Ik kocht vorig jaar: Waterdichte Fietstas + Laptop vak - Ebike Rugzak & Pakaftas 30L - Zwart Perfecte tas, echt stevig en de combinatie van rugzak of aanhangtas op de fiets is ideaal. Inhou... Voir plus

Vooeraf bellen over alternatief product ging snel en adequaat. Daarna snelle levering van fraai produkt zoals dat in de webshop was omschreven. Prima verpakking en gebruiksaanwijzing. Opvallend bre... Voir plus

Kwaliteit materiaal is goed. Ik mis twee koordjes om door de grote ogen onderaan de hoes te doen om de hoes aan het wiel te bevestigen.

4,6

Fraaie fietsspiegel

Vooeraf bellen over alternatief product ging snel en adequaat.
Opvallend brede, ruim verstelbare spiegel, niet trillend onder het rijden.
Goed bruikbaar op elektrische fiets.

11 avril 2026

Ik had een fiets hoes besteld

Ik had een fiets hoes besteld, en een waarschuwingsbord. Maar het bord was niet geleverd. Met de daarvoor bedoelde app contact gehad. Dit ging supersnel en men hield mij goed op de hoogte. Het bord bleek ergens te zijn verdwenen. Binnen een paar dagen een nieuwe geleverd !!. TOP service

25 mars 2026

Toller Lieferservice, robuste Ware

Die Lieferung kam tatsächlich innerhalb von 24 Stunden an, alles war ordentlich verpackt. Die Fahrradhülle macht einen sehr stabilen Eindruck. Wie gut sie hält, können wir nach lediglich einer Fahrt nicht abschließend beurteilen. Positiv ist auf jeden Fall, dass die Hülle sowohl die Halterung für die Warntafel als auch Spanngurte zum Verzurren enthält. Unsere beiden Fahrräder sind ordentlich untergebracht.

20 mars 2026

Perfecte tas, echt stevig en de combinatie van rugzak of aanhangtas op de fiets.

Ik kocht vorig jaar:
Waterdichte Fietstas + Laptop vak - Ebike Rugzak & Pakaftas 30L - Zwart

Inhoud is prima voor laptop en overige kantoorzaken zoals toetsenbord, muis, broodtrommel enzovoort.

Aanhangen op mijn elektrische fiets is ietwat lastig omdat de haken net groot genoeg zijn. Op mijn fiets kan ik m niet op de lagere smalle stang hangen.
Maar het lukt net, iets grotere opening zou fijn geweest.

Een onderdeel van het aanhangen ging defect en ik kreeg keurig een vervangend exemplaar dat ik zelf kon vervangen. Mooi modulair systeem … complimenten.

10 février 2026