Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar... Voir plus

Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Voir plus

Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Voir plus

I have ordered a couple different items from this store over the past few months, favorite has to be the Clear Whey Limonade. Wide range of options, even for the picky people like myself, the limonade... Voir plus

1. Boutique de produits de nutrition sportive
  2. Packaging d'aliments de base

Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.

4,4

Répond généralement dans un délai d'un mois

Werkelijk geen enkel product spijt van…

Werkelijk geen enkel product spijt van gehad, pre pro 3.0 het beste wat er is. Eiwit oats en rijstpudding combineer ik altijd voor mijn ochtendmaaltijd. Prijzen zijn niet duur en kwaliteit is top. Wat echt is wint zeggen we dan! Zeker een aanrader.

24 novembre 2025

Deze producten moet je gewoon proberen!

Alle producten van Upfront die ik heb besteld vind ik superlekker. Je weet ook precies welke gezonde producten je binnen krijgt. De repen zijn heerlijk, de eiwit oats chocolade en appel kaneel zijn om te smullen, de eiwit drankjes ook en de flavourpowder vanille, heerlijk.

Rotterdamse trots

De website is overzichtelijk, wel merk ik als terugkerende klant dat het assortiment snel veranderd. Zou fijn zijn als ze mij op een manier duidelijk kunnen maken dat het product wat ik zoek niet meer geleverd wordt. Producten zijn top en prijs/kwaliteit is in orde. Bezorging altijd super snel. De vanille eiwitshake is mijn favoriet, samen met de nougat!

Waarde voor je geld

Waarde voor je geld, goede producten, goede aanbiedingen en extra's waarmee je verwachtingen overtroffen worden. Ook sterke marketing

It’s in the name

It’s in the name: Upfront
Eerlijke producten en klantenservice.
Ik ben tevreden van alle reeds bestelde producten, je weet op voorhand wat je koopt en they never dissapoint.

Top producten.

Ik be echt fan van jullie ontbijt Oads. Super snel te maken en eet heel makkelijk weg. Zodat ik met een goed ontbijt kan straten aan mijn werkdag. Verder gebruik is regelmatig de eiwit limonade. Al vind ik het wel erg jammer dat mijn favoriete er niet meer is citroen/munt. Ga zo door met het ontwikkelen toppers

Echt top producten

Echt top producten. Vooral het ontbijt is super makkelijk. Vol met eiwitten en het is ooo gewoon lekker. De repen en eiwit limonade zijn ook top.

23 octobre 2025

Goede producten!

Ik heb al meerdere producten besteld bij Upfront. Ik vind niet alle producten even lekker maar dat heeft meer met smaak te maken. Ik weet nu voor mezelf wat ik wel lekker vind en die producten besteld ik vaak. Ze hebben regelmatig goede acties en de service is ook goed. Absoluut aan te raden.

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Duidelijk en erg fijn dat ze lokale producten gebruiken. Blijf doorgaan en verander niet qua kwaliteit en jezelf blijven.

Goede service!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst, de leveringen worden snel en netjes verpakt geleverd.
De oats en chocolade-eiwitrepen zijn erg lekker!