Van Houdt Vloeren Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service in begeleiding en voorbereiding. Keurige prijs. Maar vooral uitstekend werk afgeleverd, zowel wat betreft het schuren en lakken, als ook het aanhelen . Met dank aan Dimitri!

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij zijn heel tevreden over het schuren en lakken van onze franseiken vloer. Er werd helder gecommuniceerd en hielden zich aan de afspraken.De werkzaamheden liepen wel iets uit,maar het resultaat is b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Door Van Houdt mijn vloer laten schuren en behandelen. Niet gedacht dat de vloer weer zo als nieuw zou worden aangezien de vloer zwaar bekrast en versleten was. Tevens de klus binnen een dag afgeron... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service in begeleiding en…

Met dank aan Dimitri!

29 septembre 2026

Vloer weer als nieuw.

Tevens de klus binnen een dag afgerond zoals afgesproken.
Ik raad Van Houdt zeker aan voor uw vloer renovatie.

29 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Oude vloer weer mooi hersteld!

Onze oude houten vloer was beschadigd / bekrast en verkleurd. Na overleg over en weer met Van Houdt besloten de vloer helemaal te schuren en in de lak te zetten. Er kwam een prachtige vloer onder vandaan, die er na de lakbehandeling echt heel mooi uitziet. Nooit geweten dat er zo’n mooie vloer in ons huis bleek te zitten ;). Service was goed en conform afspraak, vriendelijke heren ook! Het was wat ingewikkeld met een vloer die in 2 fasen moest worden gedaan (voor- en achterkamer) maar goed opgelost en prima werk afgeleverd.
Kan het zeker aanraden.

28 septembre 2026

Snel en netjes afgehandeld

Snel en netjes afgehandeld. Ze hebben goed geluisterd naar mijn zorgen en samen hebben we uiteindelijk een passende oplossing gevonden voor onze massief eikenhouten vloer. Tevreden met de manier waarop dit is opgelost!

28 septembre 2026

zeer tevreden

Duidelijke communicatie. Het bedrijf levert wat is afgesproken en zeer goede vakmensen. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en het resultaat was fantastisch!!!!

22 septembre 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

We zijn heel tevreden met het werk aan onze vloer.…

We zijn heel tevreden met het werk aan onze vloer. Hij ziet er weer prachtig uit en alle vlekken zijn volledig verdwenen. De planning liep uiteindelijk iets anders dan vooraf besproken, maar dat leverde voor ons geen enkel probleem op.
Costa en zijn collega werkten zorgvuldig, vriendelijk en beleefd. Echt vakmensen die prettig in de omgang zijn. Ook de communicatie met het bedrijf verliep soepel en duidelijk.
Al met al zijn wij zeer tevreden met het resultaat én met de service.

21 août 2026

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat. Twee hele vriendelijke en bekwame mannen stonden bij ons op de stoep en gingen direct aan de slag. Werkte heel netjes, alles werd keurig opgeruimd, en het resultaat mocht er zijn. De vloer was na 30 jaar weer als nieuw! Wat fijn dat je als bedrijf zulk prettig personeel hebt, klant vaart er wel bij. Complimenten.
De offerte was snel bij ons binnen en de communicatie liep goed. Al onze wensen wat betreft planning en uitvoering werden ingewilligd.

24 juillet 2026
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en mooi resultaat

Goede service en fijne communicatie. Hele prettige professionals.
De mensen van Van Houdt denken mee over de beste oplossing voor je vloer. Ook de aftersales hebben ze goed voor elkaar. En dit zonder de hoofdprijs te rekenen.
Kortom, echt een aanrader voor de behandeling van je houten vloer!

2 juillet 2026

Top service!

Alles is super verlopen van begin tot eind. De vloer is vakkundig geschuurd en prachtig gelakt. Er werd netjes gewerkt en alles is schoon en opgeruimd achtergelaten. Zeer tevreden met het eindresultaat en de service. Zeker een aanrader!

5 juin 2026

Topservice

Topservice! Bedankt Rafii Bennani voor het vakkundig schuren en lakken van onze vloer. Het resultaat is prachtig geworden. Professioneel, betrouwbaar en prettig in de omgang. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

21 mai 2026

Vloer is als nieuw

Vloer is als nieuw ! Uiters vriendelijke mensen, zowel de parketteur als de mannen van het verhuis/opslag bedrijf.
Absoluut aan te bevelen.

27 mai 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden, binnen twee dagen was mijn doffe parketvloer weer zo goed als nieuw.

Vanuit het hoofdkantoor wordt er duidelijk gecommuniceerd en met je meegedacht. Mijn afspraak moest verzet worden vanwege ziekte van de uitvoerder, binnen enkele dagen was er een vervanger geregeld.

22 mai 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus