van Ekeren advies en projecten B.V. Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na aanvraag van een asbestinventarisatie werden we snel teruggebeld met een verzoek om meer informatie. We konden snel een afspraak maken. Zelf hadden we weinig weet van mogelijk asbesthoudende mate... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij belden voor een spoedopdracht en hadden niet verwacht dat ze zo snel konden langskomen. Zij begrepen het gevoel van urgentie en ontzorgden ons daar waar het mogelijk was. Dachten mee, gaven tips e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

1e plaats wat voor mij de doorslag om te kiezen voor van Ekeren ,was de snelle alerte reactie op mijn offerte verzoek en latere vragen. Daar bleven de iets goedkopere aanbieders toch wel bij achte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel en Zorgvuldig. Er wordt snel en adequaat gereageerd per email, je krijgt antwoorden op al je vragen. Ook de afspraak inplannen verliep soepel. Alles wordt goed en netjes uitgevoerd ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de détection d'amiante
  2. Consultant en ingénierie

Écrit par l'entreprise

van Ekeren advies en projecten B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisatie, NEN2991 onderzoeken en projectbegeleiding bij asbestgerealiteerde sloopprojecten. Bij ons werken uitsluitend vak- gespecialiseerde medewerkers, de medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en onze branch.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Asbest test schuurtje

Snel en deskundig

9 septembre 2024

Réponse de van Ekeren advies en projecten B.V.

Vriendelijk bedankt voor uw review, wij zijn blij dat u tevreden bent geweest met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, van Ekeren advies en projecten

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle en goede service

Kon op zeer korte termijn een asbestinventarisatie laten doen. Prima geregeld, aardige mensen, en afspraak bleek inderdaad afspraak.

16 août 2024

Vakkundig

Vakkundig, snel en bekwaam. Absoluut aan te raden

22 juillet 2024

Asbestinventarisatie koophuis

Van Ekeren kwam kijken in ons appartement dat we gingen aankopen. De asbestinventarisatie verliep vlot. Het personeel is vriendelijk en de rapportage is overzichtelijk. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

16 mai 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

snel een afspraak en de volgende dag…

snel een afspraak en de volgende dag een rapport in de mail.

13 juin 2024

Op tijd

Op tijd, medewerker dacht mee. klantvriendelijk

10 juin 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer professionele aanpak voor een…

Zeer professionele aanpak voor een mooie prijs.
Daarbij overzichtelijk rapport opgeleverd.

24 mai 2024

Snelheid

Goeie ervaring, snel betrouwbaar

10 mai 2024

Asbestinspectie door Alex

Wij hadden Alex als asbestinspecteur. Hij ging de woning zeer gedetailleerd en scherp met ons door, en je merkt dat hij veel ervaring heeft. Geeft je een eerlijk en duidelijk verhaal over de ruimtes in je woning en de gebruikte bouwmaterialen. Nam ook rustig de tijd voor alle vragen. Topper!

1 mai 2024

Denken met je mee

Denken met je mee, bij elke stap.
Flexibel
Houden zich aan afspraken

2 mai 2024

Snelle service

Snelle service, afspraak was makkelijk gemaakt op kort termijn. Rapport dezelfde dag nog binnen.

17 avril 2024

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle reactie en vriendelijk te…

Snelle reactie en vriendelijk te woord gestaan

17 avril 2024

Goede uitvoering onderzoek

Tijdig, goed en vlotte uitvoering van onderzoek

11 avril 2024

goede afspraken

goede afspraken. Duidelijk en helder uitleg.

12 avril 2024

Snel en goed

Een snelle en grondige uitvoer van de inspectie door de deskundige. Destructief onderzoek is in goed overleg uitgevoerd. Het rapport was ook snel klaar.

19 mars 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie en ook op korte termijn…

Snelle reactie en ook op korte termijn uitgevoerd.

8 mars 2024

Professioneel en Zorgvuldig.

Professioneel en Zorgvuldig.
Er wordt snel en adequaat gereageerd per email, je krijgt antwoorden op al je vragen. Ook de afspraak inplannen verliep soepel. Alles wordt goed en netjes uitgevoerd tijdens de inventarisatie. Ook de asbest rapportage volgt snel en is kwalitatief uitstekend.
Uitstekend bedrijf!

6 mars 2024
Avis spontané

Snel en professioneel!

Kreeg snel een offerte. Ook de afspraak werd direct ingepland. Zeer netjes en professioneel!

4 mars 2024

Eerlijke en fijne werkwijze

Prettige werkwijze bij de advisering en inventarisatie omtrent aangetroffen asbest vinyl en boardplaten. Alles word duidelijk uitgelegd, en je word verder geholpen in het proces. Hierin is eerlijk advies gegeven.

8 février 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus