Vanbommelautos Avis 5

2,5

2,5

Bas

KOOP HIER GEEN AUTO
Mooie praatjes maar zijn helaas loze beloften!
Auto zag er netjes uit maar op dag 1 bleken er al veel gebreken te zijn. Ik heb rechtsbijstand in moeten schakelen om gehoord te worden door de garage.
Lang verhaal maar GELOOF DEZE MAN NIET.

16 mars 2026

Van alles mis met dit bedrijf

Van alles mis met dit bedrijf
Aanschaf ging goed zeker het betalen en toen begon het aantal gebreken wat opgelost zou worden
Distributie,hemel pano ,tpms sensoren en nog wat kleine dingetjes
Het enigste wat gedaan is na veel aandringen distributie maar de rest zou goed komen maar tot op heden heel veel beloofd maar geen aktie .
DUS KOOP HIER GEEN AUTO !!!
Zeker omdat de nota bij aanschaf op carstore leemans stond maar was al meer dan maand v.bommel autos bewijs via kvk!!
Auto verkocht en geld in zakken gevuld !!door danny veroorzaakt
Kom gewoon met het juiste afkoop bedrag zijn we klaar wat ook regelmatig is afgesproken met danny.

22 décembre 2025

NIET KOPEN.Als ik geen sterren kon geven was dat…

Als ik geen sterren kon geven was dat het! Als je jezelf een hoop ellende wil besparen koop je hier niet .
1 ster nog teveel. Niet eerlijk, geen openheid waar auto vandaan komt en de kmst stand. Reparaties geen specificatie. Om te testen zonder overleg 1000 kmter privé mee gereden . Als je een goede reparatie doet zou dat niet nodig zijn. Probleem is er nog. Veel teveel betaald voor auto met verborgen gebreken .

28 février 2025

KOOP HIER GEEN AUTO

Hier een ford focus gekocht!
Met terug rijden begon het motormanagement lampje te branden. (Foutcode katalysator onder minimumwaarde)
Heb meneer gebeld en zei dat ik terug moest komen want het moest opgelost worden.
Ik terug naar Arnhem , heeft m gemaakt zei ie maar nix is minder waar.. lampje ging weer aan, al op de terugweg.
Daarbij komt nog eens dat er koelvloeistof lekte .. weer terug en moet zeggen dat ie koelvloeistof heeft gemaakt maar motormanagement lampje branden nog steeds.
Loze beloftes , hij zei dat het gemaakt moest worden maar er is nix aan gedaan.!
Ik heb er zelf een nieuwe kat onder laten zetten..
Mijn eigen automonteur zei dat er heel wat mee geknoeid is geweest. Ze hebben er zelfs met een flex in geslepen om het passend te maken, verkeerde bouten enz.. automonteur heeft er 3 uur langer aan gewerkt dan dat eigenlijk nodig is voor dit te vervangen. Een grote puinzooi zei hij. Heeft mij foto’s laten zien hoe het eruit zag van onder en indd het was niet best! Kat was verstopt, potje was helemaal rood van de hitte .. hitte kon ie niet kwijt omdat ie verstopt was..
Het is wel duidelijk dat meneertje van Bommel geld wilt verdienen met slechte auto’s te verkopen.
Loze beloftes maakt ie !! Geloof alsjeblieft niet wat deze man zegt! Jullie zijn gewaarschuwd , koop er geen auto!
Hij doet zaken en laat de auto keuren door de garage naast hem.. spelen allemaaal onder 1 hoedje.
KOOP ER GEEN AUTO!

1 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit