1. Magasin de peinture

Informations provenant de diverses sources externes

Topmerken verf voor groothandelsprijzen!

3,6

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Goede communicatie, snelle service!

We hebben nu een aantal keer een bestelling gedaan voor het opknappen van onze boot en het is altijd perfect op tijd. Vandaag deed ik een bestelling en er was iets niet op voorraad, waardoor er morgen niet geleverd kan worden, maar we kregen gelijk een mailtje hierover. We zijn erg blij met deze snelle communicatie!

20 avril 2026

Onaardige after sales

Onaardige after sales, nadat mijn bestelling pas na een week bezorgd was en ik daarover contact opnam dat ik bepaalde producten niet meer nodig had omdat ik mijn verfklus al had afgerond kreeg ik enorm onaardige reacties terug. Nooit meer bestellen, producten waren ook niet van goede kwaliteit.

6 juin 2025

Lekkende pot lak (€50) wordt niet vervangen

Een lekkende pot hele dure lak (€50) ontvangen. In plaats van een nieuwe pot of geld terug sturen ze een lege pot zonder etiket om zelf de lak in over te gooien. Ongelofelijk en niet conform de wet kopen op afstand.

13 septembre 2024

Goed, snel en betrouwbaar. TOP

TOP! Gisteren besteld: Multifort 4 liter wit. Vandaag bezorgd. Goed verpakt, super nette prijs. Alles top.
Heb al vaker besteld en vind dit een goed bedrijf.

5 juin 2024

Wat een slechte service!

Referentie aanschaf bij webwinkel verfgroothandel.nl te Sneek:

Ik koop online een blik van 2,5 liter buitenlak van het merk Avis Timbercoat van rond de €100.

Na de werkzaamheden wil ik het blik sluiten, wat niet lukt. Het blik is fysiek niet vervormd, ziet er normaal uit. Edoch, het sluit niet.

Ik neem via de mail contact op, doe een verzoek tot het opsturen van een leeg verfblik van 2,5 l, die wel sluit.

Daar beginnen ze niet aan bij verfgroothandel.nl te Sneek. Het ligt aan het weer, de temperatuur volgens de bedrijfsleider N.. Ter info, het blik staat in de schuur waar het koel is.

Wie hier verfmaterialen koopt, is bij verfgrootgandel.nl gegarandeerd van slechte service!

Wees je daarvan bewust!

Aanvulling: Verfgroothandel.nl is op de hoogte van mijn review(s), vind dit geen geen probleem. Dit is per email bevestigd door bedrijfsleider N.

8 septembre 2023

Fijn bedrijf om mee te werken

Fijn bedrijf om mee te werken. Levering ging vlot. Kreeg alleen iets fout binnen, even een app gestuurd en het werd direct geregeld. Kreeg het goede alsnog (ook weer vlot) en een sticker om de foute levering kosteloos te retourneren. Mocht ik weer iets nodig hebben dan bestel ik zeker weer. Aanrader!

9 juillet 2020

Zeer aan te bevelen!

Scherpe prijzen.
Zondagavond besteld, dinsdagnamiddag toegekomen in België.
Super goede service via mail. Ook op zondagavond (na 20u) reageren ze onmiddellijk, kortom aan te raden!

15 mars 2016