Blij met mijn vaasjes en XL vazen :)! Afgelopen week heb ik mijn eerste bestelling van vaas en meer ontvangen. Niet alle kleurtjes die ik wilde waren op voorraad maar ik ben keurig gebeld om ee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Via Facebook terecht gekomen bij dit bedrijf. Tulpenvaas besteld deze werd snel geleverd. De vaas was ontzettend goed en zorgvuldig verpakt. Deze is dan ook heel aangekomen. Ontzettend blij mee
L'entreprise a répondu
Helaas was een vaas tijdens transport gebroken. Vervelend is dat je hen niet telefonisch kan bereiken! Tevens werd er niet op mijn eerste 3 mails gereageerd. Na nogmaals mailen werd er wel snel actie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het bestellen ging makkelijk, goede duidelijke informatie over de levering. De levering ging vlot en volgens afspraak. Het door mij bestelde breekbare vaasje was boven verwachting goed verpakt.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Met onze nieuwe kleurrijke vaascollectie! Voeg een vleugje fruitige flair toe aan je interieur met deze kleurrijke pronkstukken. Altijd lage prijzen & uit voorraad leverbaar
Coordonnées de contact
Zuiderparkweg 329, 5216HB , S'-Hertogenbosch , Pays-Bas
- info@vaasenmeer.nl
- vaasenmeer.nl
Demande des avis aux clients

Réponse de Vaas & Meer
Klantenservice die geen service blijkt te leveren!
Levering die vooruit werd betaald wordt nog steeds niet afgeleverd - PostNL levert wéér WANPRESTATIE!
Verkoper Vaas & Meer is telefonisch onbereikbaar (heeft geen telefoonnummer (op de site), op een gestuurde e-mail wordt niet gereageerd.
Teleurstellend - klantenservice die geen service blijkt te leveren!

Réponse de Vaas & Meer
Vaas was zeer zorgvuldig verpakt
Vaas was zeer zorgvuldig verpakt! Snelle levering en goede service.

Een super mooie aanbieding
Een super mooie aanbieding, bestellen en leveren was ook goed

Mooie vaas
Mooie vaas. Vlotte levering. Goede communicatie. Prijs van het product lager dan elders.

Réponse de Vaas & Meer
Goede levering keurig verpakt zodat het…
Goede levering keurig verpakt zodat het niet kapot kan gaan

Réponse de Vaas & Meer
Mooie vaas en met veel zorg verpakt en…
Mooie vaas en met veel zorg verpakt en verstuurd.

Réponse de Vaas & Meer
Makkelijk besteld en goed geleverd

opgelicht???
op 30 juni een fontijnset besteld a € 123,95. Tot op heden niets gezien, gehoord. Telefonisch niet bereikbaar. Info's worden niet beantwoord. Geld niet terug gekregen. Inmiddals contact gehad met de politie.