UPS er som vanlig helt håpløse. Påstår de har vært på døra. Selvfølgelig har de ikke det. Ikke forsøkt å ringe engang eller på forhånd gi beskjed de kommer. Men jeg var hjemme hele den aktuelle dagen.... Voir plus
Pakke ble aldri levert til kunden. Står oppført som levert i appen 27/8, men 2 stk var tilstede på leveringsadressen på angivelig leveransetidspunkt. UPS sin kundeservice ble kontaktet samme ettermid... Voir plus
De melder at de har vært oss meg og ringt på får å levere men jeg var hjeme hele tiden og ingen har ringt til meg. Jeg vet at jeg bor i en leilighet men når navnet mitt også står ved døra og de sier a... Voir plus
Fikk en spesiell sms fra UPS om jeg kunne møte han i sentrum. Jeg bor 20 minutter utenfor byen og hadde faktisk betalt for hjemlevering. "Flaks" for budet så var jeg i byen allerede, men at jeg ikke v... Voir plus
UPS® er en global leder innen logistikk, og tilbyr et bredt spekter av logistikkløsninger, inkludert pakke- og godstransport, verktøy for internasjonal handel og teknologiløsninger for bedrifter. UPS er til stede i mer enn 220 land og territorier over hele verden.
Selma Ellefsens vei 8, 0581 Oslo, Norvège
- 22 57 77 33
- ups.com/no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ikke fornøyd i det hele tatt.
Jeg har nå fått beskjed om at bud har forsøkt å levere til meg fire ganger, og at jeg ikke var tilstede. Jeg har vært hjemme på alle tidspunkt som står i appen. Kontaktet kundeservice og de skylder på at budet ikke har plikt til å ringe hvis han ikke finner frem. Alle andre klarer å finne ut hvor jeg bor. Bor sentralt i Moss. Ansvarsfraskrivelse av UPS. Nå skal pakken komme til et drop-point i Son, så da får vi se om jeg får pakken da. Styr unna UPS!

Réponse de UPS Norge
The worst company in the country
The worst company in the country. My wife and I always chose home delivery as we don’t drive. This useless company always charges a delivery fee and their standard response is «no one home» even though we stay home to receive goods, now I even paid extra for delivery to a local postbox which they now claim had no available space so they are going to deliver it 10 kms away from our home. So 2 buses and a tram and nearly 90 minutes to pick up a small package and the the same to get home. All after paying a home delivery fee, a Dropbox additional fee, and 3 days wasted waiting deliveries that they claimed they would make. This is fraud. Theft and incompetence.

Réponse de UPS Norge