Billigt bras fra Kina uden nogen som…
Billigt bras fra Kina uden nogen som helst effekt. Duften holder i 5 sekunder.. Spild af penge!
VenomPerfume er den originale parfume med feromoner, der øger din naturlige tiltrækningskraft. Obs! Vi har ingen forhandlere, så pas på dårlige kopier og køb originalen hos os. / Vi hos VenomPerfume <3
N'a pas répondu aux avis négatifs
Desværre skal jeg give stjerne, den 19.62025 bestilte jeg en perfume til 249kr, pengene blev straks trukket 🤬 jeg fik ingen mail. Så ved ikke hvordan jeg kommer i kontakt. Varen er heller ikke kommet, simpelthen TYVERI 🤬🤬🤬🤬
Har modtaget min parfume. Virker meget billigt fremstillet. Og man kan dufte den lige nøjagtig 5 sekunder. Derefter kan man overhovedet ikke dufte man har noget på.KØB IKKE SNYD OG BEDRAG . Nok også derfor at man ikke kan skrive i kommentarfeltet der er lukket for
Jeg sidder stadig og vente på min pakke fra jer og jeg har ikke høre noget fra jer endnu det er for dårligt og i kan ikke svare mig på min e-mail som jeg har sent besked jeg jer ? Ellers vil jeg gerne har mine penge igen !!
Duften holder i 5 min og så er den væk igen. Det virker som noget fup. Fin duft af fersken eller sådan noget. Men den fordufter fuldstændig efter Maks en halv time.
The so called perfume really stinks and you have no idea, before you open it, and then the company says no to return your money, because you have opened it, though it says on their webpage, that you can try it for up to 30 days, and then get your money back if you are not happy with it.... Stay away from this company.. the parfume (which is a roll on), really stinks of old lady sweat, and the company does not live up to their own promises on the webpage.... ITS A SCAM!
Jeg bestilte og der gik lidt over en uge, så kom parfumen. Min mand synes den dufter godt. Kan godt lide det er roll on da der ikke kommer så meget på.
Ordre kommer fra Kina og dufter ikke er noget.
Dette er ikke fra Sverige og kvaliteten er slet ikke som beskrevet. Køb ikke dette produkt. Det er bedrageri og snyd.
ORDRE #1465
Sandsynligvis produceret i Kina og det er jeg frygtelig vred over at have bidraget til. Jeg ønsker på ingen måder at bidrage til at vokse Kinas økonomi ved at købe noget som helst derfra, ligesom jeg på ingen måder ønsker at bidrage til et fuldstændigt vanvittigt CO2 udslip for en lillebitte parfume. Jeg føler mig ærlig talt krænket på mine værdier. Jeg er slet ikke blevet gjort tydeligt og utvetydigt opmærksom på, at parfumen er produceret og sendt fra specifikt Kina.
Der er mig bekendt ingen steder på jeres hjemmeside, hvor det står beskrevet. Tværtimod får man som forbruger det indtryk, at man køber et produkt der er produceret i et nordisk land og i overensstemmelse med EU lovgivning - som dog i visse tilfælde må sendes fra et af jeres udenlandske lagere, som I skriver. Mon ikke dette desværre er almen praktisk i venumperfume.dk, snare end undtagelsen? Der forefindes ingen ingrediensoversigt i produktet eller på hjemmesiden, så det er i hvertfald ikke i overensstemmelse med EU lovgivning.
Er så træt at virksomheder der opererer på kanten af lovgivningen og forbrugerrettigheder. Hvorfor gøre det? Det må jo desværre kunne betale sig, til gengæld der er heller ikke mange der kommer 2 gange.
ORDRE #1129
5 (FAKE) stjerner har de i deres annoncer på Facebook.
Er SÅ SKIDE træt af alle de fake annoncer der florerer på de sociale medier!!
Pas på derude

Réponse : VenomPerfume DK