Van Gils Slaapcomfort Avis

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Koop hier niet

Koop hier niet! Totaal onbetrouwbaar en van klantvriendelijkheid en service hebben ze nog nooit van gehoord.
Ik heb hier helaas 2 dure matrassen gekocht. Omdat ik ook een ander kussen zocht hier ook een kussen gekocht om te proberen. De verkoopster gaf er ook een hygienehoes bij dus dat zat wel goed. Verkeerd gedacht. Kussen drama en snel weer teruggebracht. Toen werd er plotsklaps moeilijk gedaan en kon ik het geld niet terug krijgen. Hiervan was niets verteld want dan was ik wel naar een andere zaak gegaan (of via internet). Helaas smartphone niet op opname gezet dus ik kan niets bewijzen. Ik raad iedereen af bij deze arrogante oplichters te kopen. Er zijn zoveel betere zaken die wel klantvriendelijk zijn en service kennen vooral wanneer je een duur produkt gekocht hebt.
Eens te meer doet Van Gils haar slechte naam eer aan!

15 juillet 2025
Logo de Van Gils Slaapcomfort

Réponse de Van Gils Slaapcomfort

Beste meneer Van der Woning,

Bij aankoop van het kussen hebben wij u zorgvuldig geïnformeerd over onze werkwijze. Omdat comfort en ondersteuning persoonlijk zijn, bieden wij standaard de mogelijkheid om het kussen éénmalig te ruilen, mits voorzien van een hygiënehoes. U heeft hiervan gebruikgemaakt.

Toen u later aangaf eerst te willen overleggen met uw therapeut, hebben wij uit coulance aangeboden het bedrag om te zetten in een meubelcheque, zodat u op een later moment alsnog tot een passende keuze kon komen.

Helaas liep het contact daarna moeizaam. Ondanks onze bereidheid om samen tot een oplossing te komen, raakte u in de winkel geëmotioneerd en begon op een manier te communiceren die wij als onacceptabel ervaren. Wij helpen iedereen graag, maar wel binnen een wederzijds respectvolle omgang.

Mocht u op een later moment alsnog openstaan voor een normaal gesprek, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Met vriendelijke groet,
Van Gils Slaapcomfort