Very cleaver cloud service. Very attentive support desk. Biggest advantage is that the cloud servers are not under direct control from our big brothers in the USA or Russia like iCloud / Onedrive etc.... Voir plus
Lisez les avis des autres
I use vBoxx for safe interaction on documents with my clients. It works flawlessly. Ease to set up and to use, intuitive navigation and under water GDPR proof with all loggings and back ups. Personal... Voir plus
Goede site en service! Vooral het versiebeheer vind ik erg waardevol. Als iets verkeerd is gegaan, ga je gewoon een paar versies terug. Het uitwisselen van bestanden met anderen werkt uitstekend.... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de stockage en nuage (cloud storage)
- Service de cloud computing
- Fournisseur de service de courriel
- Service d'hébergement de sites web
Écrit par l'entreprise
vBoxx is a Dutch provider of secure and independent cloud solutions, trusted by businesses across Europe. We offer a wide range of services tailored for professionals and organizations that value privacy, flexibility, and personal support: vBoxxFiles – GDPR-compliant cloud storage and file sharing vBoxxConnect – privacy-first email, calendar, and collaboration tools vBoxxVault – automated, secure backup for files and servers Custom NAS hosting – your own private storage environment, managed by us Offsite backups & disaster recovery – to keep your data safe at all times All services run on our own infrastructure in ISO 27001-certified data centers in the Netherlands — 100% EU-based, with no third-party access. At vBoxx, you get direct access to real experts. No call centers, no ticket queues — just fast, personal support when you need it. Secure. Independent. Professional. That’s the vBoxx way.
Coordonnées de contact
Regulusweg 5, 2516 AC, The Hague, Pays-Bas
- +31 70 2060091
- info@vboxx.nl
- vboxx.nl
Fijne cloudopslag voor een goed prijs…
Fijne cloudopslag voor een goed prijs en een erg goede service!
prima cloud
Als eerste een goede uitleg, waar de tijd voor werd genomen.
Het product is duidelijk en makkelijk in gebruik.
kortom helemaal top
Een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf!
Voor mijn administratiekantoor Achter de Cijfers zocht ik een cloudoplossing om volgens de AVG wet bestanden te kunnen delen met mijn klanten. Met vBoxx heb ik deze gevonden. De snelle en hulpvaardige helpdesk hebben mij goed op weg geholpen in de erg intuïtieve applicatie. De cloudomgeving is mooi te personaliseren, en de online basic officeprogramma's zijn zeker een toegevoegde waarde! Deze hoef je eigenlijk niet meer zelf aan te schaffen. Een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf!
Prima product en service.
Sinds kort zijn wij voor ons bedrijf Postverzorging.nl bij vBoxx "in de cloud" gegaan. Wij zijn tot dusver heel erg tevreden over de goede begeleiding die wij daarbij van hen hebben gekregen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met onze verbintenis met vBoxx een zeer goede keuze hebben gemaakt!
Prima En veilige Cloud
Een heel goed product voor het bewaren, delen en bewerken van bestanden. Hele goede persoonlijk service! Ik ben erg tevreden.
Vboxx is a very professional
Vboxx is a very professional and customer-oriented organisation. It's great to be able to call their helpdesk with people who really know what they're talking about. Top company to work with!
Help-full en easy to use
Help-full, polite, a perfect cloud service where it's possible to talk (and zoom) with a real person. They even helped setting up the personal branding and everything. A -better then- alternative for Dropbox.
Een hele goede service en heel…
Een hele goede service en heel gemakkelijk in gebruik.
vBoxx de ideale totaaloplossing
vBoxx heeft de complete migratie en het inrichten van mijn cloud bestanden, website en e-mail perfect geregeld. Door directe communicatie in de voorbereiding en tijdens het overzetten zijn er geen issues opgetreden. vBoxx werkt snel en effectief, zowel in gebruik als de medewerkers! De cloud opslag is veilig en geheel AVG proof. Een aanrader!
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, goede service en persoonlijk contact. Er wordt goed meegedacht met specifieke vraagstukken. SDSI B.V.
Ben sinds kort overgestapt op Vboxx…
Ben sinds kort overgestapt op Vboxx Cloud. Werkt heel prettig en mede de overstap gemaakt ivm AVG en privacy. Makkelijk te installeren.
Geweldige tool voor al mijn bestanden
Geweldige tool voor al mijn bestanden. Veilig en simpel.
Positieve ervaring
Overstappen was makkelijk en de servicedesk is goed bereikbaar en hulpvaardig.
Wij hebben het complete pakket bij…
Wij hebben het complete pakket bij Vboxx en zijn daar zeer tevreden over. De omzetting van onze mailserver is geheel zonder problemen verlopen.
S.Gerlag | REGER Regeltechniek BV
Super goed, veilig en betaalbare opslag clouddienst
Ik gebruik vBoxx voor privé opslag gebruik. Deze clouddienst is veilig en betrouwbaar en erg gebruiksvriendelijk. Goed en gemakkelijk via je verkenner beschikbaar en de sync cliënt zorgt voor een perfecte en snelle synchronisatie tussen je pc en vBoxx cloud. De klantenservice heeft mij ook heel snel en kundig geholpen bij de installatie en ik kan met al m'n vragen bij ze terecht. Super tevreden!
Snelle service en veilige opslag
Wij al studievereniging Construct gebruiken dit zodat wij AVG proof zijn. Het is een erg fijn bedrijf en als je een probleem hebt bel je even en wordt het gelijk opgelost.
- Veilige en betaalbare clouddienst
- Veilige en betaalbare clouddienst, voldoet aan de AVG.
- Kundige en goed bereikbare klantenservice.
- Gebruiksvriendelijk.
- Veilige en betaalbare clouddienst
- Veilige en betaalbare clouddienst, voldoet aan de AVG.
- Kundige en goed bereikbare klantenservice.
- Gebruiksvriendelijk.
AVG proof, veilig en snel.
AVG proof, veilig en snel. Eenvoudige bediening, 2 factor authenticatie voor nog meer veiligheid en mogelijkheid een apparaat te ontkoppelen. Tevens in te stellen welke mappen op welk apparaat zichtbaar zijn. En een Nederlands deskundig support. Ik ben er zeer tevreden over.
En savoir plus sur les différents types d'avis.