Ik heb 2 producten gekocht bij VDN die naast elkaar komen te hangen. Daarvoor is het belangrijk dat de houtsoort een gelijke tint heeft. Verschillende producten hebben ze bij VDN voor mij uit de verpa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op zoek naar een nieuwe dubbelwandige theepot kwamen we op jullie site terecht. Deze is uitnodigend en informatief. Daarom bij jullie besteld. We zijn blij met het model en de theepot is zoals we verw... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle verzending. Maar de prachtige dubbel dikwandige theepot valt tegen, we zijn theedrinkers, de hele dag door... en dachten dat deze pot langer op temperatuur zou blijven, we hebben er zelfs een t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snel geleverd en prima kwaliteit. We drinken al jaren uit deze glazen. Zijn redelijk vaatwasmachine bestendig. Drinken door gebogen rand zeer fijn. Drinken blijft goed warm koffie, thee.
L'entreprise a répondu
Aanbieder van kwalitatief keukengerei voor de serieuze kok!
Steenbakkerstraat 11, 2222AT, Katwijk aan Zee, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nadat bestelling was gedaan, telefonisch nog een extra bestelling gedaan. Deze via factuur betaald zodat zowel de 1e als de 2e bestelling in een verpakking verzonden konden worden. Super service tijdens drukke periode

Réponse de VDN
Aanschaf messenblok was perfect geregeld. Snel bezorgd en een fijn blok met magneet en plexiglas.
Ideaal om mijn japanse messen te beschermen en ze tevens te zien

Réponse de VDN
Mooi magnetisch messenblok. Ik mis alleen afdekplugjes voor de gaten Twee donkere gaatjes in de plank, die in het zicht hangt, is geen fraai gezicht. Juliie mogen die nasturen 👍🏼

Réponse de VDN
Ik heb de handige manuele pro koffie molen nu twee weken in gebruik en deze voldoet uitstekend. De espresso koffie (ik gebruik de Coffeejack) smaakt een stuk beter, minder bitter en toch krachtig, met gemaalde bonen op molen stand 3 dan enige andere voorgemalen koffie die ik voorheen gebruikte. Ik heb bewust gekozen voor een roestvrij stalen mechanisme en ook direct een reserve losse maler erbij gekocht. Bedankt voor de snelle service en overzichtelijke web site,

Réponse de VDN
Prima wetsteen voor een mooie prijs. En snel verstuurd.

Réponse de VDN
Vlotte levering. Product voldoet aan wat het beloofd. Handig in gebruik.

Réponse de VDN
De karaf en glazen kwamen echt vies uit de verpakking. Ik heb ze goed moeten schoonmaken. Toen zagen ze er goed uit. Ben er nu heel tevreden mee, maar hoe glazen zo vies in de geschenkdoos kunnen komen, is een grote vraag.

Réponse de VDN
Mijn thee blijft lekker lang warm in deze mooie dubbelwandige theepot. Bovendien zeer betaalbaar in vergelijking met het meest bekende merk.

Réponse de VDN
Levering was prima, gewoon zoals het hoort, en zoals je als klant ook verwacht

Réponse de VDN
VDN pro koffiemolen besteld via bol.com en die is nooit aangekomen. Onderweg kwijtgeraakt. Geld terug gekregen en daarna rechtstreeks besteld bij VDN, ik had hem de volgende dag al in huis.
Prima koffiemolen!

Réponse de VDN
Het zijn mooie glazen en van goede kwaliteit.. geen probleem voor de afwasmachine.

Réponse de VDN
De koffiemolen die ik had besteld heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding

Réponse de VDN
De koffiemolen was wat ik moest hebben.Binnen zijn prijsklasse doet hij wat ik ervan verwacht. Waar voor zijn geld.

Réponse de VDN
En savoir plus sur les différents types d'avis.