L'entreprise a répondu

Bookede et besøg i deres showroom på Amager. God præsentation af de lamper vi var nysgerrige på, af kompetent personale, og vi gik derfra med to nye lamper. Kan nemt anbefale Vetro.

L'entreprise a répondu

Vidunderlige lamper! Smukkeste håndværk og lige den rigtige balance mellem klassisk, retro, moderne. Prikken over i’et i vores indretning og vitterligt en sanselig glæde hver eneste dag. Samtidig en r... Voir plus

1. Fabricant de luminaires

Écrit par l'entreprise

Vi skaber lamper, hvor farverne får lov at fylde, og hvor det håndlavede er i centrum. Hver lampe er skabt til at bringe personlighed og varme ind i moderne hjem. Ikke bare som funktionelle objekter, men som stemningsskabere - der spreder glæde og sætter et personligt præg på dit rum. Vi tror på, at lys ikke kun handler om at kunne se – men om at kunne mærke.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Ikke den bedste kvalitet

Lampen blev leveret hurtigt, men desværre var kvaliteten af glasset i lampen ikke i top, så vi sendte den retur og købte en lignende lampe et andet sted.

4 février 2026

Hej Jacob,
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at lampen ikke levede op til dine forventninger. Når det er sagt, synes vi også, det er vigtigt at give et retvisende billede af forløbet.

Din ordre blev behandlet hurtigt, og da du efterfølgende ønskede at returnere lampen, sørgede vi for en hurtig og smidig håndtering fra vores side.

Lampen er håndlavet, hvilket betyder, at der kan forekomme variationer i både glas og farve. Det er en del af produktets karakter, men vi har naturligvis forståelse for, at det ikke altid matcher det, man havde forestillet sig.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en god oplevelse - både når alt spiller, og når et køb ender med en retur.

Dba. Simone, Vetro

Helpful and communicative via mail

I bought a 40cm pendel at Vetro but I changed my mind about the color when i received it. I therefore went to the showroom, returned the lamp and had a great talk with Simone about possible colors. I decided to wait until my appartement has been refurbished and then come back and see what color fits. Great service and advise from Vetro!

18 mars 2026

Hej Arne,
Tusind tak for din anmeldelse. Ser frem til at finde den rette nuance til dit nye hjem, når du er klar.
Dbh. Simone, Vetro

Lækkert showroom

Kan nemt anbefale Vetro.

6 mars 2026

Hej Mikkel,
Mange tak for de søde ord - og for at bruge tid på at skrive en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!
Håber vi ses igen en anden gang.
Dbh. Simone

Super god service

Super god service! Havde købt en lampe med afhentning. Da jeg så hentede den, synes jeg den var for lille. Nicholas/Simone var super sød og lod mig upgradere mit køb på stedet og senere hen bytte lampen til en anden farve.
Klar anbefaling herfra - tror ikke du finder bedre service et andet sted.

30 décembre 2025

Hej Safia,
Tusind tak for din søde anmeldelse!
Dejligt vi fandt den rigtige størrelse og nuance til dit hjem.
Dbh. Simone, Vetro

Ikke kun lamper

Det var hyggeligt at være i butikken, vi fik god hjælp, god service og vi er rigtig glade for begge vores lamper, der ikke kun er lamper. De er dekorative og fremstår efter vores mening som kunst i vores hjem. De giver særlige udtryk til begge de rum, de hænger i.

1 mars 2026

Super oplevelse

Super oplevelse. Den skønne Muranolampe kom, rigtig godt emballeret, til os og var nem at tage i brug.
Fin hjemmeside, hvor alle lamper kan ses - med eller uden lys.

1 février 2026

Stort udvalg og den bedste betjening

Købte en bordlampe for et par uger siden og hjalp i weekenden gode venner med køb af to lamper. Begge gange har jeg oplevet det bedste personale og betjening. Fik mulighed for at se en række lamper med lys i, inden vi besluttede os dejligt med en ekspedient der også sagde sin personlige mening, når vi spurgte. Lamperne er i en liga for sig, og vi kommer helt sikkert igen.

28 février 2026

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og lampen var godt pakket ind – og den er SÅ flot!

17 décembre 2025