4,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold på Vejlby Fed Strand Camping!!
Faciliteterne på campingpladsen er rigtig gode og der er skønne sovemuligheder. Personalet er super søde og venlige, og de står altid klar til at hjælpe☺️
Stedet kan varmt anbefales til andre☀️
Vi vil helt sikkert komme igen!

6 juin 2026

MEGA hyggelig sted!

MEGA hyggelig sted!! Skøn personale og dejlige faciliteter, og en god lille købmand (med lækkert morgenbrød😉), kæmpe anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️

7 juin 2026

Vejle Fed camping

Vejle Fed camping er et fantastisk sted! Rigtig gode faciliteter, dejlige personale og skønne omgivelser. Super lækkert med gå afstand ned til stranden. Jeg vil klart komme her igen, og kan klart anbefale stedet til alle andre <3

6 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lige haft endnu en skøn weekend…

Vi har lige haft endnu en skøn weekend hos Vejlby Fed Strand Camping, og som altid var det en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi har været faste gæster i nogle år, og det føles næsten som at komme hjem hver gang, vi besøger campingpladsen. Atmosfæren er helt særlig – hyggelig, afslappende og fyldt med nærvær.
Denne weekend blev vi blandt andet forkælet med hjemmelavede kanelsnegle, som bare var prikken over i’et – så lækkert og en virkelig hyggelig detalje, der viser, hvor meget der bliver gjort for gæsterne. Der er altid spændende arrangementer og aktiviteter, som skaber liv og fællesskab for både børn og voksne.
Personalet er altid søde, hjælpsomme og servicemindede, og faciliteterne er flotte, rene og velholdte. Hytten var igen helt perfekt og præcis, som den skulle være. Beliggenheden lige ned til vandet gør stedet endnu mere unikt – udsigten og nærheden til stranden er simpelthen fantastisk.
Vejlby Fed Strand Camping er et sted, vi holder utroligt meget af, og vi glæder os allerede til næste besøg. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker kvalitet, hygge og ægte ferieidyl!

12 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk personale og gode aktiviteter

Mig og min familie har været der i påske og har haft en fantastisk oplevelse. Der er sødt personale og gode aktiviteter for stor og små. Der har været masser af god mad muligheder og en vinsmagning for de voksne. Til børnene har der været kreativeteter og en påskeægsjagt. Alt i alt en 10 ud af 10 oplevelse

4 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg besøgte…

Min kæreste og jeg besøgte campingpladsen sidste sommer. Det var helt igennem en rigtig god oplevelse. Personalet på pladsen var super søde og smilende, samt at betjeningen var helt i top. Vi kommer helt sikkert igen, og vi kan kun komme med de varmeste anbefalinger herfra🤩

17 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Familievenlig campingplads med fantastisk strand

Familievenlig campingplads med hjælpsomt og engageret personale.
Vi nyder stranden som ligger lige ved camping pladsen. Deltog i træning, kreativt værksted og snobrød ved stranden arrangeret af personalet.
Børnene nyder hoppepuden og den ny legeplads. Vi kommer igen næste år.

31 juillet 2025

Helt fantastisk sted

Helt fantastisk sted! Har brugt den sidste uge på campingpladsen sammen med min kæreste.
Super pænt og rent, godt udvalg i butikken og mega sødt personale🤩
Vi kommer helt sikkert igen!!

14 juillet 2025

Dejligste weekend

Har haft en skøn weekend på Vejlby fed strand camping i en af deres lækre Lillebælt hytter.

Vores 4 årige søn elskede deres mooncars og legepladserne.

Stranden og omgivelserne er super dejlige og børnevenlige.

Vi kommer helt sikkert igen.

8 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Penge griske ejere.

Penge griske ejere.. de vil gerne høste forbrugerens penge, men at yde noget den anden vej, det sker ikke der.
Pladsen er blevet ubeskrivelig ringen og alt handler om den mindste 5’er som skal i kassen.

4 årig pige bruger en ulåst mooncar som står frit tilgængelig.. - her gælder det jo lige for pladsen om skynde sig at få den fjernet og skal tjene penge på den - vel vidende at mooncaren har stået ulåst siden pladsen åbnet.

Usmageligt at man kun tænker på de små håndøre, end at lade en 4 årig køre på en mooncar.

2 mai 2025

Fantastisk sted!

Vi havde booket en af de nye Lillebælt Hytter, og hold nu op, hvor er de fine. Lækre faciliteter, virkelig smilende og servicemindede mennesker, og i det hele taget en skøn plads med mange gode oplevelser. Ikke mindst beliggenheden lige ved vandet er helt i top. Vi kommer helt sikkert igen!

2 septembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastisk service👍🏼

Service som den vi fik på denne skønne campingplads er uvurderlig👍🏼. Vi havde lejet en campingvogn og da der var nogle ting som ikke var som det skulle være, blev vi uden et blink opgraderet til en af deres fantastiske hytter. Meget meget god service og flinkt, smilende og sødt personale. Det er så dejligt at møde folk med sådan et servicegen og med et smil på læben😊
Vejret var ikke det bedste men da poolen er godt opvarmet var vi ude og bade hvert fald et par gange om dagen. Mine bedste anbefalinger herfra og vi kommer helt sikkert igen. 👍🏼

11 juillet 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Det er anden gang vi er på pladsen

Det er anden gang vi er på pladsen, synes ikke rengøring har samme standard som første gang.
Miljøtillæg 25kr pr. person pr. døgn, det er rekord😳, lige nu er vi på en anden plads miljøtillæg 6kr pr person pr døgn, stadig samme ø.

26 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus