Na wekenlang gezocht te hebben naar een betaalbare mooie Skoda Superb ben ik online bij Van Mossel in Valkenswaard terecht gekomen. Ik kon snel terecht voor een bezichtiging en een proefrit. Ik werd... Voir plus

Lisez les avis des autres
Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik mocht op 08 mei 2026, mijn Leaseauto ophalen bij van Mossel Audi Tilburg. Ik was zelf vergeten met wie ik een afspraak had voor de aflevering. Eindstand bleek het Gert te zijn en was het een he... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire Audi
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Audi
Écrit par l'entreprise
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Demande des avis aux clients
Super geholpen!
Super geholpen bij aanschaf nieuwe auto! Gert Schriek nam uitgebreid de tijd voor onthulling, uitleg en alle vragen. Top ervaring

Réponse de Van Mossel Audi
Erg goed geholpen door verkoper Sjors…
Erg goed geholpen door verkoper Sjors Beeks met de inruil van mijn LR4 en koop Audi Etron.
Ondanks de drukte is er tijd voor mij vrij gemaakt en heb ik een proefrit kunnen maken.
De auto is keurig afgeleverd met alle papieren en een paar leuke cadeautjes erbij.
Ik kan Mossel Valkenswaard van harte aanbevelen.
Topper
Zoals ik gewend ben, heeft Gert alles haarfijn uitgelegd.
Lekker bakkie koffie gehad en een gezellig babbeltje gemaakt over vroeger.
TOP aflevering 👍🏻

Nieuwe Audi
Nieuwe Audi a6 etron opgehaald de dag voor kerst. Wat een traktatie. Alles werd keurig uitgelegd en geïnstalleerd door Gert. Onder het motto klant is koning werden we dan ook goed en netjes geholpen. Top service bij aflevering

Réponse de Van Mossel Audi
Maarten van Vugt heeft mij goed…
Maarten van Vugt heeft mij goed geadviseerd.
Prima inruil voor mijn oude auto
Scherpe prijs voor de nieuwe
Als extra set winterbanden op velgen!
Ondanks de computer hack is alles goed geregeld.
Super tevreden

Réponse de Van Mossel Audi
Op 23 december mijn nieuwe auto op…
Op 23 december mijn nieuwe auto op mogen halen bij de vestiging in Tilburg. Uiterst fijn geholpen door Gert Schriek. Fijn ontvangst en goede uitleg over de verschillende mogelijkheden van de auto. Top service!

Goede ervaringtop ervaring
Goede ervaring. uitleg gehad over opties van de auto die ik niet wist. En lekkere thee gehad tijdens het wachten..sneller klaar dan verwacht.
Plezierige oplevering Q4
Op 5 december mijn nieuwe Q4 op mogen halen bij Van Mossel in Tilburg. Vriendelijke ontvangst door Gert Schriek die ondanks de interne IT problemen (hack) het toch voor elkaar heeft gekregen de auto af te leveren. Gert nam alle tijd om voor de daadwerkelijke onthulling van de auto alles door te nemen, eenmaal in de auto zelf werd alles keurig uitgelegd en was geen vraag teveel. Dus uiterst tevreden met de oplevering van de auto door Gert Schriek. Wel jammer dat 3 weken na oplevering de Van Mossel app nog steeds niet actief is voor mijn auto.

Fantastische beleving Van Mossel Tilburg
gisterenmiddag mijn Audi A6 E-tron Sportback opgehaald bij Van Mossel Audi Tilburg. Naast dat de koffie klaarstond was Gert er ook om alles voor mij in orde te maken. uitgebreid te tijd genomen om de app en alle papieren in te vullen en te activeren en daarna volledig alle snufjes op deze fantastisch auto uit te leggen. Gert Schriek neemt zeker alle tijd voor je en ondanks dat ik nog geen nieuwe auto nodig heb ga voor onderhoud en mijn winterbanden alleen nog maar naar Van Mossel Tilburg.

Réponse de Van Mossel Audi
Alle tijd en aandacht: geen vraag was te veel
Op zaterdag 20-12 mochten wij onze nieuwe Q6 ophalen. We werden hartelijk ontvangen door Gert Schriek en na een kort praatje, met goede koffie, mochten we het doek van de auto halen. Hoewel je weet wat je hebt gekocht, is dat toch een beetje een magisch moment, wat ook nog werd vastgelegd. Daarna nam Gert uitgebreid de tijd om alle features van de auto toe te lichten. Geen vraag was te veel. Blij en goed geïnformeerd reden we het terrein van Van Mossel Audi af.

Réponse de Van Mossel Audi
Goed advies gehad met de aankoop van de…
Goed advies gehad met de aankoop van de Audi Q4. Prettig in de omvang en enthousiast
Ook de aflevering top geregeld

Grote teleurstelling
Afspraak voor aanstaande maandag voor een proefrit. Van alles moeten regelen omdat het niet in de buurt was maar zeer veel interesse en deze Audi Q2 S line hadden. Wil ik op zaterdag aan iemand de auto laten zie online en staat hij ineens op verkocht. Zeer slecht zonder maar een bericht ontvangen te hebben. Na contact opgenomen te hebben een vaag antwoord. Valt niet goed te praten en we. Grote teleurstelling na lang zoeken!!
Al jaren zeer tevreden over van Mossel…
Al jaren zeer tevreden over van Mossel Audi Tilburg. Vriendelijke medewerkers en goede service.
Fijn bedrijf!

Réponse de Van Mossel Audi
Mijn nieuwe Audi Q6 helemaal top…
Mijn nieuwe Audi Q6 helemaal top afgeleverd door Gert Schriek, gezellig , ….verstand van zaken .

Wat een service!
Wat een service! Steeds meedenken op een prettige manier, niets is te gek. Laatst voor onderhoud geweest, prima werkplek tussen al die mooie auto's. En wat een fijne gastvrouw, heerlijke koffie en relaxte sfeer.

Uitstekend geholpen door Sjors
Uitstekend geholpen door verkoper Sjors!
Zeer fijne en aangenamen ervaring gehad bij van Mossel Audi en super blij met mijn nieuwe auto!
Goed geholpen met apk en…
Goed geholpen met apk en terugroepactie. Communicatie was goed en de showroom is prachtig

Réponse de Van Mossel Audi
En savoir plus sur les différents types d'avis.