1. Bijouterie

Valèz is een merk dat zich richt op gepersonaliseerde sieraden met betekenis. Van handgeschreven teksten tot initialen en quotes: elk sieraad wordt met zorg gegraveerd in Nederland en ontworpen om een persoonlijk verhaal te vertellen. Ons doel is om sieraden te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook een blijvende herinnering vormen.

4,0

Bien

Rope Bracelet en Rope Chain

Ik heb de Rope Bracelet en Rope Chain voor mijn vriend gekocht en hij was er blij mee. De sieraden zien er luxe uit en de verpakking maakte het perfect om cadeau te geven. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

10 octobre 2025

Réponse de Valez Official

Wat leuk om te horen! Fijn dat je vriend er blij mee is en dat het zo goed in de smaak viel als cadeau. Dankjewel voor je lieve review en het vertrouwen, we zien je graag nog eens terug!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, chique verpakking en snelle levering. De Square Bracelet draag ik echt elke dag.

22 septembre 2025

Réponse de Valez Official

Wat leuk om te horen, dankjewel voor de mooie review!
Superfijn dat je zo tevreden bent en dat de Square Bracelet een favoriet is geworden.
-Team Valèz-

Super nette sieraden in een mooie…

Super nette sieraden in een mooie verpakking. Al met al 5 sterren service. Vind vooral de infinity bracelet echt super vet.

28 septembre 2025

Réponse de Valez Official

Dankjewel voor je mooie review en het vertrouwen in Valèz.
We zijn blij dat je zo tevreden bent met je sieraden en dat de Infinity Bracelet zo goed in de smaak valt.
-Team Valèz-