USA Motorradreisen - USA on Wheels GmbH Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De afgelopen twee weken zijn wij mee geweest met USA Motorreizen. Het was geweldig en onvergetelijk. De reis was adembenemend en ontzettend gaaf. We zijn begonnen in LA met de reis Wester... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Habe eine super Zeit auf der Wilde Westen Tour gehabt. Meine Erwartungen wurden übertroffen, dass betreuende Team aus André und Silvia hätte es nicht besser machen können. Die ausgewählten Routen u... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Habe an der Wild Wild West Tour im Okt/Nov 2022 teilgenommen. Alles, wirklich alles hat gepasst. Von der Abholung nach Ankunft bis zum verbringen zwecks Rückflug. Dazwischen einfach nur eine entspan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was goed geregeld, Peter en Chris onze begeleiders ter plaatse waren top en er was een goede sfeer binnen de groep van Duitsers, Zwitsers, Nederlanders en wij de Belgen. USA- Motorreizen heeft... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Geführte Motorradtouren / Motorradmiete. Seit 30 Jahre mit viel Freude im Geschäft. Los Angeles, Las Vegas und viele andere Möglichkeiten um Deine Traumreise zu starten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

In 2015 naar USA geweest.

In 2015 naar USA geweest en van A t/m Z was alles goed geregeld w.b.t. vlucht, hotel en het belangrijkste de motoren. 14 dagen onderweg geweest zonder problemen.

15 mai 2019

Fantastische motorreis Western Discovery II

In mei-juni 2015 met Stephen Duurland en Raimo Casteel de tocht
Western Discovery II gereden. Veel gezien, lekker gegeten en vooral fijn motor gereden door schitterende parken, over bergen en door woestijnen en langs zee. Vooral de Grand Canyon, Las Vegas en de Golden Gate Bridge waren prachtig.
De begeleiding was uitstekend. Twee aardige kerels die ons van al dit moois hebben laten genieten.
Het enige min-puntje was het feit dat je na aankomst aan het eind van de dag niet meer over je motor mocht beschikken.
Al met al, een trip om nooit te vergeten en die ik van harte kan aanbevelen.
Kees Hoogland.

13 mai 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de Baja tour gereden Mexico ->…

Ik heb de Baja tour gereden Mexico -> LA US en deze was geweldig!! Leuke groep goede begeleiding overal was aan gedacht incl. reserve motoren. Genoten en als het even kan zal ik zeker weer boeken bij USA Motorreizen Reizen, Gr., Charles

11 mai 2019

USA motor reizen

Bedrijf geeft goed advies om je road trip compleet te maken. Motoren zijn in perfecte conditie en genoeg aanbod. Personeel is uiterst vriendelijk en flexibel. Usa motoren heeft hierdoor een grote bijdrage geleverd aan voor ons een onvergetelijke vakantie.

10 mai 2019

Duo trip LA

In 2017 zijn we naar LA gegaan voor een motortour. Waarbij we de route zelf hebben uitgestippeld en met twee motoren op weg zijn gegaan. In Nederland werd het papierwerk fijn geregeld, waarbij het contact soepel verliep. Alle afspraken die in Nederland werden gemaakt, werden in LA prima uitgevoerd. Waarbij de Amerikaanse contactpersoon heel behulpzaam en vriendelijk was. Tevens konden we tassen (motorkleding etc.) op locatie achter laten.

Een volgende motortour zou ik zeker ook via hun regelen. Was een mooie ervaring!

27 avril 2019

Goed georganiseerd.

Goed georganiseerd.
min puntje was de motor, deze was behoorlijk op leeftijd en veel speling en slijtage op de eindaandrijving waardoor het langzaam rijden een ware kunst was ;(.
Voor de rest een prima reis gehad.
Ik zal zeker nog een trip boeken bij USA motorreizen.

24 avril 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze ervaringen met USA reizen zijn…

Onze ervaringen met USA reizen zijn top! In het verleden hebben we via andere organisaties een aantal keren ter plekke niet over de bestelde motoren kunnen beschikken maar USA reizen maakt de gemaakte afspraken waar. Ook niet geheel onbelangrijk is de nazorg die ze verlenen waardoor je als klant je ervaringen kan delen en zij hun dienstverlening kunnen blijven optimaliseren.

23 avril 2019

Topmotor - topvakantie

Topmotor - topvakantie.
Ontvangst was goed, keurig afgehaald bij onze b&b.
Goede instructies gekregen, geen enkel probleem gehad onderweg.
Super fijn gereden --> topvakantie !!

22 avril 2019

fly/bike usa

2 x bij usa motorreizen een fly/bike geboekt in 2014 en 2018
de voorbereidingen door usa m waren zeer goed verzorgd en de
de Harley Davidsons waren bijna nieuw en reden geweldig!
In 2014 gestart in Chicago alwaar ook de route 66 tour begon voor
de toerdeelnemers zodat onze motoren ook meekonden!
15 dgn later weer ingeleverd in Los Angeles na een geweldige rit!
De vliegreizen waren ook goed geregeld met niet noemenswaardige
vertragingen.
In 2018 gestart in Denver en een wederom een goede overnachting en een mooi afhaalpunt bij Eagle Rider Denver.
Geweldige trip gemaakt en ook nog een paar dagen Canada,
en 15 dgn. later de motor weer ingeleverd in Denver en nog een
leuke avond in downtown Denver en ook weer een goede vlucht
naar huis!
Samenvattend vind ik dat usa m de reisbescheiden en alle documentatie omtrent onze trips goed hebben geregeld en kan ik
iedereen die van plan is om zoiets te gaan doen usa motorreizen
aanbevelen.

17 avril 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus