Forsikringsselskabet Vendsyssel Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er meget glade for vores forsikringsselskab. Vi har ikke så tit brug for dem - men når vi har, er de altid til at få fat i, hurtige, ordentlige og til at regne med. Vi kan bestemt anbefale Forsi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores assurandør Bjarne hos Vendsyssel a/s. Hele forløbet har været afslappet og nemt, og vi har følt os godt taget hånd om fra start til slut. Vores ass... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan virkelig kun anbefale selskabet :) De er altid søde, behjælpelige og til fair priser også. Stod i en situation for kort tid siden, med en skadet bil. Det hele gik super hurtigt og fra jeg ring... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min mor og pap far har ulykkesforsikring ved dette firma. Han har været så uheldig at vride om på foden og slå sit hoved rigtig meget - har haft et meget svært sygdoms forløb som er endt med at han... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance

Écrit par l'entreprise

Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og høj service som en selvfølge overfor vore forsikringstagere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Skiftede for et år siden til…

Skiftede for et år siden til Vendsyssel. Skulle jeg have gjort for længst. Altid venlig og god betjening af såvel kontor son assurandør. altid hjælpsomme.

21 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er lige skiftet til…

Jeg er lige skiftet til Forsikringsselskabet Vendsyssel og har fået en bedre dækning end i mit tidligere selskab – samtidig er prisen lavere. Indtil videre en rigtig positiv oplevelse, og det giver ro at vide, at man er godt dækket ind.

15 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på ham deres taksator René Sejer…

Pas på ham deres taksator René Sejer Nørgaard. Sikke et uærligt menneske. Han siger en ting når han er ude og noget helt andet når han kommer hjem bag telefonen.

Jeg flytter mine forsikringer kun pga ham. Jeg skal ikke risikere og skal have noget med det fjols og gøre igen.

4 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Væreste forsikrings selskab til dags…

Væreste forsikrings selskab til dags dato! Først fik vi ødelagt 9 dage af vores ferie pga. vores datter fik mellemørebetændelse af poolen og måtte derfor ikke bade. Vendsyssel mente ikke de skulle kompensere for noget. Da jeg så efterfølgende får en diskusprolaps med voldsomme smerter i lænden fordi jeg bliver udsat for en arbejdsulykke, som både AES og Ankestyrelsen anerkender, vælger de igen at at lade en i stikken. Så nu har jeg opsagt alle mine forsikringer hos dem og er igang med at finde en advokat til at køre min sag mod dem. De er så gode at snakke med, ligeså snart de skal sælge en forsikringer, men når ulykken så er ude, så fralægger de sig alt ansvar. Vil råde alle til at vælge hvilke som helst andet forsikring selskab.

17 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Efter en vandskade i weekenden var de…

Efter en vandskade i weekenden var de hurtigt ude om mandagen for at besigtige skaden.
Der går lidt tid med at få fundet en håndværker (en lokal),men ender med vendsyssels egen samarbejdspartner. Efter nogle håndværksmæssige misforståelser kalendermæssigt hvor man har en aftale men ikke dukker op kommer der virkelig styr på sagerne, og vi får udbedret skaderne i løbet af 4 dage. Projektet skulle tage 2 dage men skaderne var lidt mere omfattende og det tog lidt længere tid. Den tog forsikringen helt uden problemer.
Kan anbefale Vendsyssel forsikringsselskab!

1 décembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Vandskade

Vi har haft vandskade
Vi havde en del trælse oplevelser fra begyndelsen hvor de ikke ville dække

Men der kom andre boller på suppen
Efter jeg desværre måtte op i det røde felt
Det var meget trist begyndelse ……

Men de sødeste damer på kontoret fik styr på det og vi fik besøg af taksator
så kom der bestemt styr på det hele

Vi har haft en meget dygtig tømrer til at komme og udbedre tingene

Et meget flot arbejde Dygtig håndværker

Vi er nu færdig og bliver i Vendsyssel forsikring men vi var såå tæt på at skifte

29 janvier 2025

Dårlig

Når de vil sælge forsikring, taler de meget godt og tilbyder gode tjenester, men når de skal gøre noget, opfører de sig anderledes. Efter min mening er denne dobbelthed mellem tilmeldingen og levering af tjenester meget dårlig.

1 janvier 2025

Verdensklasse

Var ved at dumme os.
Med blev reddet af Vendsyssel forsikring.
En tak skal lyde til Louise Klein og Jan Knudsen for fremragende service og kompetence

21 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse med behandlingen af stormskade.
Hurtig sagsbehandling, aftale med taksator ved 1. besigtigelse.
Mvh. Jens

23 décembre 2024

Stor ros til forsikringsselskabet Vendsyssel

De var hurtige til at reagere på vores henvendelse da vi fik en vandskade som følge af et akvarie der revnede i bunden og er blevet hjulpet igennem hele forløbet på en god og professionel måde hvor servicen var i top vil helt sikkert anbefale forsikringsselskabet Vendsyssel til andre stor ros til selskabet og taksator rene sejer Nørgaard

7 novembre 2024

Professionel oplevelse

Jeg havde en lejer som var uheldige at have ild i en tørretumbler hvor der heldigvis ikke var nogen personskade. Der var store sodskader i hele huset og forsikringsselskabet Vendsyssel sprang hurtigt til og hjalp mine lejere så der hurtigt blevet taget hånd om dem. Taksatoren fik hurtigt skabt kontakt til lejerens forsikringsselskab og satte hurtigt tingene i gang. Min lejere blev hurtigt genhuset og skadeservice blev hurtigt sat i gang men en grundig rengøring og vaskerummet blev repareret. Jeg har kun rosende ord til håndteringen som er en af de mest professionelle håndtering af lignende sager jeg har oplevet.

4 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus