Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg. Said gør teori-timerne så sjove, som... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler. Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som e... Voir plus
Glimrende køreskole! Bestod begge prøve i første omgang. Havde Morten både til teori og praksis. Rigtig dygtig til at forklare, hjælpe og have en god stemning i skolevognen. Nemt at få køretider... Voir plus
Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!
Coordonnées de contact
Vallensbæk Stationstorv 86, 2665, Vallensbæk, Danemark
- 20719179
- Info@vbks.dk
- vbks.dk
Les gens ont aussi consulté
Dumper du ryger du ud!
Jeg startet på Vallensbæk køreskole og fik Morten som kørelærer. Jeg stod så og skulle til køreprøve og for 3. Gang da jeg dumpede kiggede han på min mor og sagde “jeg vil anbefale at i finder en anden kørelærer. Det går udover min dumpeprocent når hun er oppe” så det endte med jeg skiftede til en ASK køreskole der tog SÅ godt i mod mig.
Du får intet bedre! 1#
Teori undervisning var overskuelig og forståelig, lærerne er super søde - og hvis man er så heldig som mig og få æren af at have Morten som kørelære, jamen så får du det ikke bedre!
Seriøsitet blandet med hygge og sjov, gør hele oplevelse perfekt, samtidig er han ekstrem god til at give en forståelse af hvordan man skal køre bil, at du ikke kan blive mere klar til dagen hvor køreprøven finder sted! Hver køretime er noget man glæder sig til, og når man står med kortet til sidst, får man næsten lyst til at tage kørekortet igen, bare for at være i hans selskab!

Kørekort
Jeg kørte med Søren som var en virkelig god og sød kørelærer jeg bestod begge prøver første gang pga. hans hjælp det var både sjovt og spændende at køre med søren

Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole. Kan klart anbefale Søren, han er virkelig god!
Anbefaler kraftigt Vallensbæks køreskole👍

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Kan anbefale Vallensbæk Køreskole (Søren som kørelære)
Kan anbefale Vallensbæk Køreskole. Teorien er god og altid en prøve test til sidst i lektion. Bestod teori første gang
Som kørelærer vil jeg helt klart anbefale Søren. Han hjalp mig til at bestå køreprøven i første forsøg. Derudover er køretimerne med ham meget fleksibel. Dette gjorde det muligt og meget nemt at gå på gymnasium og tage kørekortet sammen med Søren. Han overholdte alle aftalerne, var hurtig til få mig i gang og bestille tider. Søren er alletiders til at lære dig op som en bilist og bare en stor anbefaling herfra

Virkelig god køreskole
Jeg kan klart anbefale Vallensbæk køreskole. Søren er en super god kørelærer og teoriunderviserne er også gode til at lære fra sig.

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Ville højt anbefale Søren som kørelærer
Teori undervisningerne havde været meget fint, klart og tydeligt med en lille prøve til slutningen af hver lektion.
Køretimerne havde jeg været meget utilfreds over indtil jeg fik Søren som min 3. kørelærer.
Jeg vil højt anbefale ham som din kørelærer, hvis du har brug for én som er stille og rolige, én som ikke kommer forsent og holder sine aftaler, og at man ikke kommer hjem med lugten af cigaretter.
Hele forløbet varet 1,5år for mig, og det havde været op og ned. Men jeg fik sku mit kørekort efter min anden forsøg.
Søren er bare super go kørelærer 🤗🤗✌️✌️…
Søren er bare super go kørelærer 🤗🤗✌️✌️ jeg vil varmt anbefale ham !!

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Super flinke kørelære med massere af tålmodighed
Super flinke kørelære med massere af tålmodighed :)

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Super oplevelse med vallensbæk køreskole
Jeg havde en super god oplevelse med vallensbæk køreskole!
Min kørelærer var Søren, han kan virkelig anbefales. Man fik hurtigt og nemt nye køretimer med ham, og det var altid en fornøjelse at skulle køre. Der gik ikke lang tid før jeg var tryg, og han var super god til at lære fra sig. Bestod begge prøver i første forsøg, grundet den gode undervisning
Jeg kan helt sikkert anbefale vallensbæk køreskole, og kørelærer Søren

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Stor ros til Vallensbæk Køreskole og…
Stor ros til Vallensbæk Køreskole og min kørelærer Atilla!
Jeg kan varmt anbefale Vallensbæk Køreskole efter at have taget mit kørekort der. Teoriundervisningen er veltilrettelagt, underholdende og fyldestgørende. Der er en behagelig stemning under lektionerne med plads til alle spørgsmål.
Dertil har jeg haft fornøjelsen af Atilla som kørelærer, han er virkelig dygtig og har været utrolig hjælpsom og fleksibel under hele forløbet. Man fornemmer klart at vil det bedste for sine elever og ønsker de består så hurtigt som muligt. Med gode og lærerige køretimer har Atilla sørget for, at jeg kunne bestå køreprøven i første forsøg.

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Rigtig godt og lærerigt forløb
Hele forløbet gik godt.
Jeg havde Søren som Kørelærer, og han var rigtig god til at lære fra sig, og der gik ikke længe før jeg følte mig sikker bag rattet. Og før jeg jeg havde set mig om så var 3 måneder gået og jeg stod med kørekortet.
Kan klart anbefale Vallensbæk Køreskole.

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Jeg skiftede til Vallensbæk køreskole…
Jeg skiftede til Vallensbæk køreskole tilbage i maj, eftersom jeg ikke følte jeg kom nogle vejene førhen. Her blev dialogen mellem kørelærer og elev rigtig god, og man følte sig lynhurtigt hjemme i bilen. Morten er super dygtig til at lære fra sig, og oven i det gør han kørerturene sjove. Han er passioneret i sit arbejde og sørger for at hans elever bliver klædt helt perfekt på til den endelige køreprøve

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Mega godt forløb og en utrolig dygtig…
Mega godt forløb og en utrolig dygtig kørelære Søren.
Søren var det helt rigtige valg som kørelære
Som en person der har levet med angst i mange år, var Søren det helt rigtige valg som kørelære. Han formåede at hjælpe mig med at skrue op for min selvtillid, han fik mig igennem situationer jeg ikke var tryg ved og han har fået mig til at kunne håndtere svære situationer med et roligt hoved.
Jeg har været umådelig glad for at have haft ham som kørelære og skulle jeg en dag (gud forbyde det) tage kørekort igen, er det helt sikkert Søren jeg vil gå til.
Teoritimerne var også gode, lærerene var søde og villig til at svare på alle spørgsmål man havde.
Manøvrebane læren var også god, tog det stille og roligt med tre nervøse kvinder.
Glatbanelæren var derimod forfærdelig. Han fik alle til at blive nervøse på tidspunkter de ikke skulle være det. Skældte en pige ud som ikke havde fortjent det og roste en anden pige som kørte dårligt hele vejen igennem.
Og da vi nåede til den sidste bane, den som var den mest tricky, gav han os kort besked på hvad vi skulle og så blev vi overladt til os selv. Han var allerede på vej hjem. Kan ikke huske hans navn desværre, men det var en dårlig oplevelse.
Men generelt har det været en fornøjelse at køre med Vallensbæk køreskole. Udover glatbane læren har jeg intet negativt at sige.

Varm anbefaling til Vallensbæk køreskole og Morten kørelærer
Vallensbæk køreskole og Morten kørelærer får min varmeste anbefaling!
Jeg skiftede køreskole i februar og har kørt med Morten siden da - det var den bedste beslutning! Han er en dygtig kørelærer som har styr på tingene, han er tålmodig, god til at lære fra sig, og han hjælper en med at få ro på nerverne, som ellers godt kan sidde lidt oppe i halsen. Derudover gør han det sjovt at køre bil 🚙
Hvis man kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : Vallensbæk Køreskole
Søren er en super kørelærer
Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte Vallensbæk køreskole. Teoritimerne var meget lærerige, og jeg fik hurtigt tider til både manøvre- og glatbane men også til begge prøver, som begge blev bestået i første forsøg. Jeg kørte med Søren, og han har været en fantastisk kørelærer gennem hele forløbet. Det var trygt lige fra første køretime, og han er super dygtig til at lære fra sig. Han har været fleksibel med hensyn til køretimer og har hurtigt og trygt fået mig igennem kørekortforløbet.
Vallensbæk køreskole kan helt klart anbefales!🚘

Overall en fin køreskole
Overall en fin køreskole. Man skulle vente rimelig længe på at blive hentet og kørt til manøvrebane, men selve tiderne fik man hurtigt 👍 Jeg havde Søren som kørelærer, og han får mine varmeste anbefalinger. Meget tålmodig, rolig og fleksibel ifht tider, når det skulle gå op med min familie og arbejde. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelære ihvertfald. Han fandt lynhurtigt alle prøvetider, og sendte mig ikke afsted til dem, før jeg var helt klar.
Uduelige kørelærere
OPDATERING:
efter at vi skiftede til kørelærer Søren blev oplevelsen 100 gange bedre. Nu er kørekortet i hus.
Originale anmeldelse:
Min kæreste startede på hold for halvanden år siden. Først fik han en meget uprofessionel kørelære, som han absolut ikke lærte noget af. så fik han tildelt en anden kørelære, men denne kørelære holder ikke på aftaler, kan ikke træffes, og svare ikke på beskeder eller opringninger. der er ca. 1 måned imellem hver køretime, og min kæreste har endnu ikke været til en køreprøve (men det føler han sig heller ikke klar til). Vi har klaget til køreskolen, men har intet svar fået.
Denne køreskole er kun et pengehul.
Glad for Søren som kørerlærer
Alt I alt en rigtig godt oplevelse med Vallensbæk køreskole. Jeg er især glad for Søren som min kørelærer, der var den perfekte kørelærer for mig. Han har en ro i stemmen hvilket er vigtigt for mig da jeg skal lærer det helt nyt. Samt er han også utroligt flexibel.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.