Vasaboden idrottspriser gravyr & profil Avis 1 228

TrustScore 5 sur 5

5,0

Beställde en glas diamant med eget foto och egen text, en present till mig själv på kvinnodagen 8 Mars 2025😀 Resultatet blev otroligt bra och diamanten är rätt stor, vilket blev en överr... Voir plus

Inga konstigheter. Utförde exakt vad de lovade och hade tid och tålamod att ta samtal på telefon vilket gör kommunikation både snabbare och direkt. Detta var andra gången jag använder Vasaboden, d... Voir plus

1. Magasin d'articles promotionnels
  2. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  3. Magasin de trophées

Informations provenant de diverses sources externes

Vasaboden grundades 1982 och har sedan dess levererat idrottspriser och profilprodukter till våra kunder runt om i Sverige. Vi är experter på gravyr och graverar alla våra produkter själva. Sedan 2016 är vi med i skandinaviens största profilkedja, New Wave Profile. Låt oss hjälpa dig och ditt företag eller klubb/förening att vara ditt varumärke. Be Your Brand. Bra kundservice och snabba leveranstider är viktigt för oss. Kontakta oss via mail, telefon eller vår livechat som är bemannad dagtid alla vardagar. Är vi inte online så lämna ett meddelande så svarar vi så fort vi kan. Vi ses

5,0

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Beställde en glas diamant med eget foto…

Resultatet blev otroligt bra och diamanten är rätt stor, vilket blev en överraskning.

Jag ska definitivt återkomma hit nästa månad i Februari och beställa 3 st diamanter så Morsan får en och syskonen likaså.

En fin present som kommer verkligen att inte blekna bort med tiden. REKOMMENDERAS!
KVALITET FÖR PENGARNA.

Otroligt snabb leverans, blir billigare om man betalar direkt med Swish.

Ett stort tack till Micke som gjorde ett strålande jobb och ett stort tack för din kundservice👍💯🌹🌹🌹

20 janvier 2025

Hej Lana
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det gläder oss enormt att du är så nöjd med din glasdiamant och att den blev en så fin present till dig själv på kvinnodagen. Att höra att du planerar att beställa fler till din mamma och syskon värmer verkligen! 💎💙

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och snabb leverans, så det är extra roligt att du uppskattade både produkten och servicen. Micke skickar en extra hälsning tillbaka! 😊

Tack för ditt förtroende och din rekommendation – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i februari! 🌟💐

Team Vasaboden

Medaljen är supersnygg

Medaljen är supersnygg! Beställde bara ett exemplar med gravyr. Micke som jag handlade med gav verkligen bra och mycket snabb service. Toppenkontakt! Jag ringde nämligen på torsdagen den 2 januari 2025. En dag då alla är lediga, men inte han. Fick den hjälp jag behövde, trots en lite knepig hemsida för beställning.

10 janvier 2025

Hej Anders
Stort tack för ditt fina omdöme! 🏅😊 Det gläder oss att du är nöjd med medaljen och att servicen levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder så snabbt och smidigt som möjligt – även på lediga dagar!

Vi tar också till oss din feedback om hemsidan. Vi kommer inom kort lansera en ny sida som är omgjord från grunden för att det skall bli enklare och smidigare för dig och våra andra kunder att göra beställningar.
Tack för att du valde oss, och vi hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Toppbetyg!

Beställt från Vasaboden i flera år nu och det är aldrig några problem. Snabba leveranser, kunnig personal, fin kvalité på produkterna.

24 novembre 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack för ditt toppbetyg och för att du har handlat hos oss i flera år! 🌟🙏 Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och med högsta kvalitet, så det är fantastiskt att höra att vi lever upp till dina förväntningar.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Suverän service!

Suverän service!

14 novembre 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack för ditt toppbetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi uppskattar att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme om oss.

Teamet på Vasaboden

Bra service och cfina produkter

11 novembre 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Tack så mycket, Johan! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada att du är nöjd med både vår service och våra produkter. Välkommen tillbaka när du behöver något fint igen! ⭐

Otroligt fin service.

Lätt att beställa. Fin service. Snabb och korrekt leverans.

13 septembre 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Lis! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi blir så glada att du uppskattar både beställningsprocessen, servicen och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när du behöver något fint igen.

hälsningar från teamet på Vasaboden

Snabbt & snyggt

Snabbt, snygga medaljer som såg ut som på bild.

1 juin 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Maria! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vad roligt att du är nöjd med både leveranstid och att medaljerna motsvarade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera precis det vi lovar!

Och en liten teaser – inom några veckor kommer du även kunna se resultatet av gravyren direkt på skärmen när du besöker våra produkter på Vasaboden.se. Vi hoppas att det gör din beställningsupplevelse ännu smidigare! 🎉

Varmt välkommen tillbaka!

Ordförandeklubba med gravyr…

Köpte en ordförandeklubba med gravyr och hade lite speciella önskemål som uppfylldes helt. Mycket snabb leverans, helnöjd! Tack!

13 juin 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Det gläder oss att vi kunde uppfylla dina speciella önskemål och att du är helt nöjd med din ordförandeklubba. Vi strävar alltid efter att leverera både kvalitet och snabb service, så det är extra kul att höra!

Varmt välkommen tillbaka när du behöver något unikt igen!

//Teamet på Vasaboden

Bra kvalitet, kanonservice

Snabbt, smidigt och den bästa kundtjänst jag någonsin mött överhuvudtaget. Fantastiskt!

23 mai 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Kasper. Tack för 5 av 5 stjärnor. Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme och att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både kvaliteten och vår service – och att du tycker vi har den bästa kundtjänsten du mött gör oss extra glada!

Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer, vi hjälper dig gärna igen!

Vasaboden

De återkom direkt om att bilden jag…

De återkom direkt om att bilden jag valt inte blir bra att gravera. Lika då jag maila en annan, svar direkt att den fungerade bra. Resultatet är jag supernöjd med! En graverad plakett som blev jättefin! Inget annat än goda rekommendationer!

15 avril 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Tack så mycket, Susanne! Vi uppskattar verkligen din fina feedback och är så glada att du är nöjd med din graverade plakett! Vi strävar alltid efter att ge snabb och tydlig service för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Stort tack för dina rekommendationer – och varmt välkommen tillbaka när du behöver något fint igen!

Vasaboden

Bra service o snabb leverans!

16 avril 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Och tack för 5 av 5 stjärnor. Det betyder mycket.

Vasaboden.se

Super trevlig personal

11 avril 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Hej Anton. Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Och roligt att läsa att du tycker att vi är trevliga. Varmt välkommen tillbaka när det är dags att fylla på med nya idrottspriser.

// Teamet på Vasaboden

Snabb service

13 avril 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och tack för 5 av 5 stjärnor. Vi hoppas att vi levererar lika snabbt när det är dags för dig att fylla på lagret med idrottspriser.

mvh

Mycket bra service

Bra service. Snabb leverans! Jag är så nöjd.

10 avril 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Gun! Vi uppskattar verkligen din fina feedback och är glada att du är nöjd med både vår service och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! ⭐

Snabba och bra service 🙌

7 mars 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Alexander! Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och är glada att du är nöjd med vår snabba och bra service. Välkommen tillbaka!

Bra service

Bra service, trevligt bemötande och väldigt snabb leverans.

11 mars 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vår service, vårt bemötande och den snabba leveransen. Det betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka!

// Teamet på Vasaboden

Expressbeställning av Pokaler

Beställde express då vi fått in ett sent önskemål från kund och Vasaboden levererar. Mycket uppskattat!

31 janvier 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Jenny! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med din expressbeställning och leverera i tid. Det betyder mycket för oss att kunna möta kunders önskemål, även när det är bråttom. Välkommen tillbaka när ni behöver fler pokaler!

Micke på Vasaboden

Snabb leverans och perfekt produkt.

Snabb leverans och perfekt produkt.

14 janvier 2024

Réponse de Vasaboden idrottspriser gravyr & profil

Stort tack, Tobias! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada att du är nöjd med både leveransen och produkten. Välkommen tillbaka!

//Kundtjänst
Vasaboden.se

En savoir plus sur les différents types d'avis.