L'entreprise a répondu
Har videresolgt et stk billet til Fyrfest 2025 i Viborg, men ikke modtaget pengene endnu, selvom de skriver der vil gå ca 5 hverdage. Hej Vi kunne desværre ikke foretage en betaling på dit Fan t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik supergod service, da jeg henvendte mig til kundeservice ang. en mail jeg manglede at få med billetterne, jeg havde købt. Jeg fik hurtigt svar og fik løst problemet af en venlig medarbejder.
L'entreprise a répondu
Total svindel Mig og min veninde har købt to billetter vi har ingen billetter fået og mistet 4800 kr Kundeservice er mega ringe og ikke existrende svare ikke når man skriver😡😡😡😡 Dette er... Voir plus
L'entreprise a répondu
United Tickets er en billetformidler med base i København – og din genvej til uforglemmelige kulturoplevelser i både Danmark og udlandet. Hos os handler det ikke bare om billetter, men om oplevelser, du vil huske. Vi gør det nemt og trygt at sikre dig adgang til koncerter og events. Har du spørgsmål, eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på support@unitedtickets.dk eller via vores kontaktformular: https://www.unitedtickets.dk/kontakt-os
2300, København S, Danemark
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Dagen før APHACA koncert d. 21.03.2026, hvor alle billetter ellers var udsolgt kunne jeg nemt og meget, meget, meget bekvemt købe 2x billetter og det fungerede upåklageligt og helt til top forventning - kæmpe anbefaling herfra!!

Réponse : United Tickets
Jeg var kommet til at slette en mail med mine Aphaca billetter. Agnete vendte tilbage 10 min efter jeg har skrevet og sendte dem. Klasse service!

Réponse : United Tickets
Venter stadig på mine penge retur for en forestilling som blev aflyst. Det er 5 mdr siden nu.
Totalt grotesk.

Réponse : United Tickets
Kæmpe tak til Agnete fra Kundeservice da jeg i farten fik skrevet en forkert mailadresse til den nok sidste Apacha-billet der var tilbage.
Alt er løst til UG og min datter er jubellykkelig.

Réponse : United Tickets
Stort tak til Agnete fra UT, som hjalp mig ud af en rigtig træls situation, hvor jeg havde fået købt billetter til den forkerte festivaldag på Tinderbox. Hurtig og effektiv ekspedition! 6 stjerner herfra. Camilla, Svendborg

Réponse : United Tickets
Super god service ifm. billetbytte. Stor tak til Agnete :-)

Réponse : United Tickets
Stor Tak til Maja fra United Tickets for super hurtig besvarelse på min henvendelse og efterfølgende kompetent og meget serviceminded assistance med hjælp tillykke køb af billetter til Musik ved Bøgen.
Helt klart 5 ⭐️ herfra
Mvh Karin Peschard

Réponse : United Tickets
Havde rodet rundt i bestilling af billetter og bestilt dobbelt. Men der var ingen problemer med at få hjælp og refundering. God service, tak for det!

Réponse : United Tickets
Bestilte billetter til Birthe Kjærs julekoncert sidste år i december måned, pengene blev trukket og billetterne kom også, men da min ledsager og jeg kommer til spillestedet var de pladser jeg havde også blevet booket af et andet par. Jeg synes ikke at det er ok at man kan bestille de samme pladser 2 gange og nu har vi forsøgt i over måned at få fat i jer og jeres kundeservice er ikke eksisterende. Min ledsager og jeg var tæt at måtte stå op og det er ikke det jeg betalte for. Synes at det er svineri at tage næsten 1000 kr for 2 billetter også får man ikke de sidde pladser man har bestilt og kundeservice svare ikke

Réponse : United Tickets
Jeg har tilbage i oktober 2025 købt billetter på United Tickets til Christopher koncerten i Valby Parken. Pengene er trukket, men jeg har hverken modtaget billetter eller en ordrebekræftigelse. Når jeg bruger kontaktformularen på deres hjemmeside hører jeg intet fra dem. Umiddelbart virker det som scam, så jeg vil ikke anbefale at købe billetter her.

Réponse : United Tickets
Jeg skulle bruge en ledsager billet til en koncert med Annika og jeg fik så hurtig og god service....

Réponse : United Tickets
Jeg har i flere omgange, prøvet at skrive til jer. Men der har ikke været nogle tilbagemeldinger, før at jeg skriver på Trustpilot. Jeg har også prøvet på at finde et telefonnummer, hvor man kunne komme i kontakt med jer. Jeg har også fundet et telefonnummer, men når jeg ringer bliver jeg modtaget af en telefon svare. Jeg har brug for hjælp til at få refunderet mine biletter, ( som jeg så ikke kan i følge af jeres retningslinjer ) og hvordan at jeg kan få dem overført til
videre salg, som jeg selv har fundet ud af.
RIGTIG DÅRLIG SERVICE OG MANGLENDE KOMMUNIKATIONEN

Réponse : United Tickets
Kæmpe god service atter engang.
Maja er helt sikkert stjernen i kundesupport 🙏🏼❤️

Réponse : United Tickets
Fik byttet mine pladser, da jeg ønskede andre sæder, hvilket var en ekstraordinær service. Det var jeg glad for!

Réponse : United Tickets
Billetter til Poul Krebs 19/2-26 var ikke modtaget henvendte mig 30/11 aften inden for 2 timer var det fixet tak for det

Réponse : United Tickets
Har købt billetter til Aphaca i parken næste år. Betalingen er trukket den 2/10, men har endnu ikke modtaget ordrebekræftigelse. Har skrevet til support af flere omgange, men har endnu ikke hørt tilbage. Meget besynderligt, at der ikke er et telefonnummer man kan ringe på.

Réponse : United Tickets
Skulle bruge to briketter til en koncert. Den ene en ledsager billet.
Skrev til dem for at høre, hvordan jeg skulle gøre.
Fik svar inden for en time, og blev hjulpet fint igennem.
Super god og hurtig service.