Elendig produkt og kundeservice krever…
Elendig produkt og kundeservice krever video av hvordan dette ble utført. Styr unna for all del.
Bestilte og varen kom aldri svindel styr unna denne gjengen.
Pas på .
Jeg bestilte varer hos dem den 22 marts , dags dato 14 dage senere har jeg INTET modtaget.
Dette stoffet er et "lurium", skitt og vann henger som før, blir skjoldete etter påføring.
Styr unna, bruk heller pengene på vanlig boning av et anerkjent merke.
Prisen på dette "luriumet" er og hinsides i forhold til hva det lover.
Ser flott ut på bilder som folk har sendt inn av sine biler etter påføring, får sikkert samme resultat med WD40 spray.
Har endnu ikke modtaget mit produkt som er bestilt for længe siden, lad være med at bestille fra deres hjemmeside, de er ikke til at regne med 😡
Ble dessverre for sent oppmerksom på det dårlige omdømmet til denne leverandøren, og det aktuelle produktet, og angret derfør kjøpet en drøy halvtime etter. Firmaet svarte først på e-post dagen etter, og hevder produktet allerede var sendt da jeg angret. I tillegg krever de at kunden skal betale retur. Styr unna!
Dette er søppel kort og godt.
Gjør absolutt ingenting med lakken.
Styr unna dette !!
STYR UNNA! Etter nesten 1mnd etter bestilling kom den endelig. Men som flere skriver her, så fungerer det ikke i det hele tatt. Prøvde på en dør, ble matt og skjoldete. Dette er ikke et produkt for noen ting…
Kjøpte dette «produktet» i fjor, og det havnet raskt på hylla for ubrukelige produkter, i tillegg til at det var fullstendig overpriset!
Fulgte instruksjonene til punkt og prikke, men det trakk seg sammen til dråper som måtte strykes ut flere ganger før det tørket.
Deretter oppsto en matt film som var svært vanskelig polere bort, selv med store fiberkluter, og bilen forble matt. Dette var en Z4 E89 med god lakk.
Svamp og kluter som fulgte med var latterlig små.
Ren humbug styr unna.
Hvis fortsatt interessert så kan du få min til «spesialpris»!
Hold deg unna. Kjip patent, dårlig tilbehør og skjolder fra middelet. Anbefaler å kjøpe profesjonelt utstyr fra fagbutikker og legge litt penger i det.
Humbug. Har nettopp brukt den på min bil. Pumpa slutta å pumpe etter ti trykk. Microkluten er liten og tynn. Applikatoren er så liten at den er vanskeleg å holde. Stoffet blir liggande som dropar på lakken. Når eg prøvar å polerte over til slutt, blir det ei matt hinne som eg må jobbe hardt med for å få vekk. Styr unna.
Fikk to flasker. Gjorde en grundig rengjøring slik at gammel polish og annet ble borte (så man faktisk ser de fine ripene jeg hadde i bunn). La på to lag og lot bilen stå over natten. Ene siden av bilen med svamp og andre med mikrofiber. Lot tørke ett minutt eller to og polerte med ren ny mikrofiber klut. Ser ok ut, men skjuler ikke alle riper. La derfor på enkelte deler med dyrere keramisk coating som skjuler nesten alt. Regnvær idag og kjørte 2x10km før jeg forsøkte spylte av med lunkentvann. Dessverre var skitten nå fast. Forsøkte med 60-70C vann og så med kost. Ble ikke rent, men synlig grått der det var skitt. Der jeg la bedre coating (dråpeform og svamp + polere med klut og som faktisk er rimeligere) datt skiten av. Dessverre ikke fornøyd.
Er faktisk overrasket over hvor blank bilen ble. Har kjørt en uke i regn, og det synes nesten ikke på bilen. Er virkelig fornøyd
Markedsfører produktet som en revolusjonerende coating som varer i 8 mnd og man skal slippe å vaske bilen. Produktet har ingen ting på lakk å gjøre. Dette er bare tull, så hold dere langt unna. De er heller ikke villig til å ta det i retur uten at jeg dekker frakt ut av Norge. Dette er svindel. Bruk pengene på noe annet.