Velvære Nu Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Réflexologue
  2. Spa de jour

Écrit par l'entreprise

Jeg tilbyder Zoneterapi til babyer, børn, voksne, samt Japansk lifting og Børnemassage. Om mig: Jeg er passioneret for at hjælpe voksne og ikke mindst de lækre unger med de gener de nu må komme med. Mit navn er Lonnie og jeg er indehaver af Velvære NU. Jeg lægger stor vægt på, at dit besøg hos mig skal være trygt og rart. Min klinik er et hjemligt og low key sted, hvor du kan trække vejret frit. Jeg har tavshedpligt, så uanset hvilken problemstilling du må komme med forbliver det fortroligt mellem os. Jeg tilrettelægger behandlingen til netop dig og din krops behov. Du skal forvente, at det kan tage flere behandlinger at afvikle et problem, men det taler vi om, første gang du kommer til behandling. Jeg glæder mig til at se dig i min klinik. Bedste hilsner Lonnie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vores bedste anbefalinger

Vores datter på 8 år har haft et behandlingsforløb hos Lonnie. Allerede ved telefonsamtale inden første behandling var jeg ikke i tvivl om at Lonnie går op i sit fag og sine klienter. Jeg blev dog stadig næsten blæst bagover over den varme velkomst og det trygge rum vi mødte i forbindelse med behandling(er). Lonnie er VIRKELIG dygtig, yderst imødekommende og særdeles hjertevarm♥️ Selv efter afsluttet behandlingsforløb har Lonnie fuldt op på “os”. Der er ingen tvivl om at vi kommer igen - bare ikke med samme problematik - den er nemlig afhjulpet🙏

6 mars 2025

Fantastisk zoneterapi

Blev mødt af en glad og smilende Lonnie, som stod klar til at tage i mod mig. Jeg blev vist ind til et dejligt lokale, hvor der var en rolig og dejlig stemning. Lonnie var sød og venlig og stillede spørgsmål for at finde ud af om der var noget hun skulle være ekstra opmærksom på. Jeg havde bestil zoneterapi. Her fik jeg en dejlig behandling som sluttede af med at hun fortalte hvad hun havde fundet ud af hvilket gav en dejlig afslutning på en afslappende behandling. Kan kun anbefale at tage forbi Lonnie, for velvære og selvforkælelse.

4 avril 2025

Réponse de Velvære Nu

Hej kære Winnie. et dybfølt tak for denne dejlige anmeldelse. Det gør mig oprigtig glad at du havde en god oplevelse her hos mig og du er selvfølgelig altid hjerteligt velkommen, når kroppen kalder på en behandling igen. Kh Lonnie - Velvære NU.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale Lonnie.

Kan varmt anbefale Lonnie.
Dejlige rolige og private omgivelser.
Har fået zoneterapi 2 gange nu og der sker gode ting i kroppen.
Foreløbigt tak så langt.

4 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig prøvet clairvoyance før.

Jeg har aldrig prøvet clairvoyance før.
Men wauw - det er ikke sidste gang.
Lonnie ramte plet på så mange ting - om mig - rundt om mig og i mig - selvom vi aldrig har mødt hinanden fysisk - fantastisk oplevelse! 🫶🏼

Kærligst Ida

13 janvier 2025

Helt igennem dejlig oplevelse ✨

Virkelig rar, tryg oplevelse hos VelværeNU. Lonnies klinik er ideel hvis du som jeg foretrækker personlige og hjemlige forhold uden støj og forstyrrelser da klinikken ligger i annekset ude i en hyggelig have. Det første der møder dig er lyden af vand fra havens lille dam.
Jeg blev taget imod med smil og åbne arme og mødte ind med nerver som var tyndslidte og flossede, og et hormonsysten i ubalance.
Kom ud med et roligt nervesystem og et STORT smil på læben efter at have været under de magiske varme bløde hænder, som både fik mig til at grine og græde.
Har købt et klippekort hvor sidste beh. er gratis. Glæder mig allerede ✨🤸‍♀️🤗

30 octobre 2024

Kære Bettina,

Tusind tak for denne helt igennem fantastiske anmeldelse 💚🤗 Den gør mig så glad. Glæder mig også allerede til at se dig igen til din næste behandling 🦋

Kh Lonnie - Velvære NU 😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk behandling i trygge rammer

Fandt frem til klinikken via Google og har lige haft første behandling hos Lonnie. Både behandling og atmosfære var fuldstændig fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra.

20 juin 2024

Kære Natasja 💚

Tusind tak for dine helt igennem fantastiske anmeldelse. Det varmer helt inde i hjertet. Glæder mig til at forkæle dig snart igen☺️🙏👐✨

Kærligst Lonnie - Velvære NU

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjselse at træde ind i…

Altid en fornøjselse at træde ind i Lonnies univers.
Super skønne omgivelser at nyde en dejlig behandling i🙏
Tak for i dag♥️

31 mai 2024

Réponse de Velvære Nu

Tusind tak for denne dejlige anmeldelse. Så skønt at se dig, og tak for dig og for en hyggelig clavoyance session❤️knus🤗✨🌿💚

Min varmeste anbefaling.

Kan kun give min varmeste anbefaling af Lonnie og Velvære Nu. Lonnie er super behagelig og hendes behandlerrum er pænt, hyggeligt og dejlig afslappet. Behandlingerne med japansk lifting er ren luksus og forkælelse, som virkelig får mig ned i gear.

21 mai 2024

Réponse de Velvære Nu

Kæreste Tine, hvor er jeg bare glad for din skønne anmeldelse her. Det gør mig så glad helt inde i hjertet, tusind TAK 💚✨🌿
Kærligst Lonnie -Velvære NU

Kæmpe taknemlighed

Jeg mødte op til clairvoyance hos Lonnie, blev mødt med den skønneste rolige energi, som gjorde at jeg hurtigt følte mig tryg og derfor kunne slappe helt af ret hurtigt. At Lonnie så rammer plet som hun gør, betyder at vi fik en dejlig samtale, hvor hun fortsætter med at give ud af hendes evner. Dejligt at få ny indsigt i mig selv - gik hjem med kæmpe taknemlighed.Tak Lonnie!

27 mars 2024

Kære søde Lene,
Af hjertet tak for denne virkelig dejlige anmeldelse, som gør mig så glad!
Det var virkelig en dejlig snak vi fik os. Jeg takker også, for at vise mig tillid og for at åbne dit hjerte for mig. ❤️🙏😊✨

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk værdifuld clairvoyant…

En fantastisk værdifuld clairvoyant oplevelse

Jeg havde en fantastiske oplevelse med Lonnie under min clairvoyance session. Selvom sessionen ikke fandt sted ansigt til ansigt, var det stadig tydeligt at hun har særlige evner.

Lonnie udstråler en utrolig ro og tryghed, hvilket gjorde det nemt for mig at åbne op, og være ærlig omkring mine spørgsmål.

Hun udpegede områder af mit liv, hvor jeg føler mig usikker, og gav mig dybdegående vejledning og forskellige perspektiver, som virkelig har hjulpet mig med at få klarhed og finde retning.

Hvis du leder efter en dygtig og omsorgsfuld clairvoyant, kan jeg varmt anbefale Lonnie.

6 mars 2024

Réponse de Velvære Nu

Ej men altså, tak er et fattigt ord lige nu. Men hvis jeg smider tusinde foran, hjælper det lidt på det. 😉 Tusinde TAK for disse søde ord. Det gør mig oprigtigt glad at jeg har kunne give dig den indsigt du lige havde brug for. Tak for tilliden. ✨🙏Lonnie

Skøn oplevelse med Clairvoyance

Jeg var hos Lonnie til en clairvoyance session, hvor hun ramte spot on på mit liv og jeg fik afklaret nogle ting. Jeg følte mig i meget trygge hænder og Lonnie er simpelthen så sød og dygtig! Helt bestemt et besøg værd.
De bedste hilsner fra Fie

20 mars 2024

Kære skønne Fie,

Ej hvor er jeg glad for denne flotte og søde anmeldelse, og endnu mere vigtigt at du kunne bruge det.

Kh Lonnie ✨🫶

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg får lifting ansigtsbehandlinger hos…

Jeg får lifting ansigtsbehandlinger hos Velvære Nu. Den BEDSTE behandling & BEDSTE behandler man kan få. Hos Lonnie i hendes hyggelige lille klinik føler man ro & for mig er det den bedste behandling/lifting jeg nogensinde har prøvet.
Lonnie er både sød, professionel og meget dygtig. Jeg kan VARMT anbefale et besøg hos Lonnie. Men pas på man bliver afhængig!! ;)
Pia

1 décembre 2023

Réponse de Velvære Nu

Ej Pia, jeg ser først nu, at jeg ikke har fået svaret dig på denne fuldstændig fantastiske anmeldelse. Jeg bliver helt blød om hjertet🙏🥰❤️ tusind tak for dig. Jeg glæder mig til at se dig igen til dit næste wellness fix hos mig 😉😛 Kh Lonnie

Noté 5 sur 5 étoiles

TAK for at sikre et trygt og skønt rum…

TAK for at sikre et trygt og skønt rum for min 7 årige som har haft kæmpe gavn af dine behandlinger. Vi ser resultater i form af ro, søvn og indre glæde. 🙏🩵

5 août 2023

Kære Pia,
Tusind tak for denne dejlige anmeldelse ✨☺️hvor er jeg glad for I fandt frem til mig og jeg har kunne hjælpe jeres søde dreng til ro, søvn og indre glæde. Tak for tilliden 🙏
Kh Lonnie/Velvære NU👣✨🫶

Stor anbefaling

Stor anbefaling, bredt udvalg af behandlinger der passer bedst til dine behov, i de lækreste og roligste omgivelser

26 avril 2023

Hej Sophia ❤️

🙏 Mange TAK for denne dejlige anbefaling.
Glæder mig til at se dig igen en anden gang her i klinikken🙌☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

God forståelse for problem der skal…

God forståelse for problem der skal løses
Behagelig atmosfære
Behandler kan sit håndværk
Kan helt sikkert anbefales

4 avril 2023

Kære Henrik
Af hjertet tak for denne fine anmeldelse ✨og de 5 flotte stjerner 🙌
Det er altid en fornøjelse at have dig på briksen☺️

Den bedste zoneterapi nogensinde

Den bedste zoneterapi nogensinde.
Lonnie brænder for at hjælpe dig og give en god oplevelse. Hun er super dygtig til sit arbejde, giver en personlig behandling og har de hyggeligste omgivelser.

13 décembre 2022

Kære Lisa
Tusind tak for denne fine anmeldelse og de flotte 5 stjerner. Det varmer mit hjerte ! ser frem til at se dig og din søde datter igen i min lille klinik.

Professionel

Professionel, jordnær og fantastisk energi som behandler. Tak for hjælpen og tips

17 avril 2022

Kære Noéla,
Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏😘❤️
God påske
Kh Lonnie

Fantastisk behandling

Lonnie er super sød og virkelig dygtig. Man er virkelig i gode hænder hos hende! Hun laver også gavekort hvis man vil forkæle en med verdens bedste gave.

17 avril 2022

Réponse de Velvære Nu

🌟🙌🙏Tusind tak for dine søde ord og 5 flotte stjerner Kristine. God påske til dig og dine kære.
Kh Lonnie

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus