Kan på INGEN måde anbefale denne shop, de svare ikke på mails, og reagere ikke på når noget skal retur Køb jeres ting et andet sted

Købte fra dem og fik leveret på under 24 timer. De sendte mig en forkert vare, men de opdagede det selv og ringede mig op med det samme. Rart med personlig kundeservice, det er en mangelvare efter... Voir plus

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Meget bedre end forventet. Så behøver jeg heller ikke smide en formue på at komme til behandlinger flere gange om året. Mine skuldre siger tak, og jeg gør o... Voir plus

Jeg var lidt skeptisk i starten, men det viser sig at være super effektivt. Jeg bruger det om aftenen mens jeg ser tv, varmen og massagen gør underværker for mine ømme muskler.

Écrit par l'entreprise

Velvera - din personlige vej til ro og velvære. Vi skaber innovative massageprodukter, der giver dig professionel lindring og afslapning i hjemmets trygge rammer. Som en mindre dansk-ejet virksomhed er vi passionerede omkring kvalitet, design og teknologi, der gør en forskel i hverdagen. Hos os er kundetilfredshed i centrum, og vi står altid klar til at hjælpe dig året rundt.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

26 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jeg kan varmt anbefale Velvera

Jeg kan varmt anbefale Velvera, jeg har i flere omgang dummet mig, men de har med deres professionalisme og gode service, gjort at jeg fik det rette, så jeg kan varmt anbefale Velvera og jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

12 février 2026

Produktet virker super godt

Produktet virker super godt, det føles virkelig som rigtige hænder der giver massage, det faktisk skræmmende haha.. Ej, jeg synes virkelig det overgik mine forventninger!

28 novembre 2025

Jeg var lidt skeptisk inden køb

Jeg var lidt skeptisk inden køb, der er jo så meget fup de her dage på internettet. Men jeg må sige, at Velvera har levet op til mine forventninger. De svarede hurtigt på min mail, og sikrede at alt var som det skulle være. I forhold til produktet så er den kraftig uden at være ubehagelig, og man kan selv justere intensiteten, og jeg er glad for mit køb.

15 octobre 2025

Super oplevelse med Velvera

Super oplevelse med Velvera. Produktet fungerer som beskrevet og giver en behagelig massage. Jeg havde et spørgsmål til leveringstiden, og kundeservice svarede hurtigt og venligt. Det giver tryghed, og jeg handler gerne her igen.

20 novembre 2025

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Meget bedre end forventet.

Mine skuldre siger tak, og jeg gør også. Kan varmt anbefales!

12 janvier 2026

Købte et massageprodukt hos Velvera

Købte et massageprodukt hos Velvera, og det har fungeret fint fra start. Det er nemt at bruge og gør det, jeg havde forventet. Bruger det et par gange om ugen, og det hjælper især på spændinger.

Bestilling og levering forløb uden problemer, og pakken kom som aftalt. Der var ingen overraskelser, hverken positive eller negative, og det er egentlig det, jeg sætter pris på.

Samlet set en god og ukompliceret oplevelse.

6 janvier 2026