Igennem hele handlen - lige fra min første forespørgsel og til levering - har der været en god og hurtig kommunikation. Selve handlen forløb fuldstændig gnidningsfrit og jeg syntes det er en... Voir plus
À propos de UrHandleren.dk
Écrit par l'entreprise
UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.
ORIGINALE URE
Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.
PERSONLIG LEVERING
Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger.
Store Torv 3 / Jægersborg Allé 1, 8000 / 2920, Aarhus C / Charlottenlund, Danemark
- salg@urhandleren.dk
- urhandleren.dk
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
God kommunikation og super levering
Selve handlen forløb fuldstændig gnidningsfrit og jeg syntes det er en super point at der i købsaftalen er et billede af det ønskede ur, så man er helt sikker på at undgå misforståelser.
Da det kom til levering, kom det eneste lille kritikpunkt jeg har. Der gik lidt længere end de aftalte 10-20 dage. Det skal dog siges jeg jævnligt undervejs modtog opdateringer, så jeg blev ikke bekymret - men blot utålmodig.
I forhold til levering, så er det en god oplevelse at modtage sit ur hjemme på adresse og sammen med urhandleren drikke en kop kaffe og gennemgå uret og dets detaljer.
Alt i alt en god oplevelse 👍🏼
5/5 stjerner
Det er første gang jeg handler med Urhandleren og det er bestemt ikke sidste gang. Sikke en oplevelse fra start til slut. Thomas var lyn hurtig på telefonen og fik det hele arrangeret, derefter skal der også lyde en kæmpe tak til Haider, som går igennem ild og vand for sine kunder. Urhandleren kan varmt anbefales til andre :-)
Brugt Omega Seamaster
Jeg har købt et brugt Omega Seamaster gennem UrHandleren.dk som skaffervare. Processen fra første kontakt og til levering blev håndteret professionelt og effektivt fra start til slut, hvilket skabte en enorm tryghed som forbruger. På cirka 14 dage var teamet i stand til at finde et brugt ur på markedet som matchede mine ønske, source uret, tjekke det og have det klar til levering. Jeg har ikke andet en positiv feedback og køber helt sikkert næste ur hos UrHandleren!
Jeg fik hjælp og rådgivning af Rasmus
Jeg fik hjælp og rådgivning af Rasmus, super kompetent, skarp og med enorm viden indenfor for, faktisk alle ure, vildt nok. Rasmus hjalp mig med alt viden jeg havde brug for, for at købe et Louis Vuitton ur, han gjorde det så godt jeg købte på dagen jeg så uret.
Hos Urhandleren har de altid været venlige, jeg har kigget på en million forskellige ure, Rasmus har hevet alle frem gang på gang, også selvom både han og jeg vidste jeg ikke købte uret, med lige stor service her gang.
Generelt en dejlig butik med flinke ansatte, som man også kan snak helt almindeligt og personligt med.
10/10 herfra
Har nu handlet 2 ure hos Urhandleren
Har nu handlet 2 ure hos Urhandleren. Først gang var egentlig en god oplevelse, hvorfor jeg rakte ud igen. Denne gang var det dog helt anderledes, da jeg henvendte mig på mail på et ur med et par af mine i bytte. Efter flere dages svartid, af flere omgange fik jeg endelig fat på en via telefon, som fortællere uret er reserveret, fair nok. Vi fik så handlet et andet ur, som er perfekt. Nu, over 2 uger siden levering modtager jeg så en mail, hvori der står at de lukker sagen da de ikke har hørt mere fra mig via mail???
Hele processen har denne gang desværre være for bøvlet og det er jeg ked af, når jeg har handlet før og at det er luksusure vi har med at gøre… Rasmus skal dog have ros for sin væremåde.
Rigtig god oplevelse hos Urhandleren.dk…
Rigtig god oplevelse hos Urhandleren.dk i Aarhus. Jeg købte mit Omega Seamaster til en skarp pris, og servicen var helt i top. Hurtig, professionel og meget behagelig handel. Kan klart anbefales!
Kvalitet allround
Min kontaktperson Rasmus leverede på alle punkter .. uret levet op til alle forventninger og servicen var helt i top.
Rigtig god service helt fra indledende…
Rigtig god service helt fra indledende dialog til handel. Jeg følte mig tryg igennem hele processen.
Fantastisk shopping oplevelse!
Jeg havde en fantastisk shoppingoplevelse med Rasmus og UrHandleren-teamet. Hele processen, fra ordreafgivelse til forsendelse, var problemfri, professionel og hurtig. Jeg kan varmt anbefale dem. 5 stjerner+
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, smilende og hjælpsom, imødekommende og lyttende. Første besøg, men bestemt ikke det sidste!
Professionel og tillidsskabende betjening.
Særdeles god og positiv oplevelse. Professionel og tillidsskabende betjening. Kan kun anbefales.
Super professionel aktør i urmarkedet
Jeg har indtil videre handlet to ure ved Urhandleren. Alt er reelt, ligetil og professionelt. Kan klart anbefales hvis du går i tanker om at anskaffe dig et kvalitets ur.
Ekstremt imponeret over den…
Ekstremt imponeret over den kundeservice jeg fik i forbindelse med køb og levering af mit ur.
Købte et brugt 16570
Købte et brugt 16570, hvor jeg blev betjent af Rasmus. Super service fra jeg blev opmærksom på uret igennem hjemmesiden, til levering i butikken i Aarhus. Eftersalgs processen har kørt snor lige med faktura og servicebeskrivelse. Er man på et udkig efter et ur, kan jeg stærkt anbefale at købe det her.
Personale
Alle jeg mødte var rare/hyggelige og vi lavede en handel, så jeg købte et ønske ur.
God og behagelig oplevelse at handle ur…
God og behagelig oplevelse at handle ur her. Vi fik lavet en fornuftig handel hvor et par ure fra min samling blev taget i bytte til en fair pris. Meget behageligt at handlen kunne foregå på min adresse. Tak for god service
Hurtig og professionel service
Hurtig og professionel service
Man bliver informeret hele vejen.
Personalet c vi se gode til at fange specielle ønsker
Fremragende oplevelse - 5 stjerner
Jeg har netop købt mit nye Rolex hos Urhandleren.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen!
Fra start til slut har servicen været helt i top. Jeg kontaktede dem angående et ur, jeg havde set på deres hjemmeside, som desværre allerede var solgt. Men de tilbød straks at hjælpe med at finde et tilsvarende ur. Hele forløbet blev håndteret med en imponerende grad af professionalisme og ærlighed.
De har en super god kundeservice, som altid er både venlig og hjælpsom også når det bare gælder små spørgsmål eller usikkerheder.
Urhandleren.dk er et seriøst og passioneret sted at handle. Jeg kan varmt anbefale Urhandleren.dk!