Lisez les avis des autres
Goed intake gesprek. Zeer kundige en gekwalificeerde medewerkers Heel vriendelijk en laten alles keurig achter Wij zijn heel tevreden en trots op onze nieuwe trap. Heeft wel wat gekost maar is ied... Voir plus
Afgelopen jaar hebben we twee trappen laten renoveren door Upstairs. Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken, waren we na één gesprek al overtuigd van de kwaliteit en vooral van de service. H... Voir plus
Vorig jaar heeft adviseur Marcel ons overtuigd om voor Upstairs te kiezen wat betreft een traprenovatie. In oktober was het zover, twee medewerkers kwamen 's morgens al vroeg om met de klus te begi... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
- Entrepreneur en construction intérieure
- Magasin de meubles de salon
Écrit par l'entreprise
Is je trap versleten of wil je je trap vernieuwen om hem beter te laten aansluiten bij de rest van je interieur? Upstairs heeft het grootste aanbod aan trapbekleding. Door een traprenovatie ziet je trap er weer als nieuw uit, zonder hak- en breekwerk, want wij plaatsen overzettreden over je bestaande trap. Daarbij kies je helemaal zelf in welk materiaal en in welke stijl we je trap bekleden en geniet je jarenlang van je nieuwe trapbekleding. Een trap wordt intensief gebruikt en dat vraagt om kwaliteit. De overzettreden waarmee wij je trap renoveren zijn niet alleen kras- en slijtvast, ze maken je trap ook veilig dankzij de unieke antisliplaag. Bovendien zorgen ze ervoor dat je trap een leven lang meegaat. Hiermee kies je bij Upstairs voor een duurzame investering waar je iedere dag van kan genieten. Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd zodat wij altijd deze kwaliteit kunnen waarborgen. Inmiddels heeft Upstairs al meer dan 80.000 trappen gerenoveerd en kunnen wij ons dan ook oprecht dé nummer 1 noemen op het gebied van traprenovatie. Onze collectie bevat uiteenlopende stijlen, dus je vindt zeker een kleur en stijl die honderd procent aan je wensen voldoet.
Coordonnées de contact
Risseweg 24, 6004 RM, Weert, Pays-Bas
- 0900-8727736
- info@upstairs.com
- upstairs.com
A répondu à 23 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Aggressieve verkoop en manipulatie
Tijdens het verkoopgesprek werd gevraagd wat het budget was, ik heb een random budget genoemd omdat de verkooppraat al zeer over de top ging/niet goed voelde en kreeg gelijk te horen dat dat nooit ging lukken. De verkoper was manipulerend en aggressief aan het verkopen, ik kon daarbij de 799 korting ook alleen krijgen als ik direct zou inboeken. Daar heb ik voor bedankt omdat ik totaal geen goed gevoel had bij het gesprek. Hij vroeg daarop wat voor werk ik deed, op het antwoord kreeg ik de reactie "dan zou je juist beter moeten weten". Bij het afronden van zijn gesprek kwam de verkoper heel direct en veel te dicht voor mij staan wat zeer intimiderend en ver over de grens ging.
Zeer kundig gewerkt met als resultaat een prachtige trap.
Goed intake gesprek.
Zeer kundige en gekwalificeerde medewerkers
Heel vriendelijk en laten alles keurig achter
Wij zijn heel tevreden en trots op onze nieuwe trap. Heeft wel wat gekost maar is iedere euro waard.
Onze bezoekers bewonderen allemaal onze prachtige trap.
Zeer netjes uitgevoerd! Wel prijzig!
Zeer netjes uitgevoerd!
Wel erg aan de prijs.
Adviesgesprek, vriendelijk tot dat.....Buiten proportionele prijs!
Tijdens een adviesgesprek de mogelijkheden geadviseerd gekregen. Adviseur was zeer vriendelijk.
Het gesprek stond voornamelijk in het teken hoe geweldig Upstairs is en welke ervaringen zij wel niet allemaal hebben. Uitleg geboden dat de fabriek welke de moederorganisatie is ook andere kwaliteit verkoopt en zij eigenlijk onderdeel zijn van een veel grotere markt. De series welke door andere bedrijven worden gebruikt en geproduceerd zijn door het moederorganisatie zou van vele mindere kwaliteit zijn.
De verkoper was erg benieuwd bij welke andere bedrijven wij offertes hadden opgevraagd. Hij vond het lastig om te horen dat wij dit niet van toepassing vonden om dit te delen omdat we benieuwd waren naar zijn verhaal. Na enkele keren vissen wist hij toch aannames te doen wat wij van andere bedrijven hadden gehoord, over kwaliteit en garantie. Deze aannames later gecontroleerd en bleek verkeerd te zijn. Wat het doel was om zoveel te vertellen over andere bedrijven en afnemers van het moederbedrijf is een raadsel!
Nadat we 1.5 uur verder waren kwam de verkoop adviseur met de de prijs. €23.00 euro voor 1 x dichte trap en 1 x open trap. Hierop heb ik direct aangegeven dat deze prijs veel te hoog was en eerlijk willen zijn om geen verwachtingen te scheppen. Toen was de verkoopadviseur gepikeerd en sloeg de vriendelijkheid om!
Dus wij verkiezen prijs voor kwaliteit? En als we het niet kunnen betalen waarom hij dan 1.5 uur de tijd heeft genomen om ons te informeren? Zonder in te gaan op deze uitspattingen aangegeven dat we voldoende en goed geïnformeerd waren en hiermee een goede en weloverwogen keuze hebben kunnen maken. Hij wilde hier nog wel 10 minuten over in discussie gaan en kijken wat er gedaan kan worden om vandaag nog een keuze te maken. 800 euro korting was uiteraard geen probleem.
Wij hebben bij twee andere bedrijven offertes opgevraagd en onderzoek gedaan naar de kwaliteit. Beide bedrijven kwamen ver onder de helft van de prijs van UpStairs, uiteraard hebben we hier voor gekozen.
Na dit gesprek te laten bezinken toch een recensie geschreven, iets waar ik normaal niet aan mee doe. Wat een verschrikkelijke vorm van verkoop en een tikkeltje agressie in de verkoopmethode. De prijs van 23.000 euro is buiten proportie en niet in verhouding met een realistische vraagprijs waar iemand een goede boterham mee kan verdienen. Ik heb mijn keuze gemaakt en adviseer anderen om zich niet uitsluitend te laten informeren door UpStairs.
Besser geht nicht!
Unsere Treppe ist jetzt 6 Jahre alt und wir sind bisher sehr zufrieden, bis plötzlich das Licht an den Stufen ausfiel, schade! Habe dann am nächsten Tag unseren damaligen Verkäufer Herrn Zoethout angerufen, der das Problem an den Service weiterleitete! Dieser schickte mir einen neuen Trafo mit Netzteil zu und schrieben mir, sollte es damit nicht funktionieren, solle ich mich nochmal melden! Und was soll ich sagen?? Es funktioniert! Tolle Firma! Danke!! Es hat übrigens nichts gekostet (10 Jahre Garantie)
Extremely satisfied
We are extremely satisfied with our staircase renovation by Upstairs. From the very first contact through to the final installation, the entire process was handled in a highly professional and well-organised manner. The guidance and advice during the preparation phase were clear and thorough, which gave us confidence in the choices we made.
The end result fully meets — and even exceeds — our expectations. The integrated lighting on every step adds both safety and a high-end appearance. The materials used feel exceptionally durable and wear-resistant, and the staircase significantly reduces noise, which is a major improvement in daily comfort. Everything feels solid, sustainable, and carefully finished.
What really stood out was how well the different phases aligned: consultation, preparation, and execution flowed seamlessly into one another. The installation was efficient, precise, and clearly carried out by experienced professionals.
Our staircase not only looks fantastic, but also adds real value to our home. We would highly recommend Upstairs to anyone looking for a high-quality, durable, and stylish staircase renovation.
The Sabel family
Sint-Oedenrode
Goedkoop is duurkoop!!
Wij hebben onze trap van Upstairs augustus 2025 nu ruim een half jaar. De trap ziet er februari 2026 nog als nieuw uit en zo makkelijk te onderhouden. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het kost wellicht iets meer maar het is het dubbel en dwars waard. Kwaliteit wint het altijd van kwantiteit en goedkoop is duurkoop op langere termijn. Nee, voor mij gaat er niets boven Upstairs als het om trappen gaat.
Notoire spammers.
Notoire spammers.
Laten mailings verzorgen door malafide bedrijven. Als je zaken doet net criminelen wil ik je niet bij mij binnen hebben om de trap op te lappen.
Allereerst wil ik zeggen dat ik geen…
Allereerst wil ik zeggen dat ik geen review wilde schrijven maar na lezen van andere ervaringen ga ik het toch doen.
Wij hebben bij Upstairs een afspraak gemaakt voor een traprenovatie dit is gebeurd d.m.v. de aanbieding met trapverlichting. De beste man kwam optijd dus dat was netjes volgens afspraak. Na een gesprek over de mogelijkheden van de trap kwamen we uit bij de prijs. Wij schrokken van de torenhoge prijs en ook dat de verlichting niet gratis was zoals vermeld stond bij de advertentie maar je kreeg een korting. Na praten hierover kregen we op de trap ook wat korting dit kwam uit op een bedrag van €11.800,- i.p.v. €12.800,- deze aanbieding gold alleen wanneer we per direct deden beslissen. Nou sory hoor maar voor zulke hoge bedragen vind ik dat je je potentiële klanten wel wat bedenk tijd kunt gunnen aangezien het geen paar honderdjes zijn die je uitgeeft. Het kwam dus nogal dwingend over en daar waren we niet van gediend. Uiteindelijk heb ik vriendelijk bedankt en liep de verkoper helaas zijn provisie mis. Toevallig weet ik dit omdat iemand anders bij de trap gerenoveerd heeft voor slechts €4.500,- inclusief verlichting en trapleuning met nagenoeg dezelfde kwaliteit en hij voor Upstairs gewerkt heeft.
Schoolvoorbeeld misleidende…
Schoolvoorbeeld misleidende verkoopstrategie
Ik zou, in mijn frustratie, meerdere a4-tjes kunnen schrijven over onze ervaring met Upstairs. Echter, ik houd het kort en bondig zodat niemand deze review skipt. De verkoper is gewiekst en haalt alle trucjes tevoorschijn om een VEEL TE DURE trap aan je te verkopen.
- Hij geeft je persoonlijke complimenten.
- Hij geeft je huis complimenten.
- Hij probeert je te overtuigen dat je trap het belangrijkste onderdeel in je leven is.
- Hij maakt andere goedkopere opties belachelijk.
- Hij is onwijs lang van stof zodat je je ongemakkelijk voelt om hem af te wijzen.
- Hij zet je onder druk om binnen 5 minuten te beslissen over een bedrag van ~ 10 K.
Zijn rekensom was binnen 1 minuut gemaakt op een kladblaadje, daar kwam een bedrag van ongeveer 10.000 euro uit. Als we binnen 5 minuten akkoord zouden gaan zouden we de lampjes kado krijgen. De lampjes wilden we niet. "dan strijk ik over mijn hart omdat ik jullie zo'n leuk jong stel vind" klonk het - en we konden ook 1000 euro korting krijgen. WEL BINNEN 5 MINUTEN BESLISSEN was het vervolgens. Ik kreeg hier zo'n naar gevoel bij dat we het gelukkig niet gedaan hebben. Daarna werd meneer enigszins pissig en vertrok op hoge poten binnen 1 minuut.
Ik heb hier een enorm nare smaak aan over gehouden en zou jullie graag allemaal behoeden van deze vieze verkoopstrategie. En ja misschien hebben ze mooiere spullen dan de concurrent. En ja misschien kosten die treden 1000 euro meer dan bij de concurrent. Dan is je trap niet ineens 10.000 euro. Meneer dacht makkelijk verkoopcommissie bij ons vandaan te kunnen trekken (Wellicht gehoopt dat we met rijke paps en mams iets gekocht zouden hebben: nou dat is dus niet het geval!)
Als starter heb je het onwijs lastig in deze markt, en dan probeert dit bedrijf de laatste centen uit je zakken te kloppen. Bij nader inzien had ik de verkoper het liefst zo snel mogelijk de deur gewezen.
Vandaag gebeld
Vandaag gebeld, door in eerste instantie erg vriendelijke dame, ze legde mij eerst uit hoe ze werken. Ik wou graag een afspraak, dat kon volgende week al worden ingepland en toen kwam de vraag of mijn man er ook bij aanwezig is. Nee, is hierop mijn antwoord, ik regel de hele verbouwing zelf en mijn man heeft hier geen tijd voor. Nou mevrouw dan kan de afspraak niet doorgaan was haar antwoord, we gaan prijzen bespreken en er wordt veel informatie gegeven dus uw man moet er wel bij zijn. Mijn antwoord: dus ik moet direct ja zeggen op de prijs? Nee dat was niet nodig maar de adviseur neemt anderhalf uur de tijd om bij jullie te zijn dus dan willen ze wel weten hoe jullie erin staan. Mijn reactie: man mijn heeft hier geen tijd voor ik doe dit alleen en bespreek alles met hem als ie thuis is. Neeeee mevrouw zo werken wij echt niet. Oké, dan passen wij niet bij elkaar en wil ik geen afspraak meer…. Wat een agressieve houding, en in welk jaar leven we, mag een vrouw hier niet alleen in beslissen???? Echt onvoorstelbaar.
Mooie trap
Super blij met mijn nieuwe trap. Goede service, ook maanden later na het plaatsen. De bovenste trede moest er terug af i.v.m het leggen van een nieuwe vloer. Upstairs heeft de trede er af gehaald en een week later weer netjes teruggeplaatst. Dank voor jullie mooie trap en goede service.
Upstairs een trap van kwaliteit!
Upstairs
Het begon met een rondleiding in de showroom die erg aangenaam was met goede en heldere informatie.
Hierna kwam een verkoopadviseur die ons" 2 mooie trappen verkocht".
De trappen werden snel en vakkundig gemaakt en het personeel was vriendelijk! Echt een aanrader!
De Traprenovatie was binnen een dag…
De Traprenovatie was binnen een dag geplaatst. Naast dat het snel geplaatst werd waren de werklui erg kundig! Het resultaat mag er zijn! We zijn er heel blij mee.
In eerste instantie schrikken van de…
In eerste instantie schrikken van de prijs, maar het resultaat is er ook naar. Heel positief ook over de snelheid waarmee de trap is afgewerkt.
Monteurs waren beleefd en vriendelijk
Monteurs waren beleefd en vriendelijk , maar bovenal zeer vakkundig en secuur .
Ruimen als ze klaar zijn alles netjes op zelf doen ze nog stofzuigen en poetsen ook de trap nog af.
Dubbelcheck op marktconforme prijs
Laat is allereerst zeggen dat het eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling was om een review te schrijven. Maar Upstairs heeft er meerdere malen ons op “geattendeerd” om dit toch te doen. Ditmaal zouden wij een onderhoudsset voor onze trap hiervoor cadeau krijgen (dit laten we echter achterwege). Allereerst wil ik benadrukken dat we zeer tevreden zijn over de trapbekleding en ook over de montage hiervan. Zeer vakkundig. En snel! En daar zit dan meteen ook eigenlijk wel het probleem. Wij hadden regionaal moeite om een geschikte partij te vinden die onze trap zou kunnen bekleden. Vandaar dat we bij Upstairs uitkwamen. De afspraak werd netjes gepland en de gehele communicatie verliep voorspoedig. Meneer de verkoper kwam netjes op tijd en vertelde uitgebreid wat de mogelijkheden waren. De keuze was snel gemaakt en ter plaatse werd de offerte opgesteld. Daarna werd de druk naar onze mening flink opgevoerd, want we moesten wel meteen beslissen, anders verviel de “aanbieding”. Uiteindelijk een paar honderd Euro korting gekregen… En akkoord gegeven op de offerte. Wel onze conclusie: tevreden over de kwaliteit, maar aan ieder het advies, doe marktonderzoek wat de marktconforme prijs is. Nogmaals wij zijn supertevreden over de trapbekleding, maar achteraf naar onze mening veel te duur.
Eindelijk een echte mooie trap
Thuis rustig alles voorbesproken. En tijdens het leggen van de trap: snel, nauwkeurig, nette afwerking en eindelijk een kraakvrije trap.
En savoir plus sur les différents types d'avis.