Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik train nu een tijdje bij Mike en zijn team en ben echt super tevreden. Het voelt meteen vertrouwd en er wordt goed gekeken naar wat jij nodig hebt. De begeleiding is top: ze letten op je techni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Club de sport
  2. Classe de fitness
  3. Coach particulier

Écrit par l'entreprise

Wij bieden personal training in de vorm zoals het écht hoort. Met hoge kwaliteit, oprechte aandacht, een gezonde balans tussen efficiënt trainen & fun in een sfeervolle gym waar Jij je direct thuis voelt!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

UnityGym dé leerschool voor bewust trainen

Ik train al jaren bij UnityGym en kan met zekerheid zeggen dat het een verrijking is op zowel mijn fitheid als mentale weerbaarheid. De trainingsmethode die we hier hanteren zorgt er niet alleen voor dat je sterker wordt in de sportschool, maar ook functioneel sterker wordt in het alledaagse leven door je spieren op de juiste manier in te zetten. Of je een beginner of gevorderd bent, laten de trainers en andere leden van de club je direct welkom voelen waardoor je automatisch beter gaat presteren.

17 mars 2026

fijne gym

De begeleiding is top: ze letten op je techniek, motiveren je en zorgen dat je net dat stapje extra zet. Daardoor haal ik veel meer uit mijn trainingen.

Fijne sfeer ook, je voelt je snel op je gemak. Zeker een aanrader!

18 mars 2026

Topper

Mike van UnityGym weet precies hoe hij mij moet pushen zonder dat het té wordt. De trainingen zijn intensief maar leuk, en ik merk elke week vooruitgang. Geen standaard schema’s, maar echt maatwerk. Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke aandacht en betrokkenheid. En minstens zo belangrijk: buiten de serieuze trainingen is er altijd tijd voor een grapje of een dolletje. Die combinatie van hard werken en plezier maakt het niet alleen effectief, maar ook echt leuk om te blijven gaan.
Naast het fysieke resultaat heeft de coaching mij geholpen om structureel gezondere keuzes te maken. Ik zit beter in mijn vel en heb weer plezier in sporten. 100% aanrader!

24 février 2026

Top gym

Na verschillende gyms en personal trainers te hebben geprobeerd, is dit met afstand de beste plek waar ik tot nu toe heb getraind. Mike weet me bij elke oefening zo te coachen dat ik er het maximale uithaal, vaak dankzij kleine maar effectieve aanpassingen. De trainingen zijn uitdagend, creatief en precies wat ik nodig heb. Na een paar weken merk ik al duidelijk verschil. Absoluut een aanrader!

24 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar zat ik in een revalidatie…

Vorig jaar zat ik in een revalidatie traject waar ik veel geleerd heb en dacht dat dit het was. Maar nu na 2 maanden pt met Mike van unity gym denk ik jeetje ik kan zoveel meer. Door mijn spieren in het dagelijkse leven meer te gebruiken en anders te trainen merk ik dat ik zoveel sterker aan het worden ben. Lichamelijk maar ook mentaal.

11 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne plek om te sporten

Afgelopen jaar na een ongelukkig ongeluk ben ik erna in alle rust gaan sporten bij Unity Gym om goed te kunnen herstellen. Doordat het niet een mega grote sportschool is waar enorm veel mensen tegelijk aan het sporten zijn en je niet overprikkeld word van alle mensen en geluiden. Je krijgt alle aandacht waardoor er goed op gelet word dat je je alle oefeningen goed uitvoerd. De sfeer is altijd erg relaxte. Nu kan ik zeggen dat ik me fitter voel, beter in mn vel zit en ook in het dagelijkse leven weer beter kan functioneren 😃
Nog steeds elke dag blij dat ik de beslissing genomen heb om bij Unity Gym te gaan kijken

31 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Totaal op mijn gemak bij Unitgym

Totaal op mijn gemak bij Unitgym. Hier kan ik gewoon mezelf zijn. Mijn doel is om zowel fit in het hoofd als in mijn lichaam te zijn. Zij hebben een programma-aanpak die hier ondersteuning aangeeft. Verder is de sfeer uitstekend. De voorzieningen zijn top. O ja, ik voel ook weinig druk om te presteren. Dat vind ik persoonlijk heel fijn.

1 novembre 2025

Unity Gym

Unity Gym, Mike en team. Een nieuwe ervaring voor mij! De kennis, zienswijze en methodiek zijn enorm sterk en goed doordacht. De aandacht is zeer persoonlijk en afgestemd. In deze gym wordt gewerkt met wat je mentaal en fysiek nodig hebt. Er is nagenoeg geen kans op blessures en als je fysieke klachten hebt, volg een tijdje het programma en je voelt je beter. Dat is mijn ervaring met deze gym. Grote complimenten aan het verfijnde en professionele programma en de toewijding aan mijn groeiproces.

1 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Unitygym kwam het geen samen wat ik…

Bij Unitygym kwam het geen samen wat ik eventjes nodig had.
Ken Mike van een vorige PT periode nu 5 jaar geleden en merkte dat ik weer even die finetuning zocht in mijn houding w.b.t. sporten.
Nieuwe oefeningen waarbij de focus niet ligt bij meer gewicht maar vooral het neuromusculaire gedeelte.
Bedankt Mike voor de tips en de tools waar ik weer mee verder kan in mijn eigen sportschool.

7 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel opbouwen en vertrouwen in je lijf

Ik ben bij Unity Gym geweest voor een Vitaliteit Check mijn eerste indruk was de fijne ontvangst van het personeel je voelde je welkom en gezien.

Na langdurig ziek geweest te zijn wilde ik graag weer aan mijn lichaam gaan werken tijdens het gesprek was ik zeer onder de indruk van de vakkennis van Mike hij heeft echt kennis van zaken. Ieders situatie is anders bij Unity Gym willen ze samen kijken wat nodig is dat jij een betere kwaliteit van leven uit je lichaam haalt het is niet zomaar een Gym.

Mijn ervaring met Mike is is dat de begeleiding fantastisch is de oefeningen zijn maatwerk aan jouw aangepast dus geen massaproductie. Het draait om jouw belang dat je weer opgebouwd wordt en het vertrouwen in je lijf krijgt dat je weer verder kunt ik heb echt het verschil gemerkt. Mike heeft me ook duidelijk nieuwe inzichten gegeven in mijn situatie en geleerd over stabiliteit, juiste houding, over de core gedeelte en ook hoe nu verder in het dagelijks leven echt indrukwekkend allemaal zo'n sportschool heb ik nooit meegemaakt. Mike is een echte vakman ik raad Unity Gym aan.

25 mars 2025
Logo de Unitygym

Réponse : Unitygym

Wauw... wat een super lief en fijn bericht! Dankjewel voor het verwoorden van je ervaring!

Just awesome 👌

I've been training at UnityGym for over six months now, and I can confidently say it's been a game-changer for me. I have a great PT session once a week with Mike, and his approach is unlike anything I’ve tried before. The focus on muscle memory has completely shifted how I train, and his deep knowledge really shows in every session.

Beyond the 1:1 training, I also enjoy the small group PT sessions, which bring a great mix of motivation and challenge. In just half a year, I'm at a fitness level I haven't reached in 10 years—something I didn’t think was possible.

What sets UnityGym apart is its personalized approach—it's not about a one-size-fits-all program, but about your own goals, your own potential, and making real progress. If you're looking for a place that truly focuses on long-term, sustainable improvement, I highly recommend it!

16 mars 2025
Logo de Unitygym

Réponse : Unitygym

Thanks for sharing your experience!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kwam hier binnen voor een…

Ik kwam hier binnen voor een kennismaking van 6 weken die ik kreeg na het raden van het gewicht van een groot paasei. Ik zat er ver naast maar kon evengoed meedoen. Leuke oefeningen en mooie persoonlijke aandacht. Hier hebben ze kennis van zaken en zijn ze flexibel. Met gevoel voor humor.

13 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Sterker zowel binnen als buiten de…

Sterker zowel binnen als buiten de sportschool!!

UnityGym is de enige sportschool die ik ken de je helpt in het dagelijks leven door oefeningen niet simpelweg uit het boek te pakken maar te baseren op jou en jou leven.

3 juin 2024

Top service

Top service, persoonlijke aandacht en heerlijk uitdagend. Fijne holistische aanpak en precies wat ik nodig hebt.

27 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus