Vesterleds Tømrerfirma ApS Avis 15

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

1. Charpentier

Écrit par l'entreprise

Vesterleds Tømrerfirma er bygget på stærke værdier som tillid, integritet og kvalitet. Vi lægger vægt på at opretholde gennemsigtighed i alle vores opgaver og samarbejder tæt med vores kunder for at forstå deres visioner og behov. Resultatet er et samarbejde baseret på tillid, hvor vi stræber efter at overgå forventningerne.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

15 avis

Bedste anbefaling her fra

Bedste anbefaling her fra, vi fik skiftet vinduer og beklædning på en kvist. Alle aftaler og tidplan blev overholdt og vi er meget glade for resultatet.
God kommunikation hele vejen.

7 avril 2026

Bedste Tømrer

Kim satte et nyt Velux vindue i vores skiffertag. En opgave som mange Tømrer sagde nej til at lave, eller kom med et urimeligt bud på.
Kim var positiv omkring opgaven fra starten og udførte den til perfektion.
Han skiftede også en dør for os.
Vi kan kun give Kim vores bedste anmeldelser og vil til hver en tid, bruge hans ekspertise igen.

5 décembre 2024

Meget tilfredse!

Vi har i februar/marts fået udskiftet alle vinduer og døre i vores hus af Vesterleds Tømrerfirma. Vi har tidligere dårlige erfaringer med andre håndværkere og var derfor lidt nervøse inden projektet gik i gang. Vores nervøsitet blev gjort fuldstændig til skamme.
Kim har lavet en så flot stykke arbejde og vi er ovenud tilfredse! Han overholder alle aftaler, kommer til tiden, er enormt venlig og serviceminded og har stor respekt for vores hjem. Han har lavet hvert element helt færdigt inden han er gået videre til det næste - inkl fugning, støvsugning, rengøring osv. Han har derudover haft tid til at hjælpe os med et andet “små-projekt” mens han var her.
Jeg vil til hver en tid anbefale Vesterled til ALLE!

24 février 2025

Kan varmt anbefale Kim

Kan varmt anbefale Kim. Han er flink og høflig, arbejdet var færdig til aftalt tid, og han ryddede selv alt op.
Vi er meget glade for det flotte, nye hegn.

23 août 2024

Godt arbejde

Vi har haft besøg og Kim fra Vesterleds tømrerfirma. Han har lavet et godt stykke arbejde og afleveret til tiden. De 3 havedøre vi har fået skiftet og et badeværelsesvindue, passer flot til og var ligesom aftalt- Godt arbejde

12 juillet 2024

Virkelig godt arbejde

Virkelig godt arbejde og rigtig god service! 4 nye Velux vinduer. Så flot arbejde. Vi har et halv gammelt hus og vi var lidt bekymrede for hvordan det indvendige skulle komme til at se ud og det står bare perfekt! Han rydder op efter sig selv og super venlig. Kæmpe anbefaling herfra.

21 juin 2024

Høj faglighed

Høj faglighed, samt fuld overensstemmelse imellem aftale og udførelse. Anbefalingsværdigt.

19 mars 2024

Dygtig og flink tømrer.

Dygtig og flink tømrer.
Tømrer Kim har lavet vores super flotte terrasse og skiftet vores hoveddør sidste år.
For nylig skiftede han alle vores vinduer.
Vi er meget tilfreds med hans arbejde hver gang.
Vi kan varmt anbefale Vesterleds Tømrerfirma

2 mars 2024

Få fat i Kim- han dur

Hurtigt og effektivt. Alle aftaler overholdes til punkt og prikke. En rigtig dejlig oplevelse med en dygtig håndværker

19 février 2024

En dygtig tømrermester som har styr på…

En dygtig tømrermester som har styr på sit håndværk. Flink og ydmyg at snakke med og prikken over i’et må være at der bliver ryddet op efter endt arbejde. Uden tvivl 5 stjerner herfra🙌🏻

9 février 2024
Logo de Vesterleds Tømrerfirma ApS

Réponse : Vesterleds Tømrerfirma ApS

Tusind tak for de flotte ord.