Erg tevreden kijken we terug op de aflevering van de nieuwe elektrische Audi Q6 e-tron door Van Mossel Audi Center Tilburg. De gehele verkoop en aankoop inclusief de aflevering is zeer goed geregeld d... Voir plus

Lisez les avis des autres
Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na wekenlang gezocht te hebben naar een betaalbare mooie Skoda Superb ben ik online bij Van Mossel in Valkenswaard terecht gekomen. Ik kon snel terecht voor een bezichtiging en een proefrit. Ik werd... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Concessionnaire Audi
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Audi
Écrit par l'entreprise
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Demande des avis aux clients
Zien en gekocht.
Na het zien van een auto die ik graag wil. Was het contact direct goed. De verkoper zeer kundig behulpzaam. Na een onderhandeling de auto gekocht. Alles was geregeld bij ophalen.
Echt een aanrader. Dank u wel Ties.
Fam Dingemans
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Vanaf het eerste contact tot en met de…
Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van mijn nieuwe Audi is alles perfect verlopen. Hartelijke ontvangst, duidelijk in uitleg en strikt in het nakomen van gemaakte afspraken. Bij Dhr Gert Schriek van Audi Tilburg heb ik al meerdere auto’s gekocht en altijd met volle tevredenheid. Top zaak.

Réponse de Van Mossel Audi
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan…
Ontzettend vriendelijk te woord gestaan en geholden door Gert bij Van Mossel Tilburg. Ik kreeg mijn audi niet gekoppeld bij my.audi.com. Bij audi zelf kwam ik er maar niet uit. Ik werd door de robot bij audi uiteindelijk doorverbonden met Van Mossel Tilburg. Binnen no time was het geregeld door de hulp van Gert. Mijn dank is groot!

Réponse de Van Mossel Audi
Supergoed en snel geholpen door Gert
Supergoed en snel geholpen door Gert. Top service!

Réponse de Van Mossel Audi
Ik heb super goed geholpen door Sjors
Ik heb super goed geholpen door Sjors, snelle reactie op de mail en flexibel in afspraken.
Bedankt voor je hulp om een goede auto aan te schaffen.
Duidelijke afspraken rondom de intake
Duidelijke afspraken rondom de intake, daarna een warme ontvangst op de dag van de afspraak

Réponse de Van Mossel Audi
Aangename kennismaking met deze dealer
Aangename kennismaking met deze dealer, en met Gert. Gedetailleerde en duidelijke uitleg gekregen van Gert over de nieuwe wagen. Ben blij met de auto, en nog enthousiaster gemaakt door de verkoper.

Réponse de Van Mossel Audi
Omdat ik zonder afspraak toch na…
Omdat ik zonder afspraak toch na believe ben geholpen (laadkabel )
Door Stefan Koole

Réponse de Van Mossel Audi
Prettig bedrijf waar je altijd…
Prettig bedrijf waar je altijd hartelijk wordt ontvangen en waar ze goede service verlenen.

Réponse de Van Mossel Audi
Zeer goed geholpen door verkoopadviseur…
Zeer goed geholpen door verkoopadviseur Gert. Vanaf het eerste contact is de communicatie goed en snel verlopen. Ik ben zeer tevreden over de advisering welke op een open en transparante manier is gegaan. Ook was de verkoper vriendelijk en betrokken waardoor de aflevering een hele prettige ervaring was. Gert nogmaals dank !

Geweldig
Geweldig
Zaterdag de Audi Q4 Etron opgehaald.
Een heel fijn en vriendelijk ontvangst.
Goede uitleg over de auto .
Perfect dankjewel Gert

Réponse de Van Mossel Audi
Bedankt Sjors voor het geweldige…
Bedankt Sjors voor het geweldige ontvangst van mijn nieuwe Audi A3 met persoonlijke nummerplaat
Top service! Groetjes Tatjana
Blij met de aankoop van een Audi Q4…
Blij met de aankoop van een Audi Q4 e-tron en de manier waarop de communicatie met Sjors verliep. Hij reageerde altijd netjes, snel en professioneel. De auto werd keurig netjes volgens afspraak en thuis afgeleverd.
Top service en vriendelijke mensen
Top service en vriendelijke mensen. Moest een update laten uitvoeren voor mijn Audi A6 Quattro binnen twee weken een afspraak. Tevens hadden ze de auto voor een bepaalde tijd klaar wat mij zeer goed uit kwam. Mij vrouw wilde nog shoppen in Tilburg en ze boden ons zelfs te brengen met de auto met een chauffeur luxer kan niet. Mijn vrouw wilde toch liever met de bus balen hahaha.
De Audi dealer bij mij in de buurt in Velp heeft alleen maar negatieve reviews en Van Mossel alleen maar top reviews en terecht verdient daarom 96 km extra gereden voor deze top service. Nogmaals dank en tot de volgende keer.

Réponse de Van Mossel Audi
Afspraak nagekomen zoals afgesproken…
Afspraak nagekomen zoals afgesproken ,duidelijk en rustig uitgelegd hoe en wat je met auto kunt en moet doen.
Service van hoog niveau
Service van hoog niveau, er wordt echt professioneel en gastvrij de tijd genomen om je vertrouwd te maken met de auto

APK en airco controle
Auto werd door monteur mee genomen, auto APK gekeurd. Ook aangegeven dat de airco niet voldoende werkte. ook dit werd opgelost. Airco voorzien van nieuw gas

Réponse de Van Mossel Audi
En savoir plus sur les différents types d'avis.