Viafeet Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

jag har testat flera såna här strumpor innan men dom har antingen varit för hårda eller typ inte gjort nån skillnad alls men dom här, alltså wow. efter jobbet brukar mina ben vara helt slut men... Voir plus

Snabb leverans! Stödstrumpor i behaglig kvalitet, sköna mot huden! 🥰 Tyvärr dras betyget ner pga att strumporna skär in i huden strax under knät! ..ger djupa märken och svullnad strax under knät... Voir plus

Strumporna sitter alldeles för hårt uppe.Benen blir tjocka när kanten uppe är så hårt.

1. Service e-commerce

Viafeet är ett svenskt varumärke som grundades med en enkel övertygelse: att stöd och komfort inte ska behöva kompromissas. Våra stödstrumpor är utvecklade för dig som är på språng, vare sig det handlar om långa dagar, träning och resor. Alla beställningar skickas snabbt från vårt lager i Skåne (1–3 dagars leverans) och vår svenska kundservice finns alltid här för att hjälpa dig inom 24 timmar.

Bien

TrustScore 4 sur 5

42 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag är supernöjd med Viafeet

Jag är supernöjd med Viafeet! Deras kompressionsstrumpor är både bekväma och av riktigt hög kvalitet. Jag märkte skillnad direkt – benen känns mycket piggare och mindre trötta efter långa dagar. Materialet är mjukt men ger ändå bra stöd, och strumporna sitter perfekt utan att glida ner. Leveransen gick snabbt och kundservicen var väldigt hjälpsam och trevlig. Rekommenderar verkligen Viafeet till alla som vill ha sköna och effektiva kompressionsstrumpor!

2 mai 2026

Snabb leverans! Stödstrumpor i behaglig kvalitet, sköna mot huden! 🥰
Tyvärr dras betyget ner pga att strumporna skär in i huden
strax under knät! ..ger djupa märken och svullnad strax under knät! 🥲

1 mai 2026

Réponse de Viafeet

Tack för din recension och kul att leveransen gick snabbt och att stödstrumporna i största mån var bra! 🥰

Det du beskriver vid den övre kanten tar vi med oss till våra framtida stödstrumpor. Sådan här feedback är precis vad som hjälper oss bli bättre.

Sigge | Viafeet

Bra stöd

Bra stöd, men tryckte på vaderna hade inga besvär att låta dem vara på hela dagen.

3 mai 2026

Réponse de Viafeet

Tack för din recension! Kul att höra att stödet kändes bra och att du kunde ha dem på hela dagen. 🙏

Sigge | Viafeet

Jag tycker att resåren upptill är lite…

Jag tycker att resåren upptill är lite väl hård, annars bra.

5 mai 2026

Réponse de Viafeet

Tack för din feedback Ninna! Vi är glada att du i stort sett är nöjd med strumporna. Vi noterar din kommentar om att resåren upptill känns lite hård, det är värdefull information som vi tar med oss i vårt produktutvecklingsarbete. Hör gärna av dig till oss direkt om du har fler tankar!

Mvh,
Sigge F.//Viafeet

Jättesköna strumpor

Jättesköna strumpor! Lätta att ta på och av. Luftiga,så blir inte varm av dom efter en hel dag på jobbet.🌸/ Marie

3 mai 2026

Réponse de Viafeet

Tack så jättemycket, Marie!

Det värmer verkligen att höra att du är nöjd, och att de håller sig sköna efter en hel arbetsdag är precis vad vi siktar på.

Önskar dig en toppen vecka som kommer! 🌸

Stasade av under knät.

Nej, de satt åt alldeles för hårt under knät.

Osköna, inget stöd vid vristen, stasade av under knät.

1 mai 2026

Hej Gunnel,

Tack för ditt meddelande.

Tråkigt att höra att de inte passade dig. Din feedback är väldigt unik för oss, vi har inte hört den feedbacken tidigare, så tack att du delar med dig! Våra strumpor är gjorda för vardagligt bruk med ett jämnt, lätt stöd under dagen snarare än hög kompression. Att de åkte ner kan bero på en storleksmismatch.

Hör av dig till oss på info@viafeet.se så ska vi se till att lösa något till dig! :)

Hej Gunnel!

Tack för att du återkommer. Det låter som att strumpan tyvärr inte passar din benform, vilket kan hända med kompressionsstrumpor eftersom passformen varierar mellan personer. Vi är ledsna att det inte fungerade för dig.

Hör av dig till info@viafeet.se så hittar vi en lösning!

Otroligt nöjd med kvaliteten

Otroligt nöjd med kvaliteten! Mjuka och sköna att ha på sig. Inga problem med leverans eller kundservice. Rekommenderar!

6 avril 2026

Hej Nina,

Tack så jättemycket för din feedback!

Vad kul att du gillade våran kvalite på strumporna, något som vi har jobbat mycket med att utveckla.

Önskar dig en toppen vecka,

Mvh,
Sigge F. //Viafeet

jag har testat flera såna här strumpor…

men dom här, alltså wow. efter jobbet brukar mina ben vara helt slut men nu känns det mycket lättare

är också mycket skönare än andra jag testat tidigare.

dethär blir inte mitt sista par.

5 avril 2026

Hej Sigge!

Tack för ditt meddelande.

Wow, det här gjorde vår dag! Det är exakt det vi vill höra, att benen känns lättare efter jobbet och att kompressionen faktiskt märks. Välkommen tillbaka för fler par, vi ses snart! 🧦

magisk upplevelse

allt med hela upplevelsen var bara helt magiskt. rekommenderar VERKLIGEN att köpa 👍🏼

5 avril 2026

Hej Elsa,

Tack för ditt meddelande.

Magiskt, det ordet gillar vi! Tack för rekommendationen, den betyder mer än du tror. Hoppas vi ses igen snart!

Sigge F. // Viafeet