En super oplevelse
En super oplevelse, hurtig respons og godt arbejde og opfølgning på om vi var tilfredse. Og fair pris. Kan virkelig godt anbefale firmaet.
Ventipartner blev grundlagt med det formål, at forbedre luftkvaliteten i danske bygninger. Vi holder til i Esbjerg og vi er en passioneret virksomhed, der specialiserer sig i ventilationsrens og indregulering af ventilation. Hos Ventipartner brænder vi for at sikre, at dit indeklima er sundt og behageligt, så du kan trives i dit hjem.
Danemark
Hurtig og professionel service.
Kan varmt anbefale Ventipartner til at servicere dit ventilationsanlæg. 👍

Réponse de Ventipartner ApS
Super god oplevelse. Yderst kompetent medarbejder som man gerne vil lukke ind i sit hus. Firmaet holder hvad de lover og kommer altid til tiden. Under rensningsopgaven kom firmaet med et par forslag til forbedringer og udskiftninger, som man på ingen måde føler sig forpligtiget til at købe med. Alt i alt en virkelig god oplevelse!

Réponse de Ventipartner ApS
Vi har haft besøg af VentiPartner til rensning af vores ventilationsanlæg, og det har været en rigtig god oplevelse.
Teknikeren var venlig, professionel og effektiv. Han tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og forklarede, hvad der blev lavet.
Luften føles renere.
Kan helt klart anbefales til andre, der ønsker en ordentlig og professionel service.
En ny aftale kommer automatisk efter 3 år
Mvh
Anna Og Stefan

En udsøgt fornøjelse.
Andi er en ordentlig og super flink fyr. Han arbejder professionelt og guidede os til den bedste løsning.
Vi er mere end tilfredse med resultatet og den friske luft vi nu har fået,
Kan kun anbefale Ventipartner på det varmeste.

Réponse de Ventipartner ApS
Fantastisk service og markant bedre ventilation
Vi har haft Andi fra Ventipartner til at rense vores ventilation samt skifte både lejer og spjæld i selve anlægget. Hele oplevelsen har været virkelig god, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Efter arbejdet er ventilationen mærkbart mere effektiv - fx er der ingen dug på spejlet efter bad længere - og anlægget kører samtidig langt mere støjsvagt end før.
Kan varmt anbefale Ventipartner!

Réponse de Ventipartner ApS
Jeg har haft besøg af VentiPartner til rensning af vores ventilationsanlæg, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Efter rensningen har jeg helt klart kunnet mærke forskel – luften føles renere, og anlægget kører mere støjsvagt.

Réponse de Ventipartner ApS
Jeg kan varmt anbefale Ventipartner samt Andi. Arbejdet blev udført professionelt og med stor omhu. Venlig samt god kommunikation, og ankom til adressen til aftalt tid. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

Réponse de Ventipartner ApS
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Ventipartner. Fra start til slut var servicen professionel, hurtig og meget hjælpsom. Kommunikation var klar og imødekommende, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Ventipartner til alle, der ønsker en pålidelig leverandør med fokus på både kvalitet og kundeservice. Tak for en super oplevelse