Vestegnensvvs Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg har haft besøg af Michael tre gange og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. Det er rigtig svært at finde VVS'ere man kan stole på og regne med. Derfor vil jeg gerne give en stor anbe... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte Vestegnens VVS til afmontering af gasinstallationer. Det var hurtig, effektiv og sobert stykke arbejde der blev leveret. Tak for en god oplevelse, Michael.

L'entreprise a répondu

Vandhane samt rør udskiftet på badeværelse. Meget seriøs og kompetent VVS mand. Overholdt hvad der var blevet aftalt. Kom præcis. Flot arbejde. God vejledning. Ryddede pænt op efter udførelse af ar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Michael er yderst professionel og løser altid den opgave vi har til ham til perfektion. Michael overholder altid aftaler og rydder op frem sig selv og er generelt glad og imødekommende. Specifikt har... Voir plus

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Vi er stolte af at være en lokal virksomhed med et tæt forhold til vores kunder på Vestegnen og i Storkøbenhavn. Vores VVS arbejde forbedrer ikke blot dit hjem eller din virksomhed, men tilfører også værdi til din ejendom. Fra privatboliger og erhvervsbygninger til boligforeninger, bringer vi vores ekspertise og engagement til hvert projekt. Vi sikrer et holdbart og flot finish gennem grundigt forarbejde og omhyggelig udførelse, så du får et resultat, at vores VVS arbejde der holder i mange år.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nyt toilet

Jeg skulle have et nyt toilet og fik en totalløsning, som var rigtig godt for mig. Michael kom med det hele og sørgede for at efterlade alt, som da han kom. Desuden fik jeg det info, som jeg havde brug for fremadrettet.
Han er en meget kompetent og tillidsvækkende person, og jeg vil helt klart benytte ham fremover.

7 novembre 2023

Hej Vibeke
Tak for den pæne anmeldelse.
Den er jeg meget glad for.

Ros til VVS mand / firma

Vandhane samt rør udskiftet på badeværelse.
Meget seriøs og kompetent VVS mand. Overholdt hvad der var blevet aftalt. Kom præcis. Flot arbejde. God vejledning. Ryddede pænt op efter udførelse af arbejdet.
Vil bestemt benytte firmaet igen.

25 juillet 2023

Hej Annemarie
Tak for de mange stjerner, dem er jeg rigtig glad for.

God dag.

Med venlig hilsen Michael Christensen

En helt igennem behagelig og…

En helt igennem behagelig og professionel oplevelse, med fin rådgivning og god udførelse af opgaven.

10 mars 2023

Hej Miriam

Tusind tak for de mange stjerner og de pæne ord, det er jeg meget glad for

Super oplevelse!

Super oplevelse!
Fik skiftet en radiator i min lejlighed. Det var en super oplevelse. Hurtig afmontering af den gamle og montering af den nye, flot oprydning, god service fra Michael og en god pris!

24 janvier 2023

Hej Alexander
Tusind tak for den pæne anmeldelse
Den er jeg glad for.

Fair pris

Fair pris, god service.

9 janvier 2023

Hej Jannick
Mange tak for de mange stjerner det er
Jeg glad for.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. Jeg fik skiftet og flyttet en radiator. Ingen klager herfra. Jeg kan klart anbefale Vestegnens vand og varme, og vil ikke tøve med at bruge dem en anden gang.

7 décembre 2022

Hej Martin
Mange tak for den pæne anmeldelse, den er jeg meget glad for.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig og præcis. Kan kun give mine bedste anbefalinger

29 novembre 2022

Hej Lene

Tak for den pæne anmeldelse og de mange stjerner, det betyder meget for os mange tak.

Michael christensen

Mit fjernvarmen anlæg sendte for varmt…

Mit fjernvarmen anlæg sendte for varmt vand retur, Vestegnens vand og varm kom som aftalt, fik ordnet mit retur vand og fandt en termostats bag mit skab jeg ikke viste jeg havde.

Virkelig behagelig og meget dygtig ung mand, der overholdte aftale til punkt og prikke.

15 août 2022

Hej Elena

Tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på

Fantastisk service

Jeg skulle have skiftet mit toilet og fik den bedste service. Jeg har nu fået fikset alt så det virker. Fantastisk service !
Kan klart anbefales !

29 juillet 2022

Hej cæcilie

1000 tak for den pæne anmeldelse

Michael Christensen

Jeg skulle have lavet noget gulvvarme i…

Jeg skulle have lavet noget gulvvarme i min tilbygning, og der kontaktede jeg Vestegnens vand og varme, og det var et godt valg, for jeg må sige udover god service og en fornuftig pris, så var det også hurtigt og en virkelig faglig dygtig vvs mand der var ude ved mig.
Kæmpe anbefaling her fra

22 juin 2022

Hej Lasse

Tak for den pæne anmeldelse
Vi er glade for og kunne hjælpe dig

Faktisk service

Faktisk service, og godt udført arbejde.

22 juin 2022

Hej Magnus
Tak for de mange stjerner, det betyder meget for os