Tager min anmeldelse ned. Userlink.ai prøver nu at tage min anmeldelse ned da de ikke mener jeg har haft en brugeroplevelse med dem. Userlink sælger chatbots til hjemmesider, som er en falsk trygh... Voir plus
Lisez les avis des autres
Proffesionelt firma Dejligt at have en samarbejdspartner hvor passion og professionalisme mødes. Deres AI robot hjælper os meget i hverdagen og frigiver dermed meget tid Vi havde et par opgaver i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Genialt feature som vi har fået en kæmpe gevinst ud af. Christian og Isak fra Userlink har altid været åbne overfor alle input vi har haft til chat funktionen, det er lyn hurtigt blevet tilpasset og v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har brugt Userlink siden starten af 2024 og har hele vejen været meget imponerede af produktet og supporten. Henvendelser bliver taget alvorligt og med hurtig opfølgning. Vi har flere gange været m... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Du bruger mange ressourcer på at få besøgende ind på din webshop hver eneste dag. Desværre smutter størstedelen af dem igen uden at købe noget, fordi de ikke hurtigt kan finde eller få svar på lige præcis det, de har brug for. Og det er ærgerligt, når det rent faktisk kan løses relativt nemt. Hos Userlink laver vi din helt egen AI agent, der er ekspert i lige præcis dine produkter. Det betyder, at dine besøgende med det samme kan få de svar, de har brug for døgnet rundt - også når jeres kundeservice har lukket. Men vil mine kunder overhovedet have hjælp af en AI agent? Ja, det vil 73% af danskerne. Faktisk foretrækker de fleste at få hurtig hjælp fra AI end at skulle vente 3-5 minutter på at få svar fra et menneske. Kan det betale sig hjem at bruge Userlink? Der er selvfølgelig flere parametre, der spiller ind her. Men vores kunder oplever i gennemsnit at 12% af dem der chatter med botten faktisk også gennemfører et køb, efter de er begyndt at bruge Userlink. Men for at du selv kan vurdere det, kan du kvit og frit prøve det gratis i 30 dage. Vi sætter det hele op for dig, så det eneste du skal forholde dig til er, hvorvidt det betaler sig hjem eller ej. Er der andre fordele ved at bruge Userlink? Der er selvfølgelig flere fordele, men en væsentligt er, at vores kunder gennemsnitligt oplever 35% færre omkostninger til kundeservice, fordi AI agenten besvarer mange kundehenvendelser før de ender hos jeres support.
Coordonnées de contact
Ejlskovsgade 13, 5000, Odense , Danemark
- hej@userlink.ai
- userlink.ai
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
God forståelse for brug af AI i kundeservice
God forståelse for brugeren bag AI chatten, hurtige til at justerer ved fremkomst af AI svar som ikke er hensigtsmæssige.

Fuld tilfredshed
Vi har nu brugt Userlink i 4 måneder, og vi er virkelig imponerede over, hvor godt det har fungeret for vores firma. Opsætningen var nem, og supporten vi modtog undervejs var førsteklasses. Det er en super god løsning, der har gjort en mærkbar forskel for os. Kan varmt anbefales!

Det virker uden problemer
Vi har en bedre kommunikation med vores kunder end vi havde før.
Har nu haft UserLink tilknyttet vores hjemmeside i 2 måneder. Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men jeg er sgu imponeret. AI chat skulle lige lære at prisen i Dkk ikke var den sammen i €, men det blev løst i et snuptag.

Réponse de Userlink
Userlink er simpelthen noget af det…
Userlink er simpelthen noget af det smarteste og bedste vi har introduceret på hjemmesiden. Utroligt hvad den ved. Det er ligefør IRL eksperten kan undværes. Jeg har haft robot chat i godt 6 mdr og det er alle pengene værd.

Réponse de Userlink
Fantastisk support - fedt produkt!
Super fedt produkt og support!
Vi har benyttet os af Userlink på homeshop.dk, og det har bare spillet fra dag ét. Produktet er utrolig effektivt, og supporten er fantastisk! De svarer hurtigt på henvendelser, og alle vores udfordringer er blevet løst hurtigt og professionelt. Vi kan varmt anbefale Userlink til alle, der ønsker en chatrobot – det har virkelig været en stor hjælp for os!

Proffesionelt firma
Proffesionelt firma
Vi havde et par opgaver i starten men mødte kun vilje til at løse det øjeblikkelig.
Alle 5 velfortjente stjerner fra os
Team jagt-jakt.dk

Den bedste løsning
Vores webshop har brugt Userlink i 6-7 måneder, og det er virkelig en super god løsning for vores firma. Nemt og god hjælp til opsætning.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.