Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er werd een deskundig advies gegeven over hoe mijn tafel het beste kon worden behandeld, en deze behandeling is ook inderdaad zo uitgevoerd, met als gevolg: een uitstekend resultaat. En daarbij een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

A skilled carpenter who loves what he does! His passion for his work shows through in his knowledge, skill and attention to detail. A personal service, great communication, ideas and advice. He liste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We wilde graag onze oudbollige eetkamer stoelen in een modern jasje steken. Na veel rond bellen met diverse meubelmakers, durfde niemand de uitdaging aan maar uiteindelijk zijn we bij Gerald terech... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Onze bank was stuk, Gerald heeft hem op een creatieve wijze voor een redelijke prijs gerepareerd. Zeker een aanrader als je een meubelstuk hebt wat gerepareerd moet worden.

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de meubles
  2. Service de restauration de meubles anciens
  3. Artisan créateur de meubles

Écrit par l'entreprise

Als ambachtelijk meubelmaker en (antiek)restaurateur werk ik met toewijding aan het met kwaliteit vervaardigen, herstellen en restaureren van meubelen, Tevredenheid van de klant en respect voor natuur en milieu staan hierbij voorop. Duurzaamheid in het kwadraat. Aandacht en respect voor natuur en milieu, het maken degelijke kwaliteitsmeubelen en kwalitatief goede restauraties van bestaande meubelen, aandacht voor een goede relatie met klanten en leveranciers waarin fijn persoonlijk contact belangrijk is. De meubelmakerij is gevestigd in Berlicum en ik woon in Den Bosch. Ik kan zowel bij u thuis als in de werkplaats aan uw meubels werken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Wat een vakmanschap

Wat een vakmanschap! Ik ben blij dat het meubeltje van mijn oma weer in een nieuwstaat is.

28 janvier 2024

Réponse de Uw Meubelmaker

Fijn om te horen dat het zo naar uw zin is!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer arrogante man

De meubelman is een zeer arrogante man als het gaat om afspraken en communicatie. Op apps reageerd meneer helemaal niet. En doet alles via mijn vrouw. Afspraken komt meneer niet na en zijn voorwaarden veranderd hij waar je bij staat.
Ik doe nooit geen zaken meer met deze man. Echt super slecht

19 janvier 2024
Avis spontané

Reparatie stoel

Goede, snelle service

10 janvier 2024

Réponse de Uw Meubelmaker

Goed om te horen, dankjewel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Oude meubels een nieuw leven geven

Uw meubelmaker is een voorstander om oude meubels een nieuw leven te geven. Een echte professionele vakman. Hij geeft goed en eerlijk advies, is vriendelijk en denkt mee. We zijn heel tevreden!

28 décembre 2023

Dankjewel!

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Onze gerenoveerde meubelen zien er weer uitstekend uit.

23 novembre 2023

Goed om te horen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meubelmaker met hart voor het vak

Hij heeft geleverd wat hij beloofd had en van een hele mooi kwaliteit. Je kunt zien dat hij het hout met zorg heeft bewerkt en er alles aan gedaan heeft om aan de verwachtingen te voldoen.

20 novembre 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Dankjewel voor deze mooie complimenten!

Duidelijk vakmanschap

Een duidelijk vakman; zeer tevreden over meerdere reparatieklussen die we door deze ondernemer hebben laten uitvoeren. Communiceert prettig en is flexibel en denkt mee in de planning.

7 novembre 2023

Fijn om te horen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwalitatief en communicatief een uitstekend vakman.

De eerste kennismaking verliep zeer vriendelijk en begripvol. Daarnaast werd een uitgebreid advies gegeven en een goed voorstel gedaan. Op redelijke termijn werd de opdracht tot renovatie van onze massief eikenhouten tafel uitgevoerd. Niet geheel zoals wij ons hadden voorgesteld maar na uitleg van onze gedachtegang en die van de meubelmaker werd de tafel opnieuw behandeld met een zeer goed resultaat. Wij zijn zeer positief over de werkwijze, verzorging, communicatie en het meedenken.

23 octobre 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Graag gedaan, ook namens mijn collega die ook heeft bijgedragen in de uitvoering.

Vakmanschap

Vakmanschap. Communicatie over doorlooptijd kon nog iets beter. Dan was het 5 sterren

30 septembre 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Communicatie is natuurlijk erg belangrijk. Ik probeer er altijd goed op te letten mensen goed te informeren tijdens de werkzaamheden. NIet vaak, maar helaas gaat dit ook weleens mis. Sorry daarvoor.

Duidelijk advies

De meubelmaker (Gerard) gaf een heel duidelijk advies over wat zinvol was om te restaureren en gaf aan dat meer restauratie werkzaamheden te veel zouden kosten in verhouding tot de waarde van de stoel. Stoel is volgens afspraak netjes opgeknapt. Wij zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat.

13 septembre 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Eerlijkheid duurt het langst. Blij om te horen dat dit ook gewaardeerd wordt.

Goed bereikbaar via whatsapp

Goed bereikbaar via whatsapp, duidelijk antwoord.
Tafel is wel best lang weg geweest.

19 juillet 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Dank voor de positieve review. Dat het langer heeft geduurd, klopt inderdaad. Daar hebben we ook contact over gehad. Maar uit kosten- én milieu oogpunt probeer ik vervoer te combineren. Dat duurt ooit helaas wat langer. Een leentafel was misschien toch een betere optie geweest.

Betrouwbaar en vriendelijk

Restauratie van een oude grenen tafel is geheel naar wens uitgevoerd. Prima overleg en buitengewoon vriendelijk.

10 juillet 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Dat is een mooi compliment. Dankjewel!

Aanrader!

Klantgericht, goede communicatie en restauratie geheel naar wens.

12 juillet 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Dankjewel voor deze mooie beoordeling!

Duidelijk en eerlijk advies

Duidelijk en eerlijk advies. Prima werk afgeleverd. Tafel kan weer jaren mee.

3 juillet 2023

Fijn om te horen! Dank!

Tafel kleiner laten maken

Tafel kleiner laten maken. Netjes gedaan. Uiteindelijk zou de rekening hoger worden door verkeerde inschatting van het aantal uren door de meubelmaker. In onderling overleg uitgekomen.

28 juin 2023

Réponse de Uw Meubelmaker

Gelukkig maar, veel plezier ervan!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus