KÖP INTE! Beställde och betalade en jacka 29.10.25 Gått 5 månader och har fått ett automatiskt svar på Mail en gång av alla gånger jag mailat. Inser att jackan aldrig kommer att komma … så Köp int... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
KÖP INTE!
KÖP INTE!
Beställde och betalade en jacka 29.10.25
Gått 5 månader och har fått ett automatiskt svar på
Mail en gång av alla gånger jag mailat.
Inser att jackan aldrig kommer att komma … så Köp inte härifrån!!
Uselt!
Uselt!! Rena rama lurendrejeriet. Beställde och betalade en jacka 19 nov och har inte fått den ännu. Lär aldrig se den.
Jeg bestilte et par sko 29
Jeg bestilte et par sko 29. oktober 25 og de har fortsatt ikke kommet. Får svar fra Carlén om at de har hatt problem med sendingen. Har sendt melding 3 ganger og den siste har jeg ikke fått svar på. Da truet jeg med anmeldelse. Har betalt skoene som er veldig irriterende. Dette er nok bare svindel så for all del ikke bestill noe fra dette firmaet😡
Scam
Beställde för 1 månad sen, fortfarande inte fått något paket eller svar när jag skrivit till dem 4 gånger. Står fortfarande bara att paketet är skickat.
It has been over a month since I bought…
It has been over a month since I bought a sweater, but I still haven’t received it
Jag beställde ett par skor och har…
Jag beställde ett par skor och har fortfarande inte fått dom 3 månader senare samt dom svarar inte
Köp inte
svindlere.ikke kjøp noe fra dem.
hei, har bestilt jakke den 19.11.2025. Ikke hørt en pip fra dem. Skriver epost. Ingen tilbakemelding. Svindlere.
NEVER RECIEVED MY JACKET !!!!
NEVER RECIEVED MY JACKET !!!!! Scam nothing but scam !!! Send 7 emails. No respons.
Scam
Orderd a month ago.
Payed and got told that they send the item in 2-5 days.
Now they don't answer mail, the item we ordered haven't been sent and this is just scam.
Don't order from here!
STYR UNNA!!
Bestilte vare 19/11, fikk kjapt sporingsnummer, men ingenting hendt siden. Sporingsnummer finnes ikke på Instabox, og ikke svar å få fra nettbutikken selv etter gjentatte forsøk. STYR UNNA, de tar pengene dine og du høre aldri noe mer.
Varning för lurendrejeri - levererar inte beställda varor
Jag beställde och betalde ett par sneakers från Vennastudios, men har inte fått skorna och inte heller någon återbetalning. Får erkänna att jag blev lurad. Bakom Vennastudios står Carlén Clothing. Det går bara att kontakta dem via e-post (Gmail), men de svarar inte. Nu hade jag lite tur att jag betalade med ett kreditkort, så jag kan reklamera transaktionen och få tillbaka pengarna den vägen - men ett gott råd är att absolut inte handla av vare sig Vennastudios eller Carlén Clothing.
I has not arrived my order
I has not arrived my order, over 2 months and I don't get any response from them
Beställde 2 jackor den 19 november
Beställde 2 jackor den 19 november, de har ej dykt upp ännu å får ej kontakt med företaget. Kan nog känna mej blåst på 998;- KÖP EJ HÄR!!!
Jeg fikk ikke det jeg bestilte
Jeg fikk ikke det jeg bestilte, ikke bestill herifra og umulig å få kontakt med dem!
Beställ absolut inte här i från
Beställ absolut inte här i från. Varan dök inte upp för mig och vid mejlkontakt får man endast auto genererade svar. Försökte hitta omdömen om dem innan jag beställde men hittade inga. Inser nu att de går under ett företag som heter Carlén Clothing som har massor av dåliga omdömen med fel varor, dålig kvalité och varor som inte dyker upp.
Never received my delivery!
Levererade inte den köpta varan
Levererade inte den köpta varan. Går inte att få kontakt med. VARNING