Super hjælpsom , har brugt dem flere gange nu , og det enkelt og lige til , de får min varmeste anbefaling

Simpelthen så fantastisk en løsning hvis man står og har brug for det! Og personalet hos keyhole er simpelthen så søde og behjælpelige ved de mindste spørgsmål! 🙏

L'entreprise a répondu

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Voir plus

1. Administration immobilière
  2. Agence d'assurance pour locataires

Écrit par l'entreprise

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

297 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

De har gjort det muligt for mig at…

De har gjort det muligt for mig at flytte tættere på min mor

19 mars 2026

Réponse : Keyhole

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at vi har kunnet være med til at gøre det muligt for dig at flytte tættere på din mor – det betyder meget for os.

Samtidig vil vi også gerne anerkende din udlejer, som har valgt at acceptere vores garantiløsning – uden det havde det ikke været muligt.

Vi er rigtig glade for, at det har hjulpet dig, og vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hjem! 🏡

Hele prosessen ble fullført uten ubehag

Hele prosessen ble fullført uten ubehag

16 mars 2026

Réponse : Keyhole

Tusen takk for din tilbakemelding! 🙏
Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde prosessen som smidig og uten ubehag – det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen! 😊

Good

Good, fast and cheap service 100%

9 mars 2026

Réponse : Keyhole

Thank you so much for your great review! 🙏
We’re really happy to hear that you found our service fast, affordable, and reliable – that’s exactly what we aim for.

We truly appreciate your support! 😊

Laveste pris

Laveste pris

8 mars 2026

Réponse : Keyhole

Takk for tilbakemeldingen din.
Vi skulle gjerne hatt litt mer informasjon om hva du sikter til her, slik at vi kunne gitt deg bedre veiledning og fulgt deg opp på en god måte.

Du er veldig velkommen til å ta kontakt med oss direkte, så ser vi gjerne nærmere på saken og hjelper deg videre. ( support@usekeyhole.com )

Fantastisk løsning

Simpelthen så fantastisk en løsning hvis man står og har brug for det!

6 mars 2026

Réponse : Keyhole

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores løsning som en god hjælp, når man har brug for det.

Og hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team – vi sætter en stor ære i at være tilgængelige og hjælpsomme.

Tak for dine pæne ord! 😊

Supert

Lett å bruke

27 février 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🙏
Så hyggelig å høre at du opplever løsningen som lett å bruke – det er akkurat det vi jobber for.

Velkommen tilbake! 😊

Bäst väldigt bra

Bäst väldigt bra

14 février 2026

Réponse : Keyhole

Stort tack för din härliga feedback! 🙌
"Bäst" och "väldigt bra" i samma mening – vi tar det som högsta betyg 😄

Vi blir superglada att höra att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka! 😊

Fantastisk service

Fantastisk service

5 février 2026

Réponse : Keyhole

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores service som fantastisk – det er præcis det, vi stræber efter.
Du er altid velkommen igen! 😊

Jeg liker

Jeg liker å lei dett huse

18 janvier 2026

Hei, Kamal

Takk for anmeldelsen din!
Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med selve boligen, da vi kun leverer sikkerheten mellom deg og utleier (depositumsgaranti).
Dersom det er noe som ikke stemmer eller ikke fungerer med leieobjektet, anbefaler vi at du tar direkte kontakt med utleier.

Ønsker deg en fin dag videre! 😊
/ Emma

Anbefalt

Har fått god hjelp hele veien

4 janvier 2026

Réponse : Keyhole

Tusen takk for anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen vår. 🤗

Venlig og informativ.

Venlig, hurtig, kompetent og meget informativ kundeservice.

8 janvier 2026

Réponse : Keyhole

Tusen takk for anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår. 🤗
/ Emma

Hei på kontrakten står det at jeg…

Hei på kontrakten står det at jeg skulle betale 167kr per månde men dere tar 276kr dere må fikse det, det er ikke lov.

24 décembre 2025

Hei Ali,

Takk for din beskjed. Jeg forstår ikke hvorfor du ikke henvender deg til vår kundeservice, som er lett tilgjengelig på chat, e‑post og telefon, i stedet for å skrive her, når dette sannsynligvis er en enkel sak å få avklart. Det høres ut som om dette bygger på en feil.

Med vennlig hilsen
Daniel

Alt ok

Alt ok. Lett tilgang til alt som vi trenger.

29 novembre 2025

Hei Miroslawa 😊

Tusen takk for anmeldelsen din! Vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår.

Takk for at du valgte oss 🔑

Alt er bra, utmerket, og som det skal være.alt är bra

En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt kontakt med dem.

7 décembre 2025

Hei, Ammar

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en så god og tillitsfull opplevelse, og at du opplever både service, behandling og fleksibilitet som utmerket. Vi setter også stor pris på at du anbefaler oss videre til familie og venner – det er den største tilliten vi kan få. Du er alltid hjertelig velkommen tilbake! 🔑

Glad

Meget serviceminded og hjælpsomme 🙂

6 décembre 2025

Hei, Karin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores service som både hjælpsom og serviceminded.

5 décembre 2025

Hei Sanne

Tusen takk for anmeldelsen din! Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele opplevelsen din, og vi er glade for å høre at du har vært fornøyd med servicen vår.

Enkelt og greit

20 novembre 2025