Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

PAS PÅ. Brugte dem til en kunde. De har ikke styr på noget, efter at have fået slebet og malet gulv kunne branddør ikke åbnes, farven var forkert, skulle have besøg 14 dage før for at gennemgå opgave... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt oplevelse Vi skulle have lavet epoxy gulv i garagen. Som det eneste firma vi havde fat i - kom sælgeren ud og så på gulvet og vurderede. Andre sendte blot et hurtigt tilbud. Han l... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg brugte Veslas produkter til at lave en solid epoxy-belægning i mit værksted, privat. Jeg har fået solid og meget professionel vejledning fra dag 1 og helt indtil det færdige gulv var klar til brug... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået lavet gulvet på to værksteder og en garage med tre porte, riste i gulvene, skydedøre, teknikrum mm. og alt står bare SÅ FLOT ! Vesla sendte to mand ud i tre dag - og udover de to medarbejd... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Grossiste en matériel de construction
  2. Service de restauration de bâtiments

Écrit par l'entreprise

Overfladebehandling af betongulve med epoxymaling, salg af epoxyprodukter, også til private. Se www.vesla.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,9

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Granitkvartssten

Rigt godt nem at arbejde med

19 octobre 2023

Hej
Vi er glade for at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos Vesla 1000 tak.

Okay produkt og pris.

9 octobre 2023

Vesla leverer hurtigt

Vesla leverer hurtigt, rigtigt og informeret. At jeg så løb tør så jeg måtte genbestille maling er min skyld men den nye sending kom nærmest førend malingen fra 1. omgang var tør...

31 août 2023

Lige efter bogen …

Først ville jeg lige sige at "formødet" med brian var super, mega rar person og forståelse for løsningerne jeg ønskede.

Rasmus (montøren) var en top professionel medarbejder, og som vores gulv viser, ikke blot utrolig dygtig, men også perfektionistisk så det blev efter alle vores drømme.

Vi har ikke skyggen af kritik, alt er forløbet fuldstændigt som jeg håbede. Så TAK for et godt samarbejde og et lækkert resultat.

Det er mega fedt rasmus tager kontakt og spørg mig direkte omkring hvordan vi udføre ting. MEGA GODT, så vi ungik øv oplevelser

Rosen må meget gerne bringes videre til Rasmus, hans makker og Brian.

Et forslag dog,
For at gøre det nemmere for folk at forstille sig evt farve og blødhed, kunne i med fordel have nogen plader med de forskellige typer gulv og f.eks i forskellige beton farver, som man kunne komme forbi og se.

1 septembre 2023

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, det virker bare, er nemt at bruge og det holder.
Bestilte om aftenen og var klar til afhentning næste formiddag.
Helt klart et sted hvor jeg vil bestille igen.

9 août 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt gik efter planen lige fra besøg af…

Alt gik efter planen lige fra besøg af sælger til færdig arbejde.

22 juin 2023

Der var en god service

Der var en god service, da jeg ringede for at få informationer.
Prisen var dog billigere hos en af deres egne kunder/aftager.
Jeg stod dog og skulle bruge lakken omgående, og kunne ikke vente på at spare 200,-

8 juin 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, god rådgivning, perfekt ressultat.

6 juin 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Vil helt sikkert ANBEFALE jer til andre

Jeg har fået lagt epoxy på mit garagegulv.

Dennis og John på kontoret var yderste venlige, flinke og imødekommende i de mails, jeg modtog fra dem. Og alle aftaler er blevet overholdt 👋

Jeg havde egentlig bestemt mig for (selv) at male gulvet. Men min søn “pressede” mig til at få epoxy lagt på.

Det er blevet flottere, end jeg havde forestillet mig. Og jeg er min søn meget taknemmelig for sit forslag.

“Gulvmanden, Henrik, som udførte opgaven, mødte op på det lovede tidspunkt i de tre dage, opgaven tog.

Han var MEGET, MEGET omhyggelig og sørgede for, at der ingen epoxy kom “på” mine nymalede vægge. Det er jeg utroligt glad for.

Desuden var han utroligt venlig, flink og imødekommende. Og han svarede mig på de relevante spørgsmål, jeg havde.

Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre, der påtænker at få epoxy lagt på et gulv.

2 juin 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og oplevelse generelt

God telefonservice ved forespørgsel. Efterfølgende let bestilling af varer via webben

9 mai 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, nem at bruge

Hurtig levering, nem vejledning på hjemmesiden og nem at arbejde med. Forarbejde er alfa og omega, men glæder mig til mit næste projekt med epoxymaling

3 mai 2023

Noté 1 sur 5 étoiles

Produkter jeg købte levede bestemt ikke…

Produkter jeg købte levede bestemt ikke op til forventningerne og beskrivelsen. Mit gulv blev værre efter behandlingen.

9 mai 2023

Hej Bjørn
vil du ikke være rar lige og forklare hvad det er for produkter du har købt?
og hvad problemet er ?
ellers kan det være svært at se hvad vi kan bruge din anmeldelse til ?
Med venlig hilsen Henrik Vesla Caoting

07.06.2023
Hej Bjørn
jeg kan desværre ikke få Trustpilot til at fjerne din anmeldelse
da det strider i mod deres retnings linjer.
Men tak for en god snak og godt du ender med at være godt tilfreds med produkterne
selv om det ikke afspejler sig i de stjerner du har givet.
Med Venlig Hilsen Henrik Holck Vesla.

Noté 4 sur 5 étoiles

To fejl, der blev udbedret

To fejl, der blev rettet til vores tilfredshed, vi er nu 112% tilfredse - god behandling.

18 avril 2023

Hej Kjeld
Vi har udbedret 100% efter dit / kundens ønske, i første omgang fik i lavet en lokal udbedring efter eget ønske, det var i ikke tilfreds med, så i anden gang blev der lavet en hel ny belægning og vi har intet hørt fra dig siden.
en tvist er jo ikke en grund til en anmeldelse.
jeg håber du vel overveje din anmeldelse igen.

Mvh. Henrik Holck
Vesla A/S

God behandling, hjælpsom

God behandling og hjælpsom selv om jeg jeg ikke havde bestilt over nettet. Ordne den flinke medarbejdere det lige så jeg kunne gå glad der fra med mit produkt.

15 décembre 2022

Noté 4 sur 5 étoiles

Enkelt og hurtig levering

Enkelt og hurtig levering, savner lidt mere info på hjemmeside om udførsel, men alt i alt super oplevelse.

21 octobre 2022

Superb service fra Vesla

Superb service fra Vesla, herunder hurtig levering i samarbejde med Decofarver - TAK ... nyder min epoxy belægning.

29 août 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus