningslinjer, som vi selv har sat, men derimod Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens lovgivning. Den følger vi selvfølgelig 😊.
Derfor henviser vi til vores Fan to Fan. Jeg er glad for, at du har fundet ud af, at sætte billetterne til salg derigennem.

Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at svare den e-mail som min kollega har sendt til dig d. 22/12.

Godt nytår!

/United Tickets

Venlig og effektiv kundeservice.

15 décembre 2025

Hej Jørgen!

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os - det er vi rigtig glade for.

Vi i Fan Care er glade for, at vi kunne hjælpe dig 😊

God jul! 🎄

/United Tickets

Kæmpe god service atter engang.

Kæmpe god service atter engang.
Maja er helt sikkert stjernen i kundesupport 🙏🏼❤️

16 décembre 2025

Hej du,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig ☺️

Vi gør vores bedste for at give alle vores kunder en god oplevelse med vores Fan Care, så jeg er glad for, at din oplevlese har været 5 stjerner værd.

God jul 🎄

Fik byttet mine pladser

Fik byttet mine pladser, da jeg ønskede andre sæder, hvilket var en ekstraordinær service. Det var jeg glad for!

2 décembre 2025

Hej Sara,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få de pladser du ønskede.

Rigtig god jul!

Hurtig hjælp på henvendelse

Billetter til Poul Krebs 19/2-26 var ikke modtaget henvendte mig 30/11 aften inden for 2 timer var det fixet tak for det

1 décembre 2025

Hej Aase,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du hurtigt fik den hjælp du søgte 😊

God jul! 🎄

/United Tickets

Manglede billetter og svar fra support.

Har købt billetter til Aphaca i parken næste år. Betalingen er trukket den 2/10, men har endnu ikke modtaget ordrebekræftigelse. Har skrevet til support af flere omgange, men har endnu ikke hørt tilbage. Meget besynderligt, at der ikke er et telefonnummer man kan ringe på.

21 novembre 2025

Hej Mille,

Jeg har undersøgt sagen i vores system og kan bekræfte, at vi har forsøgt at besvare dig. Desværre er vores mails ikke blevet leveret, da vi modtog fejlmeldinger om, at din indbakke var fuld.

Vi beklager, at du derfor ikke har modtaget vores svar, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, så du kan modtage dine billetter til APHACA.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen på support@unitedtickets.dk i stedet for. Skriv gerne hvilken e-mail du har købt billetterne med, og et eventuelt ordrenummer, hvis du har det. Så kan vi sende billetterne til dig.

God og hurtig service

Skulle bruge to briketter til en koncert. Den ene en ledsager billet.
Skrev til dem for at høre, hvordan jeg skulle gøre.
Fik svar inden for en time, og blev hjulpet fint igennem.

Super god og hurtig service.

16 novembre 2025

Hej Sonny,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi gør vores bedste for at hjælpe vores kunder hurtigst muligt, så jeg er glad for at høre, at du fik den hjælp du søgte inden for en time.