Banner for Van Mossel Audi

Van Mossel Audi Avis 778

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg tevreden kijken we terug op de aflevering van de nieuwe elektrische Audi Q6 e-tron door Van Mossel Audi Center Tilburg. De gehele verkoop en aankoop inclusief de aflevering is zeer goed geregeld d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Na wekenlang gezocht te hebben naar een betaalbare mooie Skoda Superb ben ik online bij Van Mossel in Valkenswaard terecht gekomen. Ik kon snel terecht voor een bezichtiging en een proefrit. Ik werd... Voir plus

À propos de l'entreprise

À propos de Van Mossel Audi

Écrit par l'entreprise

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Coordonnées de contact

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,7

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Complimenten voor Bart en Stijn!

Vorige week mijn nieuwe Audi opgehaald. Het aankooptraject is zeer vlot gelopen. Bart communiceert snel, duidelijk en denkt prima met je mee. Van het ophalen van mijn nieuwe auto werd een mooi feestelijk moment gemaakt door Bart en Stijn. Na overhandiging van de sleutels en papieren door Bart, kregen we een uitgebreide uitleg door Stijn. Veel dank mannen!

20 novembre 2025

Beste,

Dank voor de sterren en complimenten graag tot een volgende keer.

snelle en accurate service

snelle en accurate service

26 novembre 2025

Beste Stefan,

Dank je wel voor de sterren en compliment, die breng ik over aan de after sales collega's

Noté 4 sur 5 étoiles

Enorme inzet verkoper

Verkoper heeft zich maximaal ingezet om een auto passend aan te bieden
Bijzonder is zijn bevlogenheid en kennis van toch complexe auto’s
Om tekortkomingen van de Audi recht te praten, jammer dat het nodig is

Noté 1 sur 5 étoiles

Tot drie maal toe met Valkenswaard…

Tot drie maal toe met Valkenswaard gebeld. Gaven aan dat ze binnen 5 minuten zouden terugbellen hetgeen dus tot 3 maal toe niet is gebeurd! Dit kan echt niet! Na aflevering geen telefoon meer ontvangen hoe de ervaringen zijn ondanks de afspraken met Ties Jimenez. Helaas! En vervolgens drie keer naar Van Mossel in Weert moeten rijden om uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat de InCar Office in mijn auto niet is geactiveerd ondanks dat de app op de display wordt vertoond. Dus helaas niet tevreden over de service die van Mossel mij heeft geboden bij een aankoop van een auto van € 70k!

24 novembre 2025

Audi van a t/m z

Zaterdag mijn nieuwe Audi opgehaald!
Vanaf het oriënteren tot aan de aflevering super fijn geholpen!
Verkoper Gert had de tijd en hielp ons echt geweldig vanaf samenstelling tot afleveren !!
Voor ons een een dikke 10 !!

22 novembre 2025

Beste Alex,

Wat een mooi compliment voor Gert die deze overigens al had gezien. Mooie veilige en goede kilometers toegewenst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische auto en top aflevering

Uitstekende dienstverlening en tot in de puntjes verzorgde aflevering van onze nieuwe Audi A6 e-tron Sportback. Fantastische auto en aflevering door Gert Schriek.

Beste Johan,

Dank voor de sterren en mooie tekst. Geniet van deze fantastische auto.

Stijn van Gils

Stijn van Gils heeft ons goed geholpen tijdens het uitleggen van de auto. Hij nam lang de tijd en vertelde vol passie!

20 novembre 2025

Geachte heer Houden,

dank voor de 5 sterren en compliment aan onze nieuwe Audi Pro Stijn! Ik geef het door fijne kilometers

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben afgelopen week de nieuwe…

Wij hebben afgelopen week de nieuwe Audi opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Heel goed contact met Bart van der Ven in de showroom, maar ook via mail en telefoon gehad. Bij de aflevering hebben Bart en Stijn de tijd genomen en alles goed uitgelegd! Complimenten voor deze perfecte afhandeling!

Beste Michael

dank voor de mooie tekst en vele fijne veilige kilometers toegewenst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en goede communicatie.

Snelle en goede communicatie.
Tegenwoordig al snel speciaal.

16 novembre 2025

Geachte heer Brouwer,

dank voor compliment en de sterren ik geef het foor aan de afdeling after sales

Netjes en vriendelijk geholpen

Bij de aankoop van mijn auto fijn geholpen door Diego en bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen door Stijn en Sem. Verder bij het ophalen ook een nette en duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Beste

dank voor de review en de sterren graag tot een volgende keer

Noté 2 sur 5 étoiles

Erg moeilijk om een afspraak te maken

Erg moeilijk om een afspraak te maken. Online afspraak was bevestigd via e-mail maar een paar dagen voor de afspraak nog maar eens gebeld voor de zekerheid. Werd toen van het ene naar het andere telefoonnummer doorverwezen want er stond niets vermeld. Toen maar telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt. Twee dagen later, 2 dagen voor de 1e afspraak, kreeg ik een telefoontje dat ik voor de 1e afspraak om 8:00 🕗 daar moest zijn. Verder goed geholpen daar en reparatie correct uitgevoerd

Goed geregeld!

14 novembre 2025

Beste Jurri-Jan

Dank voor de sterren en mooie compliment. Graag tot de volgende!

Uitstekende ervaring bij Van Mossel in Tilburg

Vanmorgen de nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Goed contact met Bart via de mail en telefoon gehad. Alles is Uitstekend verlopen en bij de aflevering heeft Bart de tijd genomen om alles even uit te leggen.

15 novembre 2025

Beste Alex,

Mooi en goed om te lezen heel veel plezier met de auto en fijne kilometers

Netjes en correct behandeld

Netjes en correct behandeld. Gewoon de service was goed

15 novembre 2025

Geachte heer en mevrouw Van de Gender

dank voor uw feedback en de 5 sterren. graag tot ziens.

Noté 5 sur 5 étoiles

voor onderhoud geweest met mijn Etron

voor onderhoud geweest met mijn Etron, kreeg een A6 mee als leenauto , gratis. dat is toch TOP

15 octobre 2025

Beste Marcel,

Dank voor de sterren en graag tot de volgende keer.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed ontvangen op locatie

Goed ontvangen op locatie, goed aftersales contact. Fijne uitgebreide uitleg over de auto op de dag van ophalen.

Beste heer/mevrouw Van Oorsch

Dank voor de sterren en de feedback graag tot een volgende keer.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus