jeg modtog flere ting til min trailer blandt andet to nye baglygter hvor den ene havde en defekt blinklys havde ingen forbindelse sendt en mail med billeder dagen efter kom der svar sagen var behandl... Voir plus

Order 947525 - still not delivered I placed an order on April 8 and paid for the most expensive delivery option. Today is April 29 and I am still waiting for the product. Customer support is... Voir plus

Hej, jeg fik den vare jeg bestilte. Er godt tilfreds med kvaliteten og ikke mindst prisen. Kommer nok at bestille flere varer efter sommerferien. Ville ønske at kunne få leveret flere enheder ad ga... Voir plus

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Écrit par l'entreprise

Unitrailer online butik blev oprettet med den voksende efterspørgsel efter dele til trailere. Vores tilbud inkluderer en bred vifte af produkter: næsehjul, fælge, dæk, skærme og stænklapper, kuglekoblinger og påløbsbremser, spil, aksler og ophængselementer samt selve trailere. Har du brug for pålideligt tilbehør i høj kvalitet til en lav pris? Er du interesseret i belysning, el-udstyr, eller måske leder du efter dele til bådtrailere? I vores butik finder du reservedele og tilbehør til trailere, bådtrailere, campingvogne og autotrailere. Et sted med professionel service og hurtig levering direkte til dig. Stol på mærker, der er kendt over hele verden. Blandt de tilgængelige dele i vores onlinebutik kan du finde dele fra velkendte producenter som Winterhoff, Unitrailer, Aspöck Systems, Fristom, Steelpress, Knott og mange andre. Det er ikke kun det! Vi sørger for at finde en løsning på vores kunders behov. Vi udvider det tilgængelige sortiment for at stille op til vores kunders forventninger. Kan du ikke finde noget på hjemmesiden? Kontakt os, så prøver vi at gøre alt muligt til at opfylde dine behov og forventninger. Vi er i stand til at skaffe dig det produkt, du er interesseret i. Vi er en onlinebutik for detail- og engroskunder, så du er velkommen til at købe som både individuel kunde og virksomhed.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

669 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Cheap Chinese products, no customer support.

No customer support.

Got a bad product that would damage my boat if used. Return is to Poland which auto form asks to send to while Blbought in Denmark, via Danish website.

I ordered goods before, it was also super cheap quality, but in this case it is not acceptable.

13 juillet 2025

zeil huif en onderdelen

voor het bouwen van een huif op bestaande aanhanger huifzeil met onderdelen gekocht. Gewoon goede ervaring voor prijs kwaliteit. Bedrijf in polen met gewoon nederlands sprekende mensen die aan de telefoon goed helpen en snel reageren op mails. Ook disselslot gewoon goed !

27 août 2025

No customer service. Bad products on sale.

Bough boat trailer wheels. Got them but they are bad quality, from hard plastic, while they should be from rubber to not to damage the boat. Wanted to return, but the default scheme is that I pay for postage back and forth. The company is .dk but address is Polish. So it is not Danish company. I contacted them a week ago, but have not heard since. I cannot use these wheels as it is not suited for the purpose, It would damage the boat if I use them.

11 août 2025

DÅRLIG SERVICE

LAD VÆRE MED AT HANDLE VED UNITRAILER. 👎👎👎👎👎
Jeg havde bestilt 6 surringsbeslag til min trailer, der var så kun 5 beslag i prøvekuverten da jeg åbnede den. Og der var umiddelbart ingen huller i prøvekuverten.
Jeg skrev så til unitrailer, at der manglede en.
De spurgte så om prøvekuverten var beskadiget, det var den umiddelbart ikke, så den var blevet smidt ud.
De video overvåger så pakningen, så de havde kigget videoen med pakningen efter, og der var så pakket 6 stk.
Så når der er pakket 6 stk, og indpakningen er hel, kan reklamations afdelingen ikke gøre noget.
SÅ LAD VÆRE AT HANDLE MED UNITRAILER, DET ER IKKE SIKKERT DET ER EN DEL TIL 6 KR. NÆSTE GANG. 👎👎

11 juillet 2025

Hej , Bestillingsoplevelse

Kommer nok at bestille flere varer efter sommerferien.
Ville ønske at kunne få leveret flere enheder ad gangen. Modtog denne bestilling i går 17.07.
Hav forsat en god sommer.

3 juillet 2025