Mooie meubels en fantastische service. Meubels worden thuis bezorgd en zonder verpakkingsmaterialen bij je afgeleverd. Je blijft dus niet daarna nog ziten met een hoop troep. Ik werd erg fijn geho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top service geleverd door van Niels meubelen. Communicatie verliep heel makkelijk en alles was snel geregeld. De 2 monteurs zetten onze nieuwe meubels netjes en vakkundig op hun plek. Al met al ee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wauw een warm welkom bij meubelzaak van Niels! Medewerkster Lotte en eigenaar Niels hebben ons zeer prettig geholpen met de juiste keuze hoekbank die in week 35 geleverd gaat worden. Ze hebben ec... Voir plus
L'entreprise a répondu
Is al vele jaren de winkel voor jouw nieuwe meubelen. In onze showroom vind je onder meer prachtige zitmeubelen, fauteuils, stoelen en banken van hoge kwaliteit die we tegen scherpe prijzen aanbieden. Deze zijn altijd volgens de laatste trends en direct uit voorraad leverbaar. Ook complete woonseries zijn bij ons te verkrijgen. Altijd het juiste advies. De afgelopen jaren heeft Niels veel advies gevraagd aan jou als klant en veel signalen opgevangen qua stijl en uitstraling van de meubels. Wij vinden het belangrijk om hier ook wat mee te doen. Dit is terug te zien in onze showroom. Hier willen we iedereen de kans geven om zijn of haar woning in te richten met prachtige meubels, ongeacht de grootte van de portemonnee. In onze winkel laten we dit al zien. Niet alleen door hoogwaardige meubels toegankelijk te maken voor iedereen, maar ook door persoonlijk contact, eerlijk advies en eerlijke prijzen te bieden. Dat nemen we graag mee naar een hoger niveau. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod aan stijlen, kleuren en designs. Kom je ook snel eens kijken in onze meubelzaak? Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en de koffie staat klaar!
Havenstraat 126, 7005 AG, Doetinchem, Pays-Bas
Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader!

Réponse de Vannielsmeubelen
Mooie meubels en fantastische service.
Ik werd erg fijn geholpen in de winkel en ze hebben echt meegedacht met mijn wensen. De eetkamerstoelen zitten echt fantastisch.
Ik kom zeker terug voor nog wat lampen 😊
Waar vind je dit nog?

Réponse de Vannielsmeubelen
We hebben een nieuwe grote bank gekocht bij Niels. Niet over 1 nacht ijs gegaan maar door de goede adviezen toch de goede keuze kunnen maken. Bank staat helemaal top…dank je wel Niels. Tot de volgende keer. Gr. Dennis en Herma.
Jaar geleden hier een prachtig tv-meubel en grote kast gekocht. Niels denkt met je mee en reageert snel. Laatst is het pushsysteem van 1 deurtje gesprongen. Er werd meteen contact gezocht met de leverancier en een nieuwe opgestuurd. Deze was een paar dagen later al binnen. Super service!

Réponse de Vannielsmeubelen
We hebben een paar eetkamerstoelen gekocht. Zijn zeer prettig geholpen met goede adviezen.
Gaan hier zeker nog terugkomen.

Réponse de Vannielsmeubelen
We hebben een zeer goede ervaring met meubelzaak van Niels.
Er is ruime keuze, vriendelijk personeel en onze meubels zijn op tijd geleverd door kundige bezorgers.
Top!!
Fam.Stuyt

Réponse de Vannielsmeubelen
In de winkel goed begeleid en diverse adviezen voor de herinrichting van onze woonkamer ontvangen. Ongedwongen, zeer prettige sfeer!
De meubels onlangs ontvangen en zeer netjes en vakkundig afgeleverd en geïnstalleerd. Toppers!

Réponse de Vannielsmeubelen
Top ervaring, gewoon relaxt winkelen zonder direct een opdringerige verkoper in je nek. Gewoon lekker op je gemak de winkel door en met vragen kun je bij Niels terecht. Echt een heerlijke fauteuil gekocht, super blij mee. Goede degelijke kwaliteit en hij zit heerlijk! Niels, tot snel!

Réponse de Vannielsmeubelen
Wauw een warm welkom bij meubelzaak van Niels!
Ze hebben echt verstand van wat ze verkopen.
We hadden gelijk al vertrouwen!
Nog bij andere zaken geweest maar uiteindelijk bij Niels weer terug gekomen!👌

Réponse de Vannielsmeubelen
Na een goede ervaring van onze dochter bij Niels meubelen zijn wij hier ook goed geslaagd voor een hoekbank. Gelijk werd er bij de leverancier contact gezocht om naar de door ons gewenste kleur te informeren. Wat wij zochten was mogelijk. Vandaag netjes geleverd en geplaatst. Wij zijn super blij met de mooie hoekbank. Een toppertje!! De salontafels van Niels passen er ook perfect bij.

Réponse de Vannielsmeubelen
Niels heb een mooie bank geleverd.hij zit super lekker.

Réponse de Vannielsmeubelen
Netjes ontvangen, goed meegedacht met dingen en heel vriendelijk

Réponse de Vannielsmeubelen
Gisteren onze nieuwe banken ontvangen van Van Niels Meubelen en we zijn super tevreden!
In de winkel zijn we gastvrij en prettig geholpen, wat meteen een goed gevoel gaf. De levering verliep netjes en zorgvuldig, precies zoals afgesproken. De banken zijn bovendien geïmpregneerd afgeleverd, wat erg fijn is.
Ze zien er echt prachtig uit en passen perfect in ons interieur. Maar nog belangrijker: ze zitten heerlijk comfortabel!
Kortom, een hele fijne ervaring en zeker een aanrader. Bedankt voor de goede service!

Réponse de Vannielsmeubelen
Dik tevreden met Van Niels Meubelen! Mooie meubels en de service was top: ze leverden de stoelen en zetten alles netjes in elkaar. Het was fijn dat ik me daar zelf niet druk over hoefde te maken. Ze zijn vriendelijk en denken met je mee. Kortom, echt een goede en fijne ervaring!

Réponse de Vannielsmeubelen
Top service! Vriendelijk en super behulpzaam met het verwijderen van de oude meubels.

Réponse de Vannielsmeubelen
We hebben anderhalf jaar geleden 4 draaibare, groene eetkamerstoelen en een tafel voor in de serre besteld. Nu weer 2 van diezelfde stoelen bijbesteld. Bijna geen verschil met de eerste levering. Een uitstekende kwaliteit dus en levering volgens afspraak. Een winkel met veel keus en waar je ongedwongen kunt rondneuzen. evt. tijd voor een persoonlijk praatje en niet onbelangrijk:
de koffie staat altijd klaar!

Réponse de Vannielsmeubelen
Super zaak super goed geholpen en alles is te regelen bij niels en servies tot op de plek waar je het wilt hebben

Réponse de Vannielsmeubelen
Super fijn bedrijf die je helpt, met je mee denkt! En mooie meubels

Réponse de Vannielsmeubelen
Heel vriendelijk personeel. Voor ons op maat gemaakt tapijt voor een schappelijke prijs, echt super.

Réponse de Vannielsmeubelen
En savoir plus sur les différents types d'avis.