quanta finance to kolejna pralnia
quanta finance to kolejna pralnia, mozgu ktora na poczatku wyglada jak profesjonalna firma a w rzeczywistosci to dobrze przygotowana pulapka na pieniadze. u mnie zaczelo sie od reklamy i szybkiego telefonu od konsultanta ktory tak macil w glowie wykresami i opowiesciami o pewnych zyskach ze w koncu dalem sie namowic na pierwsza wplate. mial ten charakterystyczny wschodni akcent i gadal bardzo pewnie wiec czlowiek myslal ze wie co robi. na poczatku bylo git bo saldo roslo i wszystko wygladalo jak trzeba. dopoki wplacalem kase to kontakt byl ciagly i wszystko szlo gladko. zaczeli namawiac na wieksze kwoty i tak wplacilem znacznie wiecej niz planowalem. problem zaczal sie gdy chcialem wyplacic pieniadze. nagle zaczely sie schody i wyskoczyly rzekome podatki potem jakies oplaty i bajki o sejfach do ktorych niby nie maja dostepu. bezczelnie wmawiali mi ze jestem podejrzany o pranie brudnych pieniedzy i dlatego blokują srodki. co chwila slyszalem ze to moja wina bo zle wpisalem jakas cyferke a kasa w tym czasie uciekala. kazali doplacac kolejne pieniadze zeby odblokowac przelew co bylo absurdem ale czlowiek w stresie dalej wierzy ze to ostatni krok. w koncu kontakt sie urwal i zostalem z niczym. na policji oczywiscie nic nie zdzialali bo powiedzieli ze serwery sa gdzies za granica i oni nie maja jak ich scignac wiec dostalem tylko pismo o umorzeniu. bylem zalamany i myslalem ze to juz koniec ale na szczescie trafilem na forum gdzie ludzie pisali o podobnych7/8/3/ akcjach i to tam dostalem namiar na konkretna ekipe. kontakt który mnie uratował2/9/9/ przeczytacie między wierszami bo usuwają co chwila opinie ale się nie poddaje bo dzieki7/6/2/ nim odzyskalem wszystkie pieniadze i wy tez mozecie. trzymajcie sie z daleka od quanta finance bo to schemat ktory konczy sie tak samo dla kazdego.