VG Computers Avis

4,8

Ik ben al enkele jaren klant bij Vincent, en dat blijf ik. Vincent is super professioneel: ik twijfel geen seconde aan zijn technische knowhow en oplossend vermogen. élk probleem krijgt een passend an... Voir plus

Nieuwe laptop aan scherpe prijs. Vandaag besteld en de dag erna afgehaald, volledig geïnstalleerd. Perfecte service!

1. Magasin d'informatique
  2. Ordinateur et accessoires
  3. Service de réparation d'ordinateurs

De enige computerwinkel met levenslange garantie en 24/7 helpdesk!

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Meer dan tevreden. Buitengewoon.

Het blijft een plezier om als klant naar deze zaak te gaan. Bereidwillig, correct en vooral onderlegd personeel. Ze kennen hun zaak en zijn altijd bereid om te helpen. Dit is mijn derde review en ik blijf grote fan.

6 octobre 2025

TheStraffe

Heb mij een Game Pc hier bij VG.computers gekocht nu bijna een jaar geleden. Dat ik nu een probleem had met de processor. Ze hebben dat mooi onder garantie opgelost en de pc pico bello afgeleverd.
Alles werkt nu terug in nieuwstaat.
Goe Gedaan Makkers Grtz Jan

27 février 2025

Na bij een ander bedrijf een bios…

Na bij een ander bedrijf een bios locked desktop gekocht te hebben kreeg ik 0 customer support door dat bedrijf en dacht dat ik ten einde raad was maar gelukkig wilde deze winkel mij helpen zonder vragen en kreeg het in 5 minuten opgelost. Wachtwoord op mijn bios is nu weg zonder problemen. 10/10 klantenservice

8 février 2025

Zeer behulpzame service

Zeer behulpzame service! Ik had een probleem met het plaatsen van mijn 3.5" HDD en zocht een oplossing. De medewerker dacht mee, keek of hij iets had liggen en gaf me goede uitleg over welk product ik nodig had. Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Aanrader!

8 février 2025

Everything was so fast

Everything was so fast. Vincent and his team were very knowledagable and put together the PC with care. I will be a returning customer! :)

3 février 2025

Eerste PC bestelling

We hebben samen mijn nieuwe PC samengesteld en dit gebeurde perfect naar wat ik wenste. Er was bij de levering een klein probleem met het geheugen. Dat was snel hersteld en ze hebben er ander en beter geheugen in geplaatst.

6 décembre 2024

probleem opgelost

Ik had een probleem met mijn met mijn pc all in one met sven contakt opgenomen en dezelfde dag hersteld ik ben een heel tevreden klant ook al moet ik van rillaar naar lubbeek rijden is geen probleem voor zo een service

30 mai 2024

Direct geholpen

Direct geholpen, duidelijke instructies met persoonlijk contact. Issue waarvoor Telenet ons online niet kon helpen en het nog dagen had geduurd voor technieker langskwam was dankzij VG in no time terug in orde.

3 janvier 2024

Zeer tevreden

Alleen maar positief over VG Computers.Vriendelijke, snelle en correcte dienstverlening!

23 août 2023

Top service!

Al de zoveelste keer dat in VG Computers vertrouw, en nogmaals enorm tevreden. Professionele hulp 24/7 en je hardware + software wordt altijd perfect geïnstalleerd!

5 juin 2023

Doorgetuurd door vrienden naar VG…

Doorgestuurd door vrienden naar VG computers.
Zou de beste oplossing zijn voor vragen oplossingen en extra's.
zeer bereikbaar en snelle service!
Blijkt allemaal te kloppen na mijn ervaring.
Denk dat je maar bij 1 iemand moet zijn met alles wat met pc's of laptops te maken heeft en das VG computers!

5 mai 2023

5/5 Top

Computer werd snel en professioneel gebouwd en getest. Vragen werden onmiddellijk beantwoord, zelfs na de openingsuren.

10 octobre 2022